Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 16. 3. 2007 10:43

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Re: jaci muzi (zeny) vas vzrusuji??

CeltikDragon...teda promin ale já nevím kam jsem koukala...bud si děláš legraci a já jsem nalítla nebo jsem tele a koukal jsem jinam...já s PC moc neumím..jen na nem psát ... a TO..... tonguetongue

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#127 16. 3. 2007 17:03

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

adra napsal(a):

CeltikDragon...teda promin ale já nevím kam jsem koukala...bud si děláš legraci a já jsem nalítla nebo jsem tele a koukal jsem jinam...já s PC moc neumím..jen na nem psát ... a TO..... tonguetongue

wink nene nedělám si srandu, mám tam jednu fotku jak sedím u půllitru a kámoš mě fotil zrovna když sem se pro něho natahoval, tak je to trochu mázlé wink , taky by v té fotogalerii měl být obrázek nissana 350 z wink tak nevím možná že si nějak přešla na jiný profil a nebo ses opravdu lekla mě wink

Není tady

#128 16. 3. 2007 18:13

Pelikan
♥♥♥----

Adro, ty umíš na PC dělat TO???? tummenupp

Do Prčic, jestli nejsi stydlivá, tak mě zasvěť, ja si chci taky užít. lol

Není tady

#129 18. 3. 2007 20:18

Bára
♥♥♥----
Místo: České Budějovice

Jejda, to je téma... nemám ráda slaďounké blonďáčky a dlouhovlasé mlaďounké neviňátka, ale berou mě muži tak akorát, ne moc vysocí (ne 200cm!!) , spíš atletický tip, tmavší a když je třeba takové to voňavé strniště na tváři a pěkná tvář a profil(ne nosíček kulatý pršáček) tak to je super. Ale vše je marné pokud není muž inteligentní a nezíská si určitou převahu.  Ale takoví už vymřeli...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;104/st/20060620/e/%2A/dt/-4/k/a98b/event.png

Není tady

#130 18. 3. 2007 20:26

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

i ne :-))

Není tady

#131 18. 3. 2007 20:51

hrosanek
Host

Já jsem většinou hotová do chlapů s uhrančivýma očima. Je jedno jestli jsou modrý, zelený, hnědý. Musí být v nich něco. Nesnáším hubeňoury, ale ani přehnané svalnatce. Když k tomu přidají přirozenou galantnost, inteligenci, tak ztrácím rozum, svědomí smile

#132 18. 3. 2007 20:54

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Báro a co zpěvák ze skupiny Tokio hotel?Pěknej holcicka co? tummenupp lol

Není tady

#133 19. 3. 2007 6:20

annemarie
♥♥♥♥---

Taky něco přidám k tématu.

S tím přitahováním to je nevyzpytatelný.  Někdy potkám krásnýho  chlapa a nic to se mnou nedělá a pak potkám někoho "zvláštního, voňavýho" a  nevadí mi, že nemá uhrančivě modrý oči, supermanovo tělo, ale je  z něj cítit  ta  chemie...a vo tom to je!

Není tady

#134 19. 3. 2007 12:18

adra
♥♥♥♥♥♥♥

Pelikán: jasně že jo:-))))

TO se dá dělat všude...skoro...  tonguetonguetongue a že bych to musela zrovna Tobě říkat...šak nejsi žádný amatééér??néééé ???big_smilebig_smilebig_smile

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#135 19. 3. 2007 13:44

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

To já amatér jsem big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#136 19. 3. 2007 13:46

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

KALIK napsal(a):

To já amatér jsem big_smile

ty nejsi amatér, ty jsi administrátor smile

Není tady

#137 19. 3. 2007 13:48

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Kaliku a kde na "amateroch" ta teda najdu? tongue

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#138 19. 3. 2007 13:53

adra
♥♥♥♥♥♥♥

sice mi to tam nepustí na ten odkaz ale čuju kulišárnu:--))))) takže tummenupp

Není tady

#139 19. 3. 2007 13:56

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Dělali jste TO někdy v nemocnici?? Já jo smile

Upravil(a) Natynka (19. 3. 2007 13:56)

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#140 19. 3. 2007 13:58

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Já jsem amatér, tedy milovník tongue

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#141 19. 3. 2007 14:08

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Adro a sem ta to pusti? Ak ano, tak tam do toho okienka napis napis tu adresu, stlac "Begin browsing"  a je to smile

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#142 19. 3. 2007 14:09

adra
♥♥♥♥♥♥♥

TO JE ODPOVED PRO NATYNKU:-))))))

né.... grater ale moc k tomu nechybělo...:-))) cukla jsem já.... s odstupem času si rvu vlasy !!!!  dumbom

a tam (sem) mě to taky nepustilo oxi....já mám takovou chut na TO ... Teplou Omeletu :-)) reta reta

Upravil(a) adra (19. 3. 2007 14:13)

Není tady

#143 19. 3. 2007 14:09

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Natynka napsal(a):

Dělali jste TO někdy v nemocnici?? Já jo smile

Jj big_smile Ale nelezal som tam ako pacos~ big_smile

Není tady

#144 19. 3. 2007 14:20

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Já tam taky neležela jako pacoš, jen jsem tam zašla na návštěvu při obídku ... a pak se mi hezky pracovalo.... byla to atomovka na stojáka a SUPEEEER
OXI: A kde v nemocnici, na které oddělení??
Adruško, příště NECUKEJ smile je to dobrej adrenalin smile zvlášť kdy za dveřma jsou jiný lidi a ty to víš co tam dělají ale oni neví, co tam děláš ty...

A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#145 19. 3. 2007 14:23

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

U mě se to nějak mění.

Dřív to byly výhradně brunetky, tak trošku žhavé jižní typy, štíhlé modelky, které se mnou chodily i do hospod 4. cenove skupiny. S jiskrou v oku, sex-appealem, pohyblivé v bocích, s břitkým humorem, sečtělé a s chutí cestovat. Neměl jsem rád (resp. nevzrusovaly mě) tzv. leklé ryby, dále uhlazené hodné holčičky a šprtky, rodinné typy ala kucharky a příliš starostlivé ženy.

Teď se mi líbí holky, které už nemusí být nutně brunetky, vědí, co chtějí, nečekají, že je někdo bude bavit, ale mají samy svůj vlastní smysl pro humor a přestože vědí, že většina chlápků je k ničemu, tak je šmahem nezatracují. Už se mi tolik nelíbí modelky, ale velice "ženské" ženy, jak svými tvary, tak myslí, které si umí užívat života (myslím všech radostí - ne jen kalení po hospodách), jsou plné energie a mají rády muže (tím nemyslím promiskuitní, ale nepovažují muže za nepřátele, ale partnery).

Není tady

#146 19. 3. 2007 14:27

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Nicolasi,
třeba bys mi mohl vysvětlit,proč jsem potkávala muže, kteří mi lhali, když nemuseli? znamená to, že jsem třeba na nic neptala a ten chlap si prostě něco vymyslel, aby byl zajímavý, nebo já nevím proč?prostě jen tak.  a proč se někteří chtějí přede mnou dělat dokonalejší než jsou, proč to mají zapotřebí? já to ráda nemám. tedy když někdo dělá ze sebe něco, co není. taky mi občas někdo řekne, že na mě nemá. PROČ?

Není tady

#147 19. 3. 2007 14:39

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Natynko na interne smile Preco? Je nejak dolezite oddelenie? patologia to nebola, neboj big_smile

Není tady

#148 19. 3. 2007 14:47

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Natynko,

jsi velká holka, takže to možná víš sama:

1. Lhali ti, aby te dostali do postele. Pak už jim to bylo blbý a tak neměli odvahu říct pravdu, aby nevypadali hloupě.
2. Možná působíš nepřístupně, nedostupně a tzv. průměrný chlápek u tebe neměl šanci, proto si muži v rámci taktiky vymýšlejí. Jde o lov a tam jsou i podpásové zbraně dovoleny.
3. Skoro každý se děláme lepší než jsme. Abychom přivábili samičku, tak natřásáme peří. Nevím odpověd na všechna proč, ale třeba i proto, že normální, nudný a tolerantní chlápci zrovna moc na odbyt nejdou - samy to holky říkáte - hrdě a s hřejivým pocitem v podbřišku, odkojeny romantickými bláboly se přiznáváte, že chlápek musí být tak trošku padouch, aby se vám dostal pod kůži (i pod sukně...)
4. Když ti řekne, že na tebe nemá, tak asi nemá to sebevědomí, které ty asi máš anebo tak působíš. Možná máš vysoké nároky a chlápek se škodovkou ti nestačí.

PS: tohle jsou jen instatní vysvětlení a domněnky, odborné vysvětlení až po osobní prohlídce :-)) PS2: proč potkáváš muže lháře - odpověd často píše Avalonka a Pandorra v jiných forech.

Není tady

#149 19. 3. 2007 14:48

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

OXI: Ježíši, s mrtvolama smile)) no i když někdo se jak mrtvola chová ... zažila jsem to jednou
oddělení asi je jedno, já v koupelně. vedle na toaletách jakési pubertální slečny rozebíraly své problémy a my zatím ...

Není tady

#150 19. 3. 2007 14:56

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Nicolasi,
1. lhali mi i poté, co jsme spolu udržovali jakési intimní kontaky, nebylo to účelové lhaní jako něco ze mě dostat... byli to spíš takové maličkosti, nic podstatného, víš.
2. jestli působím nedostupně. podle toho jak se tvářím. když se tvářím vážně, tak asi jako ledová královna. když se směju, nevím to možná ne.

odkojeny romantickými bláboly se přiznáváte, že chlápek musí být tak trošku padouch, aby se vám dostal pod kůži (i pod sukně...) - TO JE HEZKÝ !
- ale s časem věkem a zralostí člověk mění své názory smile
4. jednou mi řekl chlap, kterej byl o 15 let starší, seznámili jsme se náhodou a nic spolu neměli, docela vypadal pěkně, emigrant takže zazoblej, žádná škodovka, že když mě poprvé viděl, řekl si, že na tohle tedy nemá. nebylo to v penězích. nevím.
Těžko sama odhadnu, jak působím. Když mě přijde, že každý soudí podle sebe. Já tedy ano. Proto se snažím vidět na druhých to lepší. Jenže oni v tom pak někdy vidí slabost, naivitu, bezbranost  ...
osobní prohlídka ? smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí