|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
CeltikDragon...teda promin ale já nevím kam jsem koukala...bud si děláš legraci a já jsem nalítla nebo jsem tele a koukal jsem jinam...já s PC moc neumím..jen na nem psát ... a TO..... 

Není tady

adra napsal(a):
CeltikDragon...teda promin ale já nevím kam jsem koukala...bud si děláš legraci a já jsem nalítla nebo jsem tele a koukal jsem jinam...já s PC moc neumím..jen na nem psát ... a TO.....
nene nedělám si srandu, mám tam jednu fotku jak sedím u půllitru a kámoš mě fotil zrovna když sem se pro něho natahoval, tak je to trochu mázlé
, taky by v té fotogalerii měl být obrázek nissana 350 z
tak nevím možná že si nějak přešla na jiný profil a nebo ses opravdu lekla mě 
Není tady
Adro, ty umíš na PC dělat TO???? 
Do Prčic, jestli nejsi stydlivá, tak mě zasvěť, ja si chci taky užít. 
Není tady

Jejda, to je téma... nemám ráda slaďounké blonďáčky a dlouhovlasé mlaďounké neviňátka, ale berou mě muži tak akorát, ne moc vysocí (ne 200cm!!) , spíš atletický tip, tmavší a když je třeba takové to voňavé strniště na tváři a pěkná tvář a profil(ne nosíček kulatý pršáček) tak to je super. Ale vše je marné pokud není muž inteligentní a nezíská si určitou převahu. Ale takoví už vymřeli...
Není tady
i ne :-))
Není tady
Já jsem většinou hotová do chlapů s uhrančivýma očima. Je jedno jestli jsou modrý, zelený, hnědý. Musí být v nich něco. Nesnáším hubeňoury, ale ani přehnané svalnatce. Když k tomu přidají přirozenou galantnost, inteligenci, tak ztrácím rozum, svědomí 

Báro a co zpěvák ze skupiny Tokio hotel?Pěknej holcicka co?

Není tady
Taky něco přidám k tématu.
S tím přitahováním to je nevyzpytatelný. Někdy potkám krásnýho chlapa a nic to se mnou nedělá a pak potkám někoho "zvláštního, voňavýho" a nevadí mi, že nemá uhrančivě modrý oči, supermanovo tělo, ale je z něj cítit ta chemie...a vo tom to je!
Není tady
Pelikán: jasně že jo:-))))
TO se dá dělat všude...skoro... 

a že bych to musela zrovna Tobě říkat...šak nejsi žádný amatééér??néééé ???

Není tady

To já amatér jsem 
Není tady
KALIK napsal(a):
To já amatér jsem
ty nejsi amatér, ty jsi administrátor 
Není tady
Kaliku a kde na "amateroch" ta teda najdu? 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
sice mi to tam nepustí na ten odkaz ale čuju kulišárnu:--))))) takže 
Není tady
Dělali jste TO někdy v nemocnici?? Já jo 
Upravil(a) Natynka (19. 3. 2007 13:56)
Není tady

Já jsem amatér, tedy milovník 
Není tady
Adro a sem ta to pusti? Ak ano, tak tam do toho okienka napis napis tu adresu, stlac "Begin browsing" a je to 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
TO JE ODPOVED PRO NATYNKU:-))))))
né....
ale moc k tomu nechybělo...:-))) cukla jsem já.... s odstupem času si rvu vlasy !!!! 
a tam (sem) mě to taky nepustilo oxi....já mám takovou chut na TO ... Teplou Omeletu :-))

Upravil(a) adra (19. 3. 2007 14:13)
Není tady
Natynka napsal(a):
Dělali jste TO někdy v nemocnici?? Já jo
Jj
Ale nelezal som tam ako pacos~ 
Já tam taky neležela jako pacoš, jen jsem tam zašla na návštěvu při obídku ... a pak se mi hezky pracovalo.... byla to atomovka na stojáka a SUPEEEER
OXI: A kde v nemocnici, na které oddělení??
Adruško, příště NECUKEJ
je to dobrej adrenalin
zvlášť kdy za dveřma jsou jiný lidi a ty to víš co tam dělají ale oni neví, co tam děláš ty...
Není tady
U mě se to nějak mění.
Dřív to byly výhradně brunetky, tak trošku žhavé jižní typy, štíhlé modelky, které se mnou chodily i do hospod 4. cenove skupiny. S jiskrou v oku, sex-appealem, pohyblivé v bocích, s břitkým humorem, sečtělé a s chutí cestovat. Neměl jsem rád (resp. nevzrusovaly mě) tzv. leklé ryby, dále uhlazené hodné holčičky a šprtky, rodinné typy ala kucharky a příliš starostlivé ženy.
Teď se mi líbí holky, které už nemusí být nutně brunetky, vědí, co chtějí, nečekají, že je někdo bude bavit, ale mají samy svůj vlastní smysl pro humor a přestože vědí, že většina chlápků je k ničemu, tak je šmahem nezatracují. Už se mi tolik nelíbí modelky, ale velice "ženské" ženy, jak svými tvary, tak myslí, které si umí užívat života (myslím všech radostí - ne jen kalení po hospodách), jsou plné energie a mají rády muže (tím nemyslím promiskuitní, ale nepovažují muže za nepřátele, ale partnery).
Není tady
Nicolasi,
třeba bys mi mohl vysvětlit,proč jsem potkávala muže, kteří mi lhali, když nemuseli? znamená to, že jsem třeba na nic neptala a ten chlap si prostě něco vymyslel, aby byl zajímavý, nebo já nevím proč?prostě jen tak. a proč se někteří chtějí přede mnou dělat dokonalejší než jsou, proč to mají zapotřebí? já to ráda nemám. tedy když někdo dělá ze sebe něco, co není. taky mi občas někdo řekne, že na mě nemá. PROČ?
Není tady
Natynko na interne
Preco? Je nejak dolezite oddelenie? patologia to nebola, neboj 
Natynko,
jsi velká holka, takže to možná víš sama:
1. Lhali ti, aby te dostali do postele. Pak už jim to bylo blbý a tak neměli odvahu říct pravdu, aby nevypadali hloupě.
2. Možná působíš nepřístupně, nedostupně a tzv. průměrný chlápek u tebe neměl šanci, proto si muži v rámci taktiky vymýšlejí. Jde o lov a tam jsou i podpásové zbraně dovoleny.
3. Skoro každý se děláme lepší než jsme. Abychom přivábili samičku, tak natřásáme peří. Nevím odpověd na všechna proč, ale třeba i proto, že normální, nudný a tolerantní chlápci zrovna moc na odbyt nejdou - samy to holky říkáte - hrdě a s hřejivým pocitem v podbřišku, odkojeny romantickými bláboly se přiznáváte, že chlápek musí být tak trošku padouch, aby se vám dostal pod kůži (i pod sukně...)
4. Když ti řekne, že na tebe nemá, tak asi nemá to sebevědomí, které ty asi máš anebo tak působíš. Možná máš vysoké nároky a chlápek se škodovkou ti nestačí.
PS: tohle jsou jen instatní vysvětlení a domněnky, odborné vysvětlení až po osobní prohlídce :-)) PS2: proč potkáváš muže lháře - odpověd často píše Avalonka a Pandorra v jiných forech.
Není tady
OXI: Ježíši, s mrtvolama
)) no i když někdo se jak mrtvola chová ... zažila jsem to jednou
oddělení asi je jedno, já v koupelně. vedle na toaletách jakési pubertální slečny rozebíraly své problémy a my zatím ...
Není tady
Nicolasi,
1. lhali mi i poté, co jsme spolu udržovali jakési intimní kontaky, nebylo to účelové lhaní jako něco ze mě dostat... byli to spíš takové maličkosti, nic podstatného, víš.
2. jestli působím nedostupně. podle toho jak se tvářím. když se tvářím vážně, tak asi jako ledová královna. když se směju, nevím to možná ne.
odkojeny romantickými bláboly se přiznáváte, že chlápek musí být tak trošku padouch, aby se vám dostal pod kůži (i pod sukně...) - TO JE HEZKÝ !
- ale s časem věkem a zralostí člověk mění své názory 
4. jednou mi řekl chlap, kterej byl o 15 let starší, seznámili jsme se náhodou a nic spolu neměli, docela vypadal pěkně, emigrant takže zazoblej, žádná škodovka, že když mě poprvé viděl, řekl si, že na tohle tedy nemá. nebylo to v penězích. nevím.
Těžko sama odhadnu, jak působím. Když mě přijde, že každý soudí podle sebe. Já tedy ano. Proto se snažím vidět na druhých to lepší. Jenže oni v tom pak někdy vidí slabost, naivitu, bezbranost ...
osobní prohlídka ? 
Není tady