Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 3. 2007 15:41

annella
♥------

UCPANÉ OČNÍ KANÁLKY

DOBRÝ DEN, CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT, JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI S UCPANÝM OČNÍM KANÁLKEM U 5 MĚSÍČNÍHO DÍTĚTE. BYLY JSME JEDNOU NA PROČIŠTĚNÍ, KAŽDÝ DEN DĚLÁME MASÁŽE ALE NEPOMAHÁ. OČNÍ LÉKAŘ DAL KONTROLU AŽ ZA 2 MĚSÍCE.JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI S LÉČBOU? DÍK ZA KAŽDOU RADU.

Není tady

#2 8. 3. 2007 16:19

jjajapaja
♥------

Re: UCPANÉ OČNÍ KANÁLKY

annella napsal(a):

DOBRÝ DEN, CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT, JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI S UCPANÝM OČNÍM KANÁLKEM U 5 MĚSÍČNÍHO DÍTĚTE. BYLY JSME JEDNOU NA PROČIŠTĚNÍ, KAŽDÝ DEN DĚLÁME MASÁŽE ALE NEPOMAHÁ. OČNÍ LÉKAŘ DAL KONTROLU AŽ ZA 2 MĚSÍCE.JAKÉ MÁTE ZKUŠENOSTI S LÉČBOU? DÍK ZA KAŽDOU RADU.

dobrý den
jednou sem tohle absolvoval se synem ve 3 mesicich take jsme byly na procisteni u ocniho ale tam je mu to procistily jakoby jehlou daly kapky a bylo po problemu.

Není tady

#3 8. 3. 2007 19:59

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

annello my taky byli na čištění v pěti měsících a doktor říkal, že je možné, že se to bude muset opakovat. Že se to někdy stává. dostali jste pak kapky jak píše jjajapaja? ty jsou totiž asi dost důležité, jak mi říkal doktor...

Není tady

#4 9. 3. 2007 13:01

janyka
♥♥♥----

annella - ten problém nás taky neminul . Ale  dceři byl skoro rok , do té doby se to léčilo jako různé záněty ( protože jí začaly problémy se slzením očí až tak koncem 4 měsíce ) , až když to nepomáhalo , byly jsme na podrobnějším vyšetření . Takže správná léčba začala později , nebylo to zrovna ideální , nepomohlo ani třetí pročištění , na kterém jsme byly . Mezitím samozřejmě taky masáže a kapky ... Dcera byla nakonec - byl jí asi 1 rok a 4 měsíce na operaci ve Frýdku-Místku . Slzným kanálkem se protáhne silikonová hadička , která se tam nechá 1-3 měsíce . Když byla v narkóze prohlídlo se i druhé oko , byl tam stejný nález , takže měla " zauzlované " obě oči . Ale není to , a ani to nevypadá nijak drasticky . Ani to v podstatě není vidět . Na odstranění jsme šly asi za měsíc , zpočátku se mi chvílemi zdálo , že oko pořád slzí dál , teď je dcera rok po operaci a vše je v pořádku .

Není tady

#5 9. 3. 2007 21:15

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Tak nám čistili kanálky ve dvou a pak v pěti měsících. U druhého stačili kapky, prý už se ty průplachy moc nedělají...takže jsme to zvládli myslím antibiotikama...
Každopádně čím dří, tím líp...

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#6 11. 5. 2007 10:56

masa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Pardubice
Web

Aho annello,
tak u nás to bylo taky napotvoru... málé furt teklo z očí, tak neustále kapky, kapky a kapky.... na očním jsem byla když jí bylo 14 dní... doktoroj se sondហnechtěla dělat, tak to došlo tak daleko že když jí to dělal v 6 měs., tak mi oznámil že má kanálky srostlé a  že musím čekat. Byla jsem z toho tak hotová že jsem vymejšlela jak pojedem na oční kliniku a tak podobně. Jedno očičko se jí zpravilo. Taky jsme měli kontrolu až za dva měsíce. Včera jsem zrovna byly na druhé sondáži už jen jednoho očička a povedlo se mu prorvat překářky, ale malá má stejně jinak vedené kanálky než mají bý.Když to teď nepomůže tak bude muset na operaci aby jí zavedli trubičky do oka. Já jsem kolikrát nevěděla jestli spinká nebo je má zalepený.
Hlavně masírovat, to je nejdůležitější. Masហzabraňuje tomu aby se stěny k sobě opět přilepily. Hodně zdaru a trpělivosti!!!!

Upravil(a) masa (11. 5. 2007 10:56)

http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/21567.png
http://premamy.sk/images/ticker/narodeniny/21571.png
http://my.mondozoo.com/mondozoonfs/7de5254796a99182e1802eb20c912b9d.png

Není tady

#7 8. 6. 2007 9:07

hruska
♥------

ahoj holky a jak to vypadá ked to robia ked to prečistuju alebo robia tu sondហmáme tam íst v pondelok tak sa trochu bojím a to malého moc nebolelo

Není tady

#8 8. 6. 2007 10:03

maharata
♥♥-----
Místo: Rýmařov
Web

Neboj děti to zvládají dobře,spíš jim vadí,že je někdo drží a nemohou se hýbat.Oni to vlastně protlačí ven,aby se kanálek pročistil,dají Ti kapky a mělo by to být v pohodě.
Občas dej malému,trochu hořčin.Oko patří pod orgán játra a pokud v játrech bude něco špatného,což je běžné,protože miminko se živí placentou a ta je ve většině případů zanesená toxiny ze stravy maminky.U Vás to asi nebude tak zlé,poznalo by se to podle toho,že prcek bude mít náběh na atop.
To Vás doufám nepotká(ale dá se to řešit-řeším to často)a držím pěsti na očním.Kdyby něco piš na  email maharata@atlas.cz ,ráda poradím.Marta

Jíme proto,abychom žili...nežijeme proto,abychom jedli.

Není tady

#9 8. 6. 2007 15:25

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥

Hrusko, nám to dělali před 12 lety, nevím, jestli se postup změnil a navíc jsem u toho nebyla...nemám na to...
Oni tam vlastně rodiče nechtěli, ale manžel se prodral a pak taky pěkně nadával...Prý mu nějak velkou injekcí proplachovali roztokem oční kanálek. Dítě samozřejmě řvalo, slyšela jsem ho přes chodbu na záchodkách, kde jsem si oplachovala uřvané oči... :-(

Ale rozhodně si nic nepamatuje a problémy nemáme...

Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

#10 9. 6. 2007 11:15

hruska
♥------

díky už to máme za sebou boli sme u očného už včera,trvalo to 3minutky ale s priatelom sme museli čakat na chodbe aj ked mi to rvalo srdce ked som ho počula plakat.som síce zdrav.sestra zvyknutá na všeličo ale vidiet to som ani nechcela ale  zvládli sme to a teraz máme ešte týžden kvapkat kvapkky každe tri hodky a za týžden na kontrolu tak dufam že to už bude ok.papa a díky za odpovede

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí