29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no vidíš, málokterá holka to přizná a diví se proč jsou chlapy vybíravý :-))
Není tady
To ne, chování se průběžně mění. Chlap musí být chytrý. Ale tak, až to člověku vyrazí dech v čem všem se vyzná. A taky si musí umět poradit s prací a nestydět se mluvit o čemkoliv, např. o sexu
Není tady
Já si to klidně přiznám, jen žádnýho takovýho nemůžu najít
:-))))
Není tady
Dita.L napsal(a):
Eriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]()
P.S. kdyby se ti nahodou povedlo ten culik nejak zakerne odstrihnout treba ve spanku, tak me ho posli, ja ho zase nasilne ve spanku prilepim manzelovi na tu jeho vyholenou hlavu
Pak se domluvíme.
Není tady
yellow108 napsal(a):
yellow108 napsal(a):
Mně se strašně moc líbí vysportovaný tělíčka bez gramu tuku. Zrovna dnes jsem jednoho takovýho na spiningu potkala a celou hodinu jsem nemohla odlepit oči od jeho nááááááádherných žilnatých noh.
Ale on si mě ani nevšim....
Uááááá, vůbec jsem to sem neměla psát. Furt mám ty jeho nohy před očima....., až se mi dělaj mžitky. Půjdu si dát studenou sprchu...
sakryš... tak tady ta dívčina jak to tak vypadá je zvrhlá a ještě k tomu zvlhla... .... nééé promiň
dyž já sem si to nedokázal odpustit...
Není tady
Tak já tuto otázku neřeším, nemám chlapa svých snů
Není tady
V otázke je aj žena!!!!
Není tady
Vždycky se mi líbili muži s hlavou plnou vlasů, mírně prošedivělí, vyšší než jsem já a musí mít svaly nejen na rukách, ale k takový ten osvalený zadek a velké svaly na stehnech, tohle je vzhled, mého současného muže, jenom šedin je už víc než mírně, ale vlasů je plno, ještě mám ráda světlé oči a mozek v hlavě pokud je to možné. nesmí mu smrdět nohy a musí celkově působit čistým dojmem.
Upravil(a) Irenka21 (8. 3. 2007 22:55)
Není tady
Jednak isté fyzické parametre, ale tie sa dajú ľahko aj obísť... potom inteligencia(mali by sa aspoň na niekoľko kilometrov približovať svojou bystrosťou a skromnosťou) a teda podobný zmysel pre humor je absolutna povinnosť, NO PASARAN bez toho, o tom nie som ochotná vôbec diskutovať
. A ešte by mali pri pohľade na mňa v očiach niečo, z čoho zvrhlo zvlhnem
... väčšinou to funguje obojstranne.
Není tady
Jo smysl pro humor je důležitý, ten miluju, ale jeho pot mi nesmí smrdět, nevím , jestli víte o čem mluvím, ale musí mi vonět v každé situaci.
Není tady
Mně zpocenej chlap (takovej, kterej se mi líbí i jinak) přijde straaašně sexy, teda jen když je to čerstvej pot A v tom se na spiningu vyloženě vyžívám.., i proto tam skoro denně chodím
Musím říct, že jsem vždycky měla vyhraněný typ chlapa typu macho, vysoký, urostlý, hnědovlasý, hnědooký, větrem ošlehaný... a nedávno se mi stalo, že jsem potkala kluka o trochu většího, světlehnědovlasého, s modrýma očima a brýlema a snad se mi i zdá, že mě na něm něco přitahuje, že jsem se do něho zamilovala. nevím, to ukáže čas. a my se téměř neznáme. ale NĚCO na něm prostě je. a je ÚPLNĚ jiný, než ti, z kterých jsem asi 15 let dozadu šílela. tak uvidím. vyvolává ve mně pocit něhy a touhy se dotknout...
Není tady
Mě se líbí muži, co jsou: kulatější; vyšší než já, ale nemusí být o moc; ne sportovci bez gramu tuku, mám ráda pár špíčků; vlasatí; chytří a musí mě motivovat k tomu, něco dosáhnout. Úplně nejlepší by byl kudrnatý, s holým hrudníkem, málo celkově (krom vlasů) chlupatý a zajištěný, zcestovalý;metrosexuál.
Tak ještě se probudit....
Není tady
Prostě musí přeskočit JISKRA. A je mi víceméně jedno, jak vypadá POKUD: není zrzavý, tlustý, menší než já a jako Irenka - nesmí mi smrdět. Taky se mi nelíbí takové ty zženštilé typy s manikúrou, s vousama podle pravítka a navoskovanýma vlasama.
PRostě takový normální obyčejný vysportovaný chlap s krásnýma očima, s příjemným hlasem a pevným a hezkým zadkem. A jednoho takového mám doma
Není tady
Dita.L napsal(a):
lvice napsal(a):
při mé výšce 158 cm není problém
.
ja mam 159, jeden kluk mel 192 a v posteli to spis pripominalo na Ajetaky nez nejakou vasen
já mám 158 a jeden můj kluk měl 196 cm a v posteli to bylo normální
Není tady
Selima napsal(a):
V otázke je aj žena!!!!
![]()
to jaksi prehlidli panove. nechtej se pochlubit.
Není tady
balkama napsal(a):
já mám 158 a jeden můj kluk měl 196 cm a v posteli to bylo normální
Není tady
Dito, u chlapů je to jednodušší, stačí když vidí ženskou a jsou vzrušení
Není tady
Kaliku, hm, to určitě . Bych tě chtěla vidět, jak jsi vzrušený když se koukáš na 120 kg 60 letou ženskou
Upravil(a) lvice (9. 3. 2007 14:03)
Lvice, to Kalik jo.... :-))))
já jsem taky chtěla zareagovat na Klaika - když vidí muž ženu je vzrušený...ale myslím že k tomu není co dodat...prostě jsi myslel ŽENU...a ne ženu že....:-))) prostě...tak
ono když je vše na správným místě a jak má být stačí jeden pohled :-)))
a někdo to tu psla...JISKRA...to je ONO...a jede se:-)))))
Není tady
njn i žena.. já sem nedávno potakal takovou holku na nádru a úplně sem se orosil, protože tak přesný popis mojeho idolu sem ještě neviděl....vysoká, štíhlá, ne ale vychrtlá, tmavé vlasy svůůdné oči... nejlépe tmavé... v običeji ... ja nevim jak přesně to definovat... v obličeji sem jí viděl vášeň..... jemné a přitom ostré rysy..... a dokonale smyslné nádherné rty..... lidi já myslel, že spadnu z noh, taky by to neměla být žádná plochá dráha..... a musí se umět dobře oblíkat...... já se bil do hlavy snad týden, že sem měl bobky ju oslovit ve vlaku......doufám, že ji ještě někdy potkám, abych to mohl napravit... toť mnůj idol....... již nalezený ale ještě né získaný..... bohužel..
Není tady
sakra a tímtuplem mě to mrzí pač se na mě taky dívala.. sem prostě vůůůůůůl
Není tady
CeltikDragon napsal(a):
sakra a tímtuplem mě to mrzí pač se na mě taky dívala.. sem prostě vůůůůůůl
Takových ještě potkáš, tak nezoufej a když pomůžeš náhodě, tak i tu stejnou. Jak zpívají Queen: Don´t Lose Your Head
Není tady