6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
DOBRÝ DEN, CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT, JAKÉ MÁTE ZKUENOSTI S UCPANÝM OČNÍM KANÁLKEM U 5 MĚSÍČNÍHO DÍTĚTE. BYLY JSME JEDNOU NA PROČITĚNÍ, KADÝ DEN DĚLÁME MASÁE ALE NEPOMAHÁ. OČNÍ LÉKAŘ DAL KONTROLU A ZA 2 MĚSÍCE.JAKÉ MÁTE ZKUENOSTI S LÉČBOU? DÍK ZA KADOU RADU.
Není tady
annella napsal(a):
DOBRÝ DEN, CHTĚLA BYCH SE ZEPTAT, JAKÉ MÁTE ZKUENOSTI S UCPANÝM OČNÍM KANÁLKEM U 5 MĚSÍČNÍHO DÍTĚTE. BYLY JSME JEDNOU NA PROČITĚNÍ, KADÝ DEN DĚLÁME MASÁE ALE NEPOMAHÁ. OČNÍ LÉKAŘ DAL KONTROLU A ZA 2 MĚSÍCE.JAKÉ MÁTE ZKUENOSTI S LÉČBOU? DÍK ZA KADOU RADU.
dobrý den
jednou sem tohle absolvoval se synem ve 3 mesicich take jsme byly na procisteni u ocniho ale tam je mu to procistily jakoby jehlou daly kapky a bylo po problemu.
Není tady
annello my taky byli na čitění v pěti měsících a doktor říkal, e je moné, e se to bude muset opakovat. e se to někdy stává. dostali jste pak kapky jak píe jjajapaja? ty jsou toti asi dost důleité, jak mi říkal doktor...
Není tady
annella - ten problém nás taky neminul . Ale dceři byl skoro rok , do té doby se to léčilo jako různé záněty ( protoe jí začaly problémy se slzením očí a tak koncem 4 měsíce ) , a kdy to nepomáhalo , byly jsme na podrobnějím vyetření . Take správná léčba začala později , nebylo to zrovna ideální , nepomohlo ani třetí pročitění , na kterém jsme byly . Mezitím samozřejmě taky masáe a kapky ... Dcera byla nakonec - byl jí asi 1 rok a 4 měsíce na operaci ve Frýdku-Místku . Slzným kanálkem se protáhne silikonová hadička , která se tam nechá 1-3 měsíce . Kdy byla v narkóze prohlídlo se i druhé oko , byl tam stejný nález , take měla " zauzlované " obě oči . Ale není to , a ani to nevypadá nijak drasticky . Ani to v podstatě není vidět . Na odstranění jsme ly asi za měsíc , zpočátku se mi chvílemi zdálo , e oko pořád slzí dál , teď je dcera rok po operaci a ve je v pořádku .
Není tady
Tak nám čistili kanálky ve dvou a pak v pěti měsících. U druhého stačili kapky, prý u se ty průplachy moc nedělají...take jsme to zvládli myslím antibiotikama...
Kadopádně čím dří, tím líp...
Není tady
Aho annello,
tak u nás to bylo taky napotvoru... málé furt teklo z očí, tak neustále kapky, kapky a kapky.... na očním jsem byla kdy jí bylo 14 dní... doktoroj se sondá nechtěla dělat, tak to dolo tak daleko e kdy jí to dělal v 6 měs., tak mi oznámil e má kanálky srostlé a e musím čekat. Byla jsem z toho tak hotová e jsem vymejlela jak pojedem na oční kliniku a tak podobně. Jedno očičko se jí zpravilo. Taky jsme měli kontrolu a za dva měsíce. Včera jsem zrovna byly na druhé sondái u jen jednoho očička a povedlo se mu prorvat překářky, ale malá má stejně jinak vedené kanálky ne mají bý.Kdy to teď nepomůe tak bude muset na operaci aby jí zavedli trubičky do oka. Já jsem kolikrát nevěděla jestli spinká nebo je má zalepený.
Hlavně masírovat, to je nejdůleitějí. Masá zabraňuje tomu aby se stěny k sobě opět přilepily. Hodně zdaru a trpělivosti!!!!
Upravil(a) masa (11. 5. 2007 10:56)
Není tady
ahoj holky a jak to vypadá ked to robia ked to prečistuju alebo robia tu sondá máme tam íst v pondelok tak sa trochu bojím a to malého moc nebolelo
Není tady
Neboj děti to zvládají dobře,spí jim vadí,e je někdo drí a nemohou se hýbat.Oni to vlastně protlačí ven,aby se kanálek pročistil,dají Ti kapky a mělo by to být v pohodě.
Občas dej malému,trochu hořčin.Oko patří pod orgán játra a pokud v játrech bude něco patného,co je běné,protoe miminko se iví placentou a ta je ve větině případů zanesená toxiny ze stravy maminky.U Vás to asi nebude tak zlé,poznalo by se to podle toho,e prcek bude mít náběh na atop.
To Vás doufám nepotká(ale dá se to řeit-řeím to často)a drím pěsti na očním.Kdyby něco pi na email maharata@atlas.cz ,ráda poradím.Marta
Není tady
Hrusko, nám to dělali před 12 lety, nevím, jestli se postup změnil a navíc jsem u toho nebyla...nemám na to...
Oni tam vlastně rodiče nechtěli, ale manel se prodral a pak taky pěkně nadával...Prý mu nějak velkou injekcí proplachovali roztokem oční kanálek. Dítě samozřejmě řvalo, slyela jsem ho přes chodbu na záchodkách, kde jsem si oplachovala uřvané oči... :-(
Ale rozhodně si nic nepamatuje a problémy nemáme...
Není tady
díky u to máme za sebou boli sme u očného u včera,trvalo to 3minutky ale s priatelom sme museli čakat na chodbe aj ked mi to rvalo srdce ked som ho počula plakat.som síce zdrav.sestra zvyknutá na veličo ale vidiet to som ani nechcela ale zvládli sme to a teraz máme ete týden kvapkat kvapkky kade tri hodky a za týden na kontrolu tak dufam e to u bude ok.papa a díky za odpovede
Není tady