27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
bolí mě pořád nohy...lýtka, stehna,kotníky, chodidla...a témeř pořád, horří to je v klidu...at mám nízké boty nebo podpatky...ráno vstanu a kdy dopoeldne vařím - stojím na nohách tak cca za hodinku sotva stojím...v noci mě to i budí...pocituji i slabé křeče....
lékař mi napsal coxtral nebo tak nějak - a rehabilitaci - výřivku..byla jsem tam dnes...rentgen jsem odmítla - byla jsem na rentgenu v listopadu - 4 snímky...tak ted nechci...moná to je hloupost kdysi jsem slyela e RTG kodí - je to stále pravda??
ploché nohy nemám klenba mi nepadá...jedině mě napadá antikoncepce....?
máte někod podobný problémy...? nechci se cpát prákama na bolest...přikláním se k té antikncepci, nikdy jsem ale neměla vedeljí účinky...beru logest, nemám u domám k otmu leták, tak kdyby jste někdo nael odkaz....at si to přečtu DEKUJU u jsem z toh váně otrávená......díyk moc za odpovědi
Není tady
Zkus jít na cévní, mohl by to být zánět il.
Není tady
Existuje mnoho příčin bolestí nohou.Od infekcí, od páteře, cévy, syndrom neklidných nohou, a dalí a dalí. Musí si udělat vechna vyetření a přijít na příčinu, jen tak brát léky je úplně na nic!!! Pokud neodstraní příčinu, bude se stav horit. Málokdo i z lékařů ví, e od infekcí bolí svaly, klouby,lachy i kosti! /protoe se tím nezabývají, co mi potvrdilo mnoho lékařů/. RTG se vůbec neboj, tolik tě zase neozáří.Je potřeba udělat rozbor krve, RTG kloubů a kostí a postupně vylučovat nemoci.
Není tady
Adři, jako první pomoc zkus dopnit hořčík do těla. Kup si hořčík, ber ho dvakrát denně.
První dva dny třikrát denně.
K hořčíku musí dopnit vápník v poměru : 1:2.
Tzn. e na 150 mg hoříčku musí být 300 mg vápníku.
K tomu zkus celaskon a přidat vitamin E.
Dohromady tě tady toto přijde tak na 400,- . Záleí, co za firmu koupí. Nekupuj trojkombinaci Vápní- hořčík- zinek od Wallmarku. Je to levný, ale na houby.
Jinak toho hořčíku bys měla dodávat tak 400 mg denně. Kdy první dva dny veme 500-600mg, nic se nestane. Pak to sni na těch 350 mg- 400.
Pokud to nepomůe, tak pak zbývá doktor. Jako první pomoc bys to mohla zkusit. Pá
Není tady
Zkus cvičení podle pátera Ferdy: Cvič pokud mono kadý den.J e to jednoduché a takové to cvičení "pro líné". Ráno nebo večer kdy leí, zvedni jednu nohu a jednu ruku do pravého úhlu s tělem, je jedno jaké končetiny si vybere, podle citu, vydr chvíli a pak vystřídej, svič tak 3x za sebou. Končetinám se uleví odtokem krve, po výměně se tam krev zase rozpoudí tak dále... Cévám se prý uleví a jakoby si "vzpomenou" na svou elasticitu.
Není tady
tak MOZNA máme příčinu....antikoncepce.......:-(((
jetě to nemám definitivně potvrzené...
Není tady
Tak něco takového měla moje dcera, skončila s trombózou a zakázali jí hormonální antikoncepci.
Není tady
no tak se jdu pochlubit....neberu antikoncepci 3 týdny a nohy mě bolely jednou jedinkrát!!!
brala jsem logest přes čtyři roky...jene bez práků to je ... prostě to není ono...s gynekologem jsme probírali variantu jiných anti.... "jasmine" - je z těch cenove draích cca 900kč/3měsíce ale nezadruje vodu v těle má méně hormonů...má vliv i na kvalitu pleti tak uvidíme....vyzkouíme a pak dám vědet....:-)))
Není tady
Tak to je super !!!! Hlavně, e se přilo na příčinu. Jetě to doladit s gynekologem a bude veseleji !!! To je dobrá zpráva, gratujuji !!!
Není tady
no dolaďujem, dolaďujem...a zase jsou jiné problémy...kdy neberu práky bolí mě břicho...ne při MS ale v pruběhu cyklu.....to u jsem řeila na gynekologické poradně ....
ale e ta bolest nohou bude od práků??!! to mě nenapadlo...a ví jak je to fajn kdy nepadám večer na ústa bolestí hohou??!! to je úleva:-))))
Není tady
právě jsem dobrala jedno celé platíčko yasminnele.....a nohy mě nebolí:-)))))
Není tady