Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 8. 3. 2007 7:32

kristin
♥♥-----

co byste dělali na mém místě, moc prosím poraďte

Nedávno mě

Upravil(a) kristin (19. 3. 2007 6:04)

Není tady

#2 8. 3. 2007 8:07

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Re: co byste dělali na mém místě, moc prosím poraďte

Těžko radit.
Kamarádka se živila jako barmanka v nonstop baru. Neslo jí to celkem dost, měla hodně volna, protože měla jen noční, a spoustu volna mezi tím.
Pak začala chodit se svým nynějším přítelem, a tomu vadilo, že není v noci doma. Přitom se jednalo o podnik, kam se lidi fakt chodí jjen napít, na maloměstě.
Tak toho nechala, dělá normálně denní dvanáctky, jinde, ne v hospodě. Spokojení jsou oba.

Těžko říct, kdyby toho nenechala, neposlechla ho, co by se stalo.
Stejně tak s tebou- nikdo tvého přítele neodhadne, pokud ho neposlechneš.
Je to jen na tobě, já bych si v tomto případě asi zkusila prosadit svou. Ale zase na druhé straně- aby se s tebou kvůli tomu nerozešel.
Moc jsem neporadila, hm. vissla

Není tady

#3 8. 3. 2007 9:08

rogersova
♥♥♥♥♥--

pokud se jedná o seriozní práci, měla bys to zkusit. Mohla bys toho později litovat a taková nabídka se už nemusí opakovat.
Zkus přesvědčit přítele,aby šel na focení s tebou.

Není tady

#4 8. 3. 2007 9:17

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

To mi pripomnelo nekoho, koho jsem potkala po 12 ti letech v baru, chodila jsem s nim tehda delsi dobu. Koupil panaka zatancovali jsme si a on povida "tak jsem slysel, ze bydlis ve Francii. To nechapu. Vrat se do Cech, jsi ceska tak co tam mas co delat" silene me rozesmal a dodnes nepochopil proc vlastne.... lol
Tvoje situace je podobna. Jestli mas opravdu chut do toho jit, tak do toho jdi. Treba nakonec zjistis, ze to neni nic pro tebe a nechas toho sama, ale podle me to za tu zkusenost stoji. jestli te kvuli tomu pritel opusti, tak to bude asi spis svedcit o tom, ze by chtel doma pipku, ktera ve vsem poslechne, udela co mu na ocich vidi a sve zajmy odklada stranou, namisto rovnoceneho vztahu se zralou zenou. jednoznacne rikam jdi do toho tummenupp

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#5 8. 3. 2007 10:07

kristin
♥♥-----

vite, ono

Upravil(a) kristin (19. 3. 2007 6:06)

Není tady

#6 8. 3. 2007 23:22

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Život ve dvou není to, že se budou hlídat, žárlit na sebe, mluvit druhému do práce, držet se navzájem v šachu bez kontaktů se světem. Jestliže jste už teď zpočátku takto svázaní navzájem, může přijít doba, kdy budete mít jeden druhého plné zuby.
Co to je za nápady, že on nesmí dojíždět a Ty nesmíš vzít lákavou nabídku? Pokud se má člověk rád domů vracet, nesmí se cítit jako vězeň toho svého protějšku. Kde jsi byl, že jdeš z práce o deset minut později? A z čeho Ty máš tak dobrou náladu, když venku leje?
Tak abys s ním vycházela, opustíš stýkání se s kamarády, pak i s příbuznými, pak třeba zůstaneš doma, nebudeš chodit do práce, ani řidičák si nedělej, on Tě odveze, ani nakupovat sama nechoď, co kdybys tam někoho zajímavýho potkala...
Holka, to, co si připravujete navzájem, tohle není život, ale zabitý roky kontrolama a povinnostma! Co když Ti kámoška řekne..pojď se mnou do divadla? Ty jí řekneš...já nemůžu, Fandovi by se to nelíbilo...! Z čeho jste oba usoudili, že musíte mít toho druhého maximálně pod kontrolou? Až tahle prvotní všespalující láska pomine, zjistíš, že máte jeden druhého a jinak nic. Že do toho  vašeho těsného sepětí se nikdo nevejde. Možná ani dítě, protože by na ně jeden z vás musel žárlit. Ale možná taky zjistíte, že se tam nedá dýchat a že nevíte, jak z toho krunýře ven.
Holka, neblbni. Kdyby takhle uvažovaly všechny, jsou ženský dodnes u valchy a slovo modelka neznáme. Sama píšeš, že nejde o erotické fotky. Co je špatného na focení? Každá kačka se hodí a když se nijak neprosadíš, budeš mít aspoň kalendář na památku...P.S. A malovat se můžeš? To nemáš zakázáno? Trochu si dělám legraci, ale dej si pozor. Ono to omezování druhého vždycky nějak začíná. Je to schované za obrovskou lásku. Ta ale neznamená vlastnit!

Není tady

#7 9. 3. 2007 6:40

kristin
♥♥-----

Ahoj kalupinko,

Upravil(a) kristin (19. 3. 2007 6:05)

Není tady

#8 9. 3. 2007 23:04

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Na vesnici se ve 22 letech přistěhovat jen kvůli lásce...to je už velký ústupek do začátku od Tebe. Hlavně dej pozor, abys je nedělala celý život. Doufám, že bydlíte aspoň sami a ne v domě s jeho rodiči. Víš, přemýšlet, zda mám či nemám něco udělat, abych se toho druhého nějakým způsobem nedotkla a on mi to neoplatil...nevím, jestli to je ta správná filozofie. Ten druhý by měl mít radost, že Tě něco baví, že Ti něco jde, že zkusíš zase něco jiného, pokud chce ovlivňovat Tvoje kroky ještě než se do nich pustíš a vyjadřuje se k nim už dopředu, co si o nich myslí, nevím. Prostě z toho mám špatnej pocit. Jsou samozřejmě věci, které by ve správném vztahu být neměly a všichni je známe, ale nová forma práce, pokud to nejsou erotické služby či výdělek v zahraničí...To je jako kdybys chtěla změnit místo a on Ti řekl...jen pěkně zůstaň, kde jsi, i když tam máš málo, protože na novém pracovišti je plno chlapů, ještě by sis mohla všimnout, že tam je někdo zajímavější, než já. Podle mého si Tvůj přítel nějakým způsobem nevěří a chtěl by Tě mít pod kontrolou. P.S. Kdybys s ním měla dítě, tak by se mu to docela povedlo. Byla bys pěkně doma...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí