Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 9. 3. 2007 10:47

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

nepřetržitá bolest nohou...:-((((

bolí mě pořád nohy...lýtka, stehna,kotníky, chodidla...a témeř pořád, horří to je v klidu...at mám nízké boty nebo podpatky...ráno vstanu a když dopoeldne vařím - stojím na nohách tak cca za hodinku sotva stojím...v noci mě to i budí...pocituji i slabé křeče....
lékař mi napsal coxtral nebo tak nějak - a rehabilitaci - výřivku..byla jsem tam dnes...rentgen jsem odmítla - byla jsem na rentgenu v listopadu - 4 snímky...tak ted nechci...možná to je hloupost kdysi jsem slyšela že RTG škodí - je to stále pravda??
ploché nohy nemám klenba mi nepadá...jedině mě napadá antikoncepce....?
máte někod podobný problémy...? nechci se cpát práškama na bolest...přikláním se k té antikncepci, nikdy jsem ale neměla vedeljší účinky...beru logest, nemám už domám k otmu leták, tak kdyby jste někdo našel odkaz....at si to přečtu DEKUJU už jsem z toh vážně otrávená......díyk moc za odpovědi

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#2 13. 3. 2007 12:14

ita
♥♥♥♥♥♥-

Re: nepřetržitá bolest nohou...:-((((

Zkus jít na cévní, mohl by to být zánět žil.

Není tady

#3 13. 3. 2007 13:43

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Existuje mnoho příčin bolestí nohou.Od infekcí, od páteře, cévy, syndrom neklidných nohou, a další a další. Musíš si udělat všechna vyšetření a přijít na příčinu, jen tak brát léky je úplně na nic!!! Pokud neodstraníš příčinu, bude se stav horšit. Málokdo i z lékařů ví, že od infekcí bolí svaly, klouby,šlachy i kosti! /protože se tím nezabývají, což mi potvrdilo mnoho lékařů/. RTG se vůbec neboj, tolik tě zase neozáří.Je potřeba udělat rozbor krve, RTG kloubů a kostí a postupně vylučovat nemoci.

Není tady

#4 13. 3. 2007 13:52

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Adři, jako první pomoc zkus dopnit hořčík do těla. Kup si hořčík, ber ho dvakrát denně.
První dva dny třikrát denně.
K hořčíku musíš dopnit vápník v poměru : 1:2.
Tzn. že na 150 mg hoříčku musí být 300 mg vápníku.
K tomu zkus celaskon a přidat vitamin E.

Dohromady tě tady toto přijde tak na 400,- . Záleží, co za firmu koupíš. Nekupuj trojkombinaci Vápní- hořčík- zinek od Wallmarku. Je to levný, ale na houby.

Jinak toho hořčíku bys měla dodávat tak 400 mg denně. Když první dva dny vemeš 500-600mg, nic se nestane. Pak to sniž na těch 350 mg- 400.

Pokud to nepomůže, tak pak zbývá doktor. Jako první pomoc bys to mohla zkusit. Pá

Není tady

#5 14. 3. 2007 10:30

Décima
♥♥♥♥♥--

Zkus cvičení podle pátera Ferdy: Cvič pokud možno každý den.J e to jednoduché a takové to cvičení "pro líné". Ráno nebo večer  když ležíš, zvedni jednu nohu a jednu ruku do pravého úhlu s tělem, je jedno jaké končetiny si  vybereš, podle citu, vydrž chvíli a pak vystřídej, svič tak 3x za sebou. Končetinám se uleví odtokem krve, po výměně se tam krev zase rozpoudí tak dále... Cévám se prý uleví a jakoby si "vzpomenou" na svou elasticitu.

Není tady

#6 27. 3. 2007 10:45

adra
♥♥♥♥♥♥♥

tak MOZNA máme příčinu....antikoncepce.......:-(((
ještě to nemám definitivně potvrzené...

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#7 27. 3. 2007 22:00

ita
♥♥♥♥♥♥-

Tak něco takového měla moje dcera, skončila s trombózou a zakázali jí hormonální antikoncepci.

Není tady

#8 12. 4. 2007 13:48

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no tak se jdu pochlubit....neberu antikoncepci 3 týdny a nohy mě bolely jednou jedinkrát!!!
brala jsem logest přes čtyři roky...jenže bez prášků to je ... prostě to není ono...s gynekologem jsme probírali variantu jiných anti.... "jasmine" - je z těch cenove dražších cca 900kč/3měsíce ale nezadržuje vodu v těle má méně hormonů...má vliv i na kvalitu pleti tak uvidíme....vyzkoušíme a pak dám vědet....:-)))

Není tady

#9 12. 4. 2007 16:57

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Tak to je super !!!!  Hlavně, že se přišlo na příčinu. Ještě to doladit s gynekologem a bude veseleji !!! To je dobrá zpráva, gratujuji !!!

Není tady

#10 20. 4. 2007 10:53

adra
♥♥♥♥♥♥♥

no dolaďujem, dolaďujem...a zase jsou jiné problémy...když neberu prášky bolí mě břicho...ne při MS ale v pruběhu cyklu.....to už jsem řešila na gynekologické poradně ....
ale že ta bolest nohou bude od prášků??!! to mě nenapadlo...a víš jak je to fajn když nepadám večer na ústa bolestí hohou??!! to je úleva:-))))

Není tady

#11 14. 5. 2007 14:39

adra
♥♥♥♥♥♥♥

právě jsem dobrala jedno celé platíčko yasminnele.....a nohy mě nebolí:-)))))

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí