|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahojte.chtěla bych poradit.sestra má připravit pro manželové spolupracovníky oslavu(pro svého manžela -má 30 let)bude tam asi 14 lidí není to na povýšení ,takže aby se vlezly do toho nejlevnějšího.Ona má představu-bramborový salát k tomu pečené maso-na každého jedno?,dále 2 vaječné rolády,2 masové rolády z bůčku (plněné mletým masem) a pomazánka z česneku na chlebíčky.poradíte mi co bych já ji měla poradit?díky:storstark:
Není tady
Ještě by to možná chtělo něco sladkého - zákusky, nějaké řezy apod.
A k tomu masu ještě pečivo a zeleninu.
Není tady
Já ráda dělám štrůdl z listového těsta, plát těsta pomazat udělaným samotným neochuceným špenátem, na to hotové mleté maso (hodnbě ochutit kupovanou kořenící směsí na mleté maso), a posypat eidamem. Zapéct v troubě. Když nařízneš okraje plátu a zepečeš to, vypadá to exkluzivně. Ještě jsem nenarazila na člověka, kterýmu by to nechutnalo.