Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 10. 4. 2007 16:18

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Re: knížky

Svet podle Garpa. Je to trosku tlustsi bichle (ted s malym zlobidlem bych se k jeji cetbe uz asi tezko dostavala), ale stoji to za to. wink

Není tady

#27 10. 4. 2007 16:19

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Jo a pokud jde o romantiku, mam rada knizky od Jane Austenove, ale staci precist asi jen jednu z nich, je to vcelku pak na jedno brdo. Nejvic se mi libila Pycha a predsudek.

Není tady

#28 13. 4. 2007 9:46

Janila
♥♥♥♥♥♥♥

B.Woodová - Hipokratova přísaha

Není tady

#29 13. 4. 2007 17:24

deves
♥♥♥----

Mě se líbily knížky od Colleen McCulloughové - ze starého Říma, taky mám ráda Herriota

Někteří lidé vstoupí do našeho života a rychle z něj zase odejdou. Někteří v něm nějakou dobu zůstanou a zanechají stopy v našich srdcích. My už pak nikdy nejsme stejní.

Není tady

#30 14. 4. 2007 18:03

Lydie
♥♥-----

Jarča napsal(a):

Já mám ráda historické knížky, ted čtu Ságu rodu Forsytů, za spisovatelů mám ráda Betty Mac Donaldovou, to je taková krásná oddychovka, pak Barbaru Erskinovou, Barbaru Woodovou, Jamese Heriota.
Nerada čtu romány pro ženy, takovou tu červenou knihovnu ani nemám ráda detektivky, ty raděj v televizi.

Taky mám ráda Barbaru Woodovou,mám od ní všechny knihy a také napsala dvě knihy pod svým pravým jménem-Kathryn Harveyová.Super.Pak mě dostaly knihy od Patricie Cornwellové-ale jsou dost drsné-o soudní patoložce,která řeší případy.Fakt dobré.Na romantické si moc nepotrpím,mám raději napětí.tummenupp

Není tady

#31 15. 4. 2007 14:35

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Mac Donaldová,  Frýbová (při četbě Robina jsem málem potřebovala plínky), Loukotková.
A jedna z nejhezčích knížek Věčně zpívají lesy, doufám, že jsem ten název nezkomolila, kdysi jsem ji měla půjčenou, a byla to fakt nádhera...

A pak Jih proti severu... fantastická knížka!
A abych nezapomněla: Když v ráji pršelo

Teď jen mít trochu víc času a klidu na čtení... sad

Upravil(a) Xsara (15. 4. 2007 14:36)

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#32 16. 4. 2007 13:53

Lunero
♥♥-----

Ahojky, četla jsi Hrdinku pouště?  Je to užasná kniha, mám takových knížek víc, moc se mi líbí třeba i  Prodaná.

Káča napsal(a):

Já miluji knížky, které se zabývají životem žen v islámu-jak Evropanek, tak jejich. Nevíte o nějaké, která vyšla za poslední rok?

Není tady

#33 17. 4. 2007 12:11

carlo
♥♥-----

Laska je jen slovo
Vsichni lide bratri jsou
Jen vitr to vi

Romany od J. M. Simmel

Není tady

#34 17. 4. 2007 12:47

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nádherné jsou knihy od Barbary Wood- Panenky z ráje, Duhový had...Jsou vtipné, tajemné a ženské.
Jinak hisorie- Waltari, Feuchtwanger,Vaňková.
Supr jsou detektivky od Mary Higgins- Clarke, napínavé do poslední chvíle.
Romány z lékařského prostředí - Robink Cook, Henry Denker, Hailey.
Velmi dobré, dobrodružné, romantické, ale velmi drsné jsou příběhy Wilbura Smithe.
Miluju horory a thrillery- Stephen King, Eric van Lustbader, Reilly, Brown, Deaver...

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí