Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 8. 3. 2007 22:34

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Mám nebo ne?

V současné době pracuji na jedné menší pobočce jako vedoucí manažer, mám všechna dodatková vzdělávání pro manažery na mé úrovni i dvousemestrové studiu pro ředitele firem, dojíždím asi 20 km, v zimě, když je sních, mám mizerné spojení, takže jezdívám autem skoro celý rok, dá se říci, že občas mám debku z přepracování, ale pěkný plat, zajišující rodinu, mi to vynahrazuje. Organizační strukturu a směrnice pro chod takové pobočky mám dávno zmáknuté. Na rok 2007 se mi pro tuto pobočku podařilo zajistit zakázky tak, že zaměstnanci i já si polepšíme na platech.Na nedaleké větší pobočce se brzy uvolní místo vedoucího manažera, je o dost větší, má víc klientů a menší riziko zániku při nedostatku zakázek. Nevím jaký plat bych tam mohla očekávat, je pod jinými nadřízenými, je ovšem blíž k mému bydlišti, asi 10 km. Na jedné straně se mi nechce odcházet od dobře rozjeté práce, ale láká mne vyzkoušet schopnosti ve výběrovém řízení, práce tam je jistější, ale musela bych si budovat jednak pozici, jednak vztahy na pracovišti, přepracovávat organizační řády a vše přizpůsobovat současné legislativě a svým představám, šíleně moc drobné práce, kterou je potom nutné prostřednictvím pracovníků převést do života. ale zase mne to láká, úspěch u toho výběrového řízení není jistý, můj současný zaměstnavatel se o tom určitě dozví, pokud neuspěji, může to buď oslabit moje pozice nebo naopak si mohou uvědomit, že bych mohla odejít. Co byste dělali na mém místě, na práci jsem závislá, střídavě ji miluji a nenávidím, ale být bez ní nemůžu, partner mi říká, že mi do toho nechce mluvit, protože nevidí moc rozdílu, prostě něvím, co mám dělat.

Upravil(a) Irenka21 (8. 3. 2007 22:36)


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 

#2 9. 3. 2007 9:00

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 3756

Re: Mám nebo ne?

a teď babo raď , že jo??

Jako ten, kdo to nemusí rozhodovat ti radím běž do toho.
Být na tvém místě, nevím , asi bych do toho nešla big_smile , měla bych strach.............jsem už jednou takto odešla, za lepším místem, ačkoliv jen v úřednické rovině, původně to vypadalo jako dobrá volba, pak se změnily majetkové poměry ve firmě, já přišla o práci, skončila na dlažbě, v mezičase našla babinet, prošla asi 20pohovorů a roznesla asi 100 žádostí o místo............no a teď mám práci o jaké jsem nikdy nesnila, po nástupu jako fakturantka byl raketový start, mám na starosti malinkatou pobočku  a strašně různorodou práci, na kteoru bych si před třemi lety ani náhodou netroufla. Takže sjem získala, ale  těch pár měsíců bez práce jsem svého odchodu už fakt začala litovat


Mája

Není tady

 

#3 9. 3. 2007 17:42

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 1. 2006
Příspěvky: 2655

Re: Mám nebo ne?

Dnes jsem se bavila s jedním nadřízeným, se kterým se muhu bavit dost narovinu a nikde to nerozkecává, tu druhou firmu zná a říkal, a se vypravím do jejich centrály a zjistím si jejich představy o dalším fungování, které bych mohla použít při vypracování koncepce rozvoje firmy, kdybych do toho chtěla jít, potom říkal, že mooje atestace stačí bohatě, výsledky načí pobočky vidí jako bezchybně zpracované a spokojenost zákazníků i pracovníků oceňuje, řekl, že si myslí, že bych větší firmu zvládla/ tedy podle jeho názoru/, je ale fakt o dost větší , nyní mám pod sebou 120 lidí a tam by jich bylo 650, myslím na to stále víc, kdybych neuspěla, mohu zůstat , tam, kde jsem, ale otázka je zda by nadřízení na mne potom byli vysazení nebo by nechtěli abych odešla a chovali by se slušněji, nevím. Shodou okolností mi dnes zrovna zvedli plat, ale ne o žádnou závratnou sumu, celý víkend o tom budu rozjímat a do té jejich centrály se asi vydám koncem měsíce, to místo bude volné asi až od července.


Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů