Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 8. 3. 2007 21:33

smail
♥------

nechuť k sexu

Dobrý den. Mám menší problém. Nemám vůbec chuť na sex. A to nemyslím jen s přítelem, ale celkově když si čtu nějaký erotický příběh, či koukám na po*no, které mě dříve vzrušilo. Teď to se mnou nic nedělá. Přítel je z toho špatný, myslí si, že to je jeho vina.. ale já prostě když "začneme" se nedokážu uvolnit.. za poslední 2 měsíce jsem s přítelem spala 3x.. nedokážete mi někdo poradit?

Není tady

#2 8. 3. 2007 21:44

Majla
♥♥♥♥---

Re: nechuť k sexu

Těžko říct čím to je.Kolikrát má člověk jenom takové oBDOBÍ.Třeba j bych někdy mohla pořád a někdy to mít třeba 14 dní nemusím.Jde o to jestli to třeba není stresem, jestli nemáš nějaké problémy, to by mohlo ovlivnit. Nejčastěj to bývá psychického charakteru.Záleží taky na tom jak dlouho spolu jste a jestli tě ještě přitahuje,jestli vám to klape.Je spousta věcí co to může způsobit, ale když o tobě nevím víc těžko radit.No i kdybych věděla.

Není tady

#3 8. 3. 2007 21:52

AlCapone
♥------

Mno, já měl podobný problém se svou přítelkyní, vůbec sem to nechápal a nepomáhalo nic. Opravdu jsme zkoušeli všechno. Předtím jsme se milovali i 7x za týden.  A postupem času se z toho stalo 1x za měsíc.
A víš co zabralo. Jeden psycholog nás docela správně nasměroval, když řekl, že žena k milování potřebuje důvod.
Pochopili jsme to tak, že pokud je žena se svým životem, manželstvím a mužem spokojená, nemá důvod se milovat, nepotřebuje to. Protože nemá proč.
Vlastně se to tak trochu paradoxně potvrdilo, když jsme se později, tedy z jiných příčin rozešli, říkala mi, že teď má obrovskou touhu se se mnou milovat, opravdu velmi po mne touží, až tak že má se svou nevybitou sexualitou problémi. Ale rozchod asi není způsob, jak si obnovit svou sexualitu, který by jsi chtěla vyzkoušet.
No snad ještě jedna myšlenka:
Kdysi přišel jeden bohatý a úspěšný muž do budhistického kláštera, protože potřeboval radu. Cítil se velmi nemocný a unavený. Ten mnich mu dal radu. Každé ráno si v koupelně zátím co se holíte a oblékáte sostředěně předříkávejte tuto MAntru: Jsem silný a zdraví, vše dokáži. A opravdu po určité době se jeho zdraví výrazně zlepšilo.
Za čas však navštívil mnicha znovu s prosbou o radu. Jeho sexuální život se svou manželkou byl velmi špatný a chtěl aby mu učitel(mnich) dal novou Mantru. Ten mu ji dal a od Té doby se jeho manželský sex velmi zlepšil.
Manželka věděla, že její muž si každé ráno v koupelně předříkává Mantru, ale manžel jí nechtěl prozradit jaká je. Protože to byla zvědavá žena, tak jednou přitiskla ucho ke dveřím. Jaké bylo její obrovské překvapení když slyšela svého muže : "Není Moje žena, Není moje žena"

Vlastně je to rozumné, toužíme a myslím i sexuálně po věcech které nemáme, jako dítě, které touží po hračce ve výloze, ale když už ji pak má, vůbec se mu nezdá tak úžasná, jako když byla nedostupná v tom obchodě.

tak nevím

Každým dnem je to lepší.

Není tady

#4 9. 3. 2007 22:22

Papulínek
♥------

Jo AlCapone to jsi napsal pěkně wink
Smail já mám podobný problém.. nevím čím to.. asi jsem moc spokojená ve vztahu a nemám potřebu, jak napsal AlCapone.. Hrozně mě to mrzí, že je to tak, protože přítele moc miluju.. Nevíte náhodou někdo o nějakém afrodiziaku nebo něčem? co by tak mohlo zvýšit chuť na sex?

Není tady

#5 10. 3. 2007 14:13

Majla
♥♥♥♥---

No afroidziakum stejně pomáhá jen dočasně. Řekla bych žě to není řešení. Nám s přítelem třeba pomáhá odloučení.Přes týden se nevidíme a když pak přijede, tak na něj mám hroznou chuť.Pokud jste spolu dlouho a vidíte se často, tak si na sebe prostě moc zvyknete a pak už po sobě tak netoužíte. Podle mě chu´t na sex účinně zvyšuje abstinence, ale jen do jisté doby. Pokud je ta abstinence moc dlouhá přichází jakési otupění a člověk si na to moc zvykne. Mám s tím zkušenosti a funguje to, ale samozřejmě je to individuální. Jde taky o to jak dlouho spolu jste, protože po nějaké době tohle prostě příjde a sex se posune trochu najinou úroveň.Tím nemyslím, že je horší.

Není tady

#6 10. 3. 2007 20:03

myšlenka
♥♥-----

To já jsem další případ. Potřebu sexu nemám asi rok a ani tak dlouhá abstinence mě nevyburcovala. Spíš je to čím dál horší a sjem apatičtější.
Je to individuální. Zkuste si o tom otevřeně s přítelem promluvit. Bude to těžké,a le třeba na něco narazíte, třeba že je ti něco nepříjemné, partner dělá nebo se chová nějakým způsobem, co tě odrazuje.
Těžko říct, každopádně jestli si jinak rozumítě, je škoda zahodit vztah, protožekdyž nefunguje sex, dříve nebo později vyšumí i to ostatní...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí