|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
no nevím nevím jestli jich po světě běhá tolik ...
Není tady
Je jich víc než banánů za komoušů. Ty byly jen na 1. máje a VŘSR a ještě v bídné kvalitě. 
Není tady
no to asi nemáš dobrej vkus :-))))
Není tady

ale jo... já myslím, že ji ještě potkám..... vím kde bydlí... jako město, ne přesnou adresu....akorád že problém je v tom, že tehda sem jel vlakem z práce jenom náhodou, protože měl taťka volno, jinak jezdíme autem...... a zrovna to byl poslední den odpolední, takže ani nevím, kdy jinak jezdí z práce...., pač kdyby to byl čtvrtek, tak bych to riskl ještě jednou a to už bych ji oslovil.... hold si musím počkat.... 
Není tady
vašek napsal(a):
no to asi nemáš dobrej vkus :-))))
O vkus se neboj, dost cestuji, nejen v ČR, je jich víc, než by se jich dalo zvládnout. 
Upravil(a) Pelikan (10. 3. 2007 14:15)
Není tady
tak jim dej na mě vizitku :-)))))))))))))))))))
Není tady

CeltikDragone,podle popisu Tvého dívčího idolu by mě moc zajímal Tvůj popis.Popiš se,prosím. 
Jinak můj idol je momentálně dohola ostříhaný,občas lehce zarostlý,modrooký,vysoký,štíhlý,nesmrdí ani nevoní,nosí kanady a zelenou bundu,je chudý,ale má zlatý zub.
Nedávno to bylo přesně obráceně. 
Upravil(a) Ivča K. (10. 3. 2007 16:29)
Není tady
:-)))) ten zub tě zlomil viď? :-)
Není tady

Když přišel k nám do práce,tak svítilo sluníčko a ten jeho zub mě oslnil a jsem od té doby oslněna a vidím jen jeho. 
Není tady
:-) ta láska je slepá :-)))))))))
Není tady

Asi jo.Dojdu si k očnímu pro brejle nebo moji mámu odvezou do blázince.Pořád se mě chudák ptá,kdy už si konečně taky najdu někoho normálního.To by mě zajímalo jak vypadá normální chlap. 
Upravil(a) Ivča K. (10. 3. 2007 16:47)
Není tady
mě taky :-)
Není tady

no přece jako já.....

Není tady

tak já se mám popsat ?
tak jo....
Není tady

vlasy krátké, zelené oči, víška tak 178 cm váha 83 - 85 kg široké ramena, nejsem zatím žádný sval ještě nějaké ty rezervy mám , ale jak bude počasí na běhání, tak se to zlepší, taky cvičím, takže nějaké ty svaly mám, býčí šíje... po obličeji.... no prej šikovný tak nevím.... dal bych sem odkaz na profil, ale tam sou fotky které už nevistihujou to co sem teď popsal, sou to starší fotky......, jo a taky mám tetování na rameni....
a co já sem ten odkaz na profil prdnu.. když si domyslíte jisté detaily .. mám tam ale jenom jednu, focenou z mobilu.. přes zrcadlo takže nic moc.... ale uvidíte 
http://pokec.atlas.cz/profil/flegos
Není tady
Tino, tak u tebe rozhodně neplatí to rčení, že ženská neví co chce a nedá pokoj dokud to nedostane. 
Není tady
Tak u muzu:vysoky,svalnaty,dlouhovlasy(vlasy tmave)
a dole neco pres 20 cm
,U zen: vysoka,i stredni,stihla i boubelka ,s velkym poprsim 

CeltikDragon napsal(a):
a co já sem ten odkaz na profil prdnu.. když si domyslíte jisté detaily .. mám tam ale jenom jednu, focenou z mobilu.. přes zrcadlo takže nic moc.... ale uvidíte
http://pokec.atlas.cz/profil/flegos
Teda Ty jsi přímo k smrti nádherný,takovýho chlapa chci!!!!

Není tady
CeltikDragon...tak mě se teda takovej mužskej nelíbí...úplně jsem se lekla, sorry

Není tady

che che ... tak jo díky
no a mimo to, sem říkal, že ty fotky už přesně nevystihují to jak vypadám teď u toho půllitru sem ani nebyl ostříhaný a na té u zrcadla tam sem vážil ještě o něco víc a taky sem nebyl ostříhaný....
ale každý máme jiný vkus, že jo....
no už 2 měsíce nám slibuje spolužačka, že prdne na naše spolužáky fotky ze srazu a ještě nic, tak je pak přidám do profilu a řeknu vám pak aby ste viděli jaký je aktuální stav.... 
Upravil(a) CeltikDragon (13. 3. 2007 16:32)
Není tady
Draku, tak jsi chlap nebo ženská
? Jednou říkáš "ostříhaná", pak zase "ostříhaný", no to jsem z toho jelen
. Aby tys ještě nebyl transvestita
.

aha jo
máš recht toho překlepu sem si ani nevšiml hned to napravím... ať tu nevypadám jako nějaký úchyl... 
Není tady
Nelze říct, že přímo vyhraněný typ. Např. se mi dost líbí i kamarád, který je pravým opakem, takže je to i značně individuální. Ale když to vezmu tak vcelku a kolem - max. o 5 cm vyšší než já, ale radši menší, tmavý typ, šlachovitý, asijského typu, ev. typu fetky (např. David Bowie), lehce vyšinuté povahy ... Mám to štěstí, že můj přítel splňuje všechny "požadavky" dokonole, až na ty asijské kořeny. Co nesnáším, tak typy takových těch hezounů a mužných lamačů dívčích srdcí (Hasselhoff a celá Baywatch, Hůlka, Tomáš Krejčíř, etc.). Jo, a typ Daniela Landy taky není špatný ...
Není tady