29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Natynko ja v ambulancii a potom na jednej izbe.
Není tady
OK. Osobní prohlídka (když to tedy ráda děláš v nemocnicích) :-)
Kavarna v Gorazdove ulici (kousek od Ministerstva zdravotnictví :-)), Praha 2.
První sezení je zdarma. Vem si ale pro jistotu kartičku pojištěnce :-)
PS: nebudu ti lhát.
Není tady
Koukám, v kavárně v Gorazdove ulici budou mít narváno... a nebudou vědět proč
Není tady
Nicolas napsal(a):
OK. Osobní prohlídka (když to tedy ráda děláš v nemocnicích) :-)
Kavarna v Gorazdove ulici (kousek od Ministerstva zdravotnictví :-)), Praha 2.
První sezení je zdarma. Vem si ale pro jistotu kartičku pojištěnce :-)
PS: nebudu ti lhát.
To asi neoblo na mňáááá
Není tady
Natynka napsal(a):
Nicolasi,
třeba bys mi mohl vysvětlit,proč jsem potkávala muže, kteří mi lhali, když nemuseli? znamená to, že jsem třeba na nic neptala a ten chlap si prostě něco vymyslel, aby byl zajímavý, nebo já nevím proč?prostě jen tak. a proč se někteří chtějí přede mnou dělat dokonalejší než jsou, proč to mají zapotřebí? já to ráda nemám. tedy když někdo dělá ze sebe něco, co není. taky mi občas někdo řekne, že na mě nemá. PROČ?
řekl bych, že to bude ta 1 a 2 co psal Nico, ale proč to řešíš?? Přeci chceš a přitahujou tě grázlíci apod. ale co si každý pod tím představý ....
Není tady
Selima napsala :
To asi neoblo na mňáááá
Ani na mě. Vidíš to Selimko
ani na mě :-)))))))))))))))
Není tady
Nicolas napsal(a):
......... a mají rády muže (tím nemyslím promiskuitní, ale nepovažují muže za nepřátele, ale partnery).
Nííííííííííííííkolasi, ty jsi stud-ni-ce! Trefování hřebíků na hlavišku! Pořád to říkám! Já si tu bůhvíjak dlouho lámu hlavu nad tímto zajímavým tématem a ne a ne přijít na správnou odpověď.(bez ohledu na to, že jsem si vzala -tenkrát! -plavovlasého andílka) A tohle je oňa doňa - mě přitahujou přímo magicky chlapi, co mají rádi ženy (tím nemyslím jako trofeje, hračky, nebo pracovní síly, ale nepovažují je za nepřátele....) chlapy, co milujou šťastné ženy a dokážou u toho zůstat chlapy...........No ale kde vzít a nekrást...........? a co s tím, dkyž na takovou odpověď přijdeš těsně nad hrobem?? Musím si to zapamatovat do příštího života
Není tady
lupina montana napsal(a):
....mě přitahujou přímo magicky chlapi, co mají rádi ženy (tím nemyslím jako trofeje, hračky, nebo pracovní síly, ale nepovažují je za nepřátele....) chlapy, co milujou šťastné ženy a dokážou u toho zůstat chlapy
LUPÍŇOOOOO,
ted jsi udeřila hřebíček na hlavičku, co hřebíček, ocelový I profil jsi rozezněla hlasem zvonu!
To je fakt přesný, jaktože jsem na to ještě nepřišla
Jdu hledat taky nějaký kladivo a trénovat údery.
Není tady
Oxi napsal(a):
Natynko ja v ambulancii a potom na jednej izbe.
V ambulanci? na vyšetřovacím stole??
Není tady
Ano, presne tam
Není tady
a nahoře nebo dole???
Jo a jeden vtip. Víte, kdy je muž naivní?
Při souloži. To je totiž NA I V NÍ.
Není tady
Natynka napsal(a):
a nahoře nebo dole???
Nechapem
Aj nahore aj dole aj vzadu
Není tady
Já myslela, na to vyšetřovacím lůžku, jestli jsi ležel, nebo stál - asi ti stál že? )
Není tady
lezal, klacal ... ako to len slo Si pis ze mi stal, inac by to za to nikomu nestalo
Není tady
Míso a Selimo,
stačí se objednat k prohlídce :-))
jak se vubec máte, holky moje oblíbený?
Lupino,
to mi jedna kámoška taky řekla, že se jí líbí, že je na mě vidět, jak mám rád ženy :-)
Asi je dobré, že víš, jací muži tě přitahují. A když tyhle typy chlápků přitahují štastné ženy (tedy ten typ, co jsi ty), tak je to jen otázka dnů, maximálně týdnů....kdy ti pohlédne do očí, upoután tvojí aurou a budete spolu žít štastně až do konce vašich dnů.
Každopádně máš lepší vyhlídky než Natynka, která přitahuje lháře :-) (ale po prohlídce už to s ní bude mnohem lepší :-) )
Není tady
Oxi: SI TEDA PÍŠU .................................. že ti stáááááááááááááááááááááááááál )
Nicolasi - mojí aury se chlapi bojí. Každopádně jsem zvědavá, jestli přiješ na to proč ....
Myslí, že až si mě prohlédneš, bude to se mnou pro chlapy mnohem lepší ???
Není tady
POLETUŠKO- to si můžu zvonit nacelý železářství....ve dvaceti jsem to měla vědět! Anebo vlastně radši ne
NICOLASI- já jsem řekla, že takoví muži přitahují mně, ne že přitahuju já je já případně přitahuju spíš ty na opačným konci
ale netíží mě to nijak. Jednak je těch, co mě přitahujou, jako šafránu. A druhak mám dost co do činění s tím jedním, co mám doma. Vlastně vztahy s chlapama neřeším; ono to nějak dopadne... A co se aury týče...ó jé.. ta je pokaždé jiná...to bych měla co půl roku jiného týpka..
Není tady
Nikolasi, já se teda objednávám na kompletní osobní prohlídku
Kartičku pojištovny si vezmu a hlásím dopředu, jsem lechtivá
A pokud máš rád ženy tak doraž do pece, ve čtvrtek, to i pro ostatní samozřejmě - více info na Dakotině depu. Zatím je nás cca 9
Takže kdo chce dorazit na budete vítáni.
Miso,
se nejak roztrhl pytel s objednávkami k osobní prohlídce :-)
Holky jedny neslušný... Dostanete všechny naplácáno na zadek! :-)
Když přijdete spolu se Selimou, dostanete množstevní slevu.
V Peci jsem byl před týdnem - proč je to v polovině týdne?? To mám většinou spousty prohlídek.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Miso,
se nejak roztrhl pytel s objednávkami k osobní prohlídce :-)
Jsem řikala, že v kavárně budou mít narváno
umíš utíkat, Nikolo?
Není tady
Poletucho,
já neutíkám, přestože byla období, kdy jsem byl Nikola Šuhaj "Loupežník" :-)
Naopak mi bude velkým potěšením :-)
Není tady
No tady se to zvrhlo
Není tady
Nicolas napsal(a):
Míso a Selimo,
stačí se objednat k prohlídce :-))
jak se vubec máte, holky moje oblíbený?
Lupino,
to mi jedna kámoška taky řekla, že se jí líbí, že je na mě vidět, jak mám rád ženy :-)
Asi je dobré, že víš, jací muži tě přitahují. A když tyhle typy chlápků přitahují štastné ženy (tedy ten typ, co jsi ty), tak je to jen otázka dnů, maximálně týdnů....kdy ti pohlédne do očí, upoután tvojí aurou a budete spolu žít štastně až do konce vašich dnů.
Každopádně máš lepší vyhlídky než Natynka, která přitahuje lháře :-) (ale po prohlídce už to s ní bude mnohem lepší :-) )
Nico ty by jsi mohl dělat krmiče ve velkovýkrmně
taková aura ....
Není tady
Natynka napsal(a):
a nahoře nebo dole???
Jo a jeden vtip. Víte, kdy je muž naivní?
Při souloži. To je totiž NA I V NÍ.
A při souloži na koníčka jsou teda podivní.POD I V NÍ.
Není tady