6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
u dlouho sem chodím a pročítám si VásMám takový dotaz, můj přítel ji asi 2 roky ví, e je neplodný, zjistil to s bývalou přítelkyní, kdy se přes rok snaili o mimi a nezadařilo se. Prý má mrtvé spermie a pokud by jsem otěhotněla přirozenou cestou, rovnalo by se to zázraku. Museli bychom podstoupit umělé oplodnění - přítel mi to popisoval tak, e jemu by museli naříznout varlata a ty spermie mu "vypiplat" (zkráceně - zhurba tak mi to vysvětloval) a pak by se podstoupilo klasické oplodnění. Hledám ted nějaké info na netu,ale nějhak se nemůu dohledat, samé cizí názvy a tak..
Zatím mimi nechci, ale to se můe brzy změnit ,nemáte někdo s tímto podobné zkuenosti nebo nějaké odkazy?Byla bych vám moc vděčná, poslední dobou na to hodně myslím..
Není tady
Myslíte, e je nějaká ance, e by se to třab podrařilo přirozenou cestou??Přítel tvrdí, e ne..asi se to takhle těko odhaduje, pokud vám neřeknu přesný název této poruchy, e? Moc se v tomto neorientuju, tak omluvte, e to píu tak zmateně
Není tady
Ahoj , uričtě něco o tom najde na neplodnost.cz , jedná se o metody MESA, TSA-zísjávání spermoek operativně z varlat, nadvarlat, jejich zrání umělé atd....jak říká, vypiplaj je od začátku a pak umělé oplodnění, i to je řeení, dřív takové páry měly smůlu, dneska jim je u pomoeno, take se toho jednou neboj a jdi do toihoooo:-))) hodně těstí:-)
Není tady
Mondiale, tady se o tom píe http://www.gest.cz/ivf/index.php?pg=0 je to metoda MESA a TESE, s tím je ance mít vlastní mimčo, pokus přítel nemá ádné spermie v ejakulátu. Dalí verzí by bylo dárcovství....
Není tady