Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 8. 3. 2007 19:10

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

Re: jaci muzi (zeny) vas vzrusuji??

no vidíš, málokterá holka to přizná a diví se proč jsou chlapy vybíravý :-))

Není tady

#77 8. 3. 2007 19:12

Marionka
♥♥-----

To ne, chování se průběžně mění. Chlap musí být chytrý. Ale tak, až to člověku vyrazí dech v čem všem se vyzná. A taky si musí umět poradit s prací a nestydět se mluvit o čemkoliv, např. o sexu stolt

Není tady

#78 8. 3. 2007 19:12

host5522
Host

Já si to klidně přiznám, jen žádnýho takovýho nemůžu najít lol tongue

#79 8. 3. 2007 19:35

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

:-))))

Není tady

#80 8. 3. 2007 19:37

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Dita.L napsal(a):

Eriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii lol lol
P.S. kdyby se ti nahodou povedlo ten culik nejak zakerne odstrihnout treba ve spanku, tak me ho posli, ja ho zase nasilne ve spanku prilepim manzelovi na tu jeho vyholenou hlavu dumbom

Pak se domluvíme. big_smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#81 8. 3. 2007 20:05

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Míškovice 191

yellow108 napsal(a):

yellow108 napsal(a):

Mně se strašně moc líbí vysportovaný tělíčka bez gramu tuku. Zrovna dnes jsem jednoho takovýho na spiningu potkala a celou hodinu jsem nemohla odlepit oči od jeho nááááááádherných žilnatých noh. smile Ale on si mě ani nevšim....  grater

Uááááá, vůbec jsem to sem neměla psát. Furt mám ty jeho nohy před očima....., až se mi dělaj mžitky. Půjdu si dát studenou sprchu... roll

sakryš... tak tady ta dívčina jak to tak vypadá je zvrhlá a ještě k tomu zvlhla... lol .... nééé promiň wink big_smile dyž já sem si to nedokázal odpustit... roll

Není tady

#82 8. 3. 2007 22:48

Pelikan
♥♥♥----

Tak já tuto otázku neřeším, nemám chlapa svých snů lollollollol

Není tady

#83 8. 3. 2007 22:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

V otázke je aj žena!!!! dumbom skurt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#84 8. 3. 2007 22:53

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Vždycky se mi líbili muži s hlavou plnou vlasů, mírně prošedivělí, vyšší než jsem já a musí mít svaly nejen na rukách, ale k takový ten osvalený zadek a velké svaly na stehnech, tohle je vzhled, mého současného muže, jenom šedin je už víc než mírně, ale vlasů je plno, ještě mám ráda světlé oči a mozek v hlavě pokud je to možné. nesmí mu smrdět nohy a musí celkově působit čistým dojmem.

Upravil(a) Irenka21 (8. 3. 2007 22:55)

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#85 8. 3. 2007 22:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Jednak isté fyzické parametre, ale tie sa dajú ľahko aj obísť... potom inteligencia(mali by sa aspoň na niekoľko kilometrov približovať svojou bystrosťou cool a skromnosťou) a teda podobný zmysel pre humor je absolutna povinnosť, NO PASARAN bez toho, o tom nie som ochotná vôbec diskutovať dumbom . A ešte by mali pri pohľade na mňa v očiach niečo, z čoho zvrhlo zvlhnem tongue ... väčšinou to funguje obojstranne.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#86 8. 3. 2007 23:00

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Jo smysl pro humor je důležitý, ten miluju, ale jeho pot mi nesmí smrdět, nevím , jestli víte o čem mluvím, ale musí mi vonět v každé situaci.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#87 9. 3. 2007 7:44

host5522
Host

Mně zpocenej chlap (takovej, kterej se mi líbí i jinak) přijde straaašně sexy, teda jen když je to čerstvej pot smile A v tom se na spiningu vyloženě vyžívám.., i proto tam skoro denně chodím smile

#88 9. 3. 2007 9:22

Natynka
♥♥♥♥♥♥-

Musím říct, že jsem vždycky měla vyhraněný typ chlapa typu macho, vysoký, urostlý, hnědovlasý, hnědooký, větrem ošlehaný... a nedávno se mi stalo, že jsem potkala kluka o trochu většího, světlehnědovlasého, s modrýma očima a brýlema a snad se mi i zdá, že mě na něm něco přitahuje, že jsem se do něho zamilovala. nevím, to ukáže čas. a my se téměř neznáme. ale NĚCO na něm prostě je. a je ÚPLNĚ jiný, než ti, z kterých jsem asi 15 let dozadu šílela. tak uvidím. vyvolává ve mně pocit něhy a touhy se dotknout...

Popřej mi pane, abych v boji, který jde životem, měla odvahu riskovat a udeřit.
A mám - li zvítězit, dej, ať je to po právu.
A mám - li prohrát, dej, abych dovedla stát u cesty a pozdravit vítěze, až půjde kolem.

Není tady

#89 9. 3. 2007 10:24

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Mě se líbí muži, co jsou: kulatější; vyšší než já, ale nemusí být o moc; ne sportovci bez gramu tuku, mám ráda pár špíčků; vlasatí; chytří a musí mě motivovat k tomu, něco dosáhnout. Úplně nejlepší by byl kudrnatý, s holým hrudníkem, málo celkově (krom vlasů) chlupatý a zajištěný, zcestovalý;metrosexuál.
Tak ještě se probudit....

Není tady

#90 9. 3. 2007 11:13

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Prostě musí přeskočit JISKRA. A je mi víceméně jedno, jak vypadá POKUD: není zrzavý, tlustý, menší než já a jako Irenka - nesmí mi smrdět. Taky se mi nelíbí takové ty zženštilé typy s manikúrou, s vousama podle pravítka a navoskovanýma vlasama.
PRostě takový normální obyčejný vysportovaný chlap s krásnýma očima,  s příjemným hlasem a pevným a hezkým zadkem. A jednoho takového mám doma big_smile

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#91 9. 3. 2007 12:42

balkama
♥♥-----

Dita.L napsal(a):

lvice napsal(a):

při mé výšce 158 cm není problém big_smile.

ja mam 159, jeden kluk mel 192 a v posteli to spis pripominalo na Ajetaky nez nejakou vasen vissla

já mám 158 a jeden můj kluk měl 196 cm a v posteli to bylo normální reta

Vždycky čiň dobro. Některé lidi to potěší a zbytek ohromí.

Není tady

#92 9. 3. 2007 13:12

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

V otázke je aj žena!!!! dumbom skurt

to jaksi prehlidli panove. nechtej se pochlubit. gloria

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#93 9. 3. 2007 13:14

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

balkama napsal(a):

já mám 158 a jeden můj kluk měl 196 cm a v posteli to bylo normální reta

va cool    lol

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#94 9. 3. 2007 14:00

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Dito, u chlapů je to jednodušší, stačí když vidí ženskou a jsou vzrušení lol

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#95 9. 3. 2007 14:02

Nick3594
Host

Kaliku, hm, to určitě tongue. Bych tě chtěla vidět, jak jsi vzrušený když se koukáš na 120 kg 60 letou ženskou cool

Upravil(a) lvice (9. 3. 2007 14:03)

#96 9. 3. 2007 14:03

host5522
Host

Lvice, to Kalik jo.... :-))))

#97 9. 3. 2007 14:15

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

já jsem taky chtěla zareagovat na Klaika - když vidí muž ženu je vzrušený...ale myslím že k tomu není co dodat...prostě jsi myslel ŽENU...a ne ženu že....:-))) prostě...tak reta reta

ono když je vše na správným místě a jak má být stačí jeden pohled :-)))

a někdo to tu psla...JISKRA...to je ONO...a jede se:-)))))

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#98 9. 3. 2007 19:55

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

njn i žena.. já sem nedávno potakal takovou holku na nádru a úplně sem se orosil, protože tak přesný popis mojeho idolu sem ještě neviděl....vysoká, štíhlá, ne ale vychrtlá, tmavé vlasy svůůdné oči... nejlépe tmavé... wink v običeji ... ja nevim jak přesně to definovat... v obličeji sem jí viděl vášeň..... jemné a přitom ostré rysy..... a dokonale smyslné nádherné rty..... lidi já myslel, že spadnu z noh, taky by to neměla být žádná plochá dráha..... a musí se umět dobře oblíkat...... já se bil do hlavy snad týden, že sem měl bobky ju oslovit ve vlaku......doufám, že ji ještě někdy potkám, abych to mohl napravit... toť mnůj idol....... již nalezený ale ještě né získaný..... bohužel.. grater

Není tady

#99 9. 3. 2007 19:56

Jugulator
♥♥♥♥♥♥-

sakra a tímtuplem mě to mrzí pač se na mě taky dívala.. sem prostě vůůůůůůl grater

Není tady

#100 9. 3. 2007 20:47

Pelikan
♥♥♥----

CeltikDragon napsal(a):

sakra a tímtuplem mě to mrzí pač se na mě taky dívala.. sem prostě vůůůůůůl grater

Takových ještě potkáš, tak nezoufej a když pomůžeš náhodě, tak i tu stejnou. wink Jak zpívají Queen: Don´t Lose Your Head

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí