29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Bára1, jo jo, holky mají pravdu. I na tom jak vypadá makléř hodně záleží. I nám se stalo, že jsme z některých ještě teď nevyšli z úžasu. To bych ani nevěřila.
Není tady
Střecha apod. věci jsem po panu makléři ani netroufala žádat, ale on ani nevěděl jakou má dům celkovou obytnou plochu...a v kombinaci s teplákovkou mě prostě dostal. Chvíli jsem i myslela jestli to není nějaký nový žertovný pořad do televize než mi z hrůzou došlo, že fakt ne, ale majitelé domu jsou super a myslím, že zkusím zazvonit přímo u nich a vysvětlit jim své obavy a domluvit se napřímo. Máte někdo takovou zkušenost? Nechci podvádět realitku, ale pan makléř je opravdu silné kafe a vzhledem k tomu, že realitka je dotyčného makléře nemám šanci jednat s někým jiným z realitky.
Není tady
No já si pamatuju na makléře v obleku a v naleštěných botách, chlap jako ze škatulky...ale to, že k tomu jaksi není přístup pač ten proužek mezi domem a cestou patří někomu jiného to jaksi zjstil až odhadce :-( tolik k prvnímu dojmu.
Luckies no ok, užitná plocha je docela zásadní údaj.
Není tady
Jo, tak přijít takhle na schůzku-nedej bože sepisovat smlouvu (a dovědět se to můj šéf)-letím.
Není tady
Máte nějaké dobré zkušenosti v Praze?
Není tady
Aqvamarín, zatím nemůžu říct, ale hrozně příjemná je paní z Bohemia reality. Ta je fakt jediná, která se o nás jako o potencionální klienty stará. Vždy když se něco objeví, tak dá vědět. To z těch ostatních jenom slibovali.
Není tady
My schanime s pritelem v Praze byt, a protoze zijem v cizine, resime vsechno na dalku. Uz mame domluvenyho odhadce na termin, kdy prijedem do Cech, s tim, ze byt urcite do ty doby stihnem vybrat, prohlidnout a zamluvit. Ale jak to tu ctu, tak si rikam, ze jsme asi dost naivni, ze to mozna uplne nebude tak, jak si predstavujem... Je vubec mozny, vybrat byt behem 3dnu? Tzn. prohlidka, zaplaceni zalohy, podepsany smlouvy o smlouve budouci, atd.?
Není tady
mauska, pokud si ten byt stihnete za tak krátkou dobu vybrat, tak třeba jo... ale moc bych tomu nevěřila...
Není tady
mauska napsal(a):
My schanime s pritelem v Praze byt, a protoze zijem v cizine, resime vsechno na dalku. Uz mame domluvenyho odhadce na termin, kdy prijedem do Cech, s tim, ze byt urcite do ty doby stihnem vybrat, prohlidnout a zamluvit. Ale jak to tu ctu, tak si rikam, ze jsme asi dost naivni, ze to mozna uplne nebude tak, jak si predstavujem... Je vubec mozny, vybrat byt behem 3dnu? Tzn. prohlidka, zaplaceni zalohy, podepsany smlouvy o smlouve budouci, atd.?
No pokud už máte konkrétní byt jasný, vybraný a chcete už jenom doladit právní stránku, tak to bude fuška, ale snad to při pečlivém plánování zvládnete. Ale pokud chcete i ještě vybírat, tak ti nechci brát iluze, ale podle mě je to fakt nemožné. Jsem docela rozhodný člověk,ale i tak bydlení řešíme už půl roku. A to podotýkám nejsou problém peníze.
Není tady
Já teď budu jednat s AJ-REALITY, máte někdo zkušenost??? A ještě s LEVEL EUROPE se sídlem v Ostravě a byt je v Milovicích, což je u Prahy, tak by mě zajímalo, jestli je běžné, že realitka je na severní moravě a nemovitost ve středních čechách???
Není tady
maracujo, pokud má pobočku v Praze, není problém. Level Europe je celkem dobrá realitka, jen pozor na jednu paní z ní (napíšu Ti jméno do mailu).
Není tady
Aqvamarín tedy nevím jestli to tady nebudou jako placenou reklamu, ale mohla bych ti doporučit nás :-))
Maracujo - jo my jsem takhle kupovali náš dům ve středních Čechách přes olomouckou realitku, pač majitelka domu byla z Olomouce. Sice se to trochu protahovalo, protože papíry chodily poštou, ale jinak nebyl problém.
Není tady
Tiina: odkud jsi?
Není tady
Bára1 napsal(a):
mauska napsal(a):
No pokud už máte konkrétní byt jasný, vybraný a chcete už jenom doladit právní stránku, tak to bude fuška, ale snad to při pečlivém plánování zvládnete. Ale pokud chcete i ještě vybírat, tak ti nechci brát iluze, ale podle mě je to fakt nemožné. Jsem docela rozhodný člověk,ale i tak bydlení řešíme už půl roku. A to podotýkám nejsou problém peníze.
Chceme i vybirat, ale na druhou stranu berem ten byt jako investici a na pronajem, tzn. ze v nem neplanujem bydlet. Nojo, je mi jasny,ze to asi nebude tak jednoduchy a uz se pripravuju na stret s realitou
Není tady
a take na stret s realitkou
Nemate nekdo dobry tip na realitku v Praze?
Není tady
mauska napsal(a):
Nemate nekdo dobry tip na realitku v Praze?
Bohemia reality
Není tady
Mohu doporučit jednu velmi dobrou, kvalitní a naprosto seriozní-www.bydlite.cz. (Mají pobočku i v Ostravě).
A na stránkách mají prohlídky v 3D. V této realitce určitě nenarazíš na neprofesionály a na nějaký podvod.
Není tady
Potřebovala bych poradit či doporučit nějakou dobrou-seriozní RK v Olomouci. V brzké době plánujeme koupi bytu, ale RK je tu na výběr tolik, že si nemohu vybrat, tudíž bych byla ráda za každý tip, osobní zkušenost. Děkuji.
Není tady