29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
poletucha napsal(a):
...Mužský princip je přírodnost ve vzhledu - přiměřeně sportovní postava, kůže aspoň lehce sluncem a větrem ošlehnutá, trošku pocuchané nebo krátké vlasy, vůně... upřený pohled....
wow, úplně ho vidím a už se mi chce domů
Není tady
vašek napsal(a):
:-)) a doma to snad fláká ? :-))))))))))))))))
on si hraje na zenskou - podezrele casto ho boli hlava
Není tady
Vždycinky jsem chtěla blond chlapa, krátký, sportovní účes, jemná tvářička.........
Dokonce sem takového jednou poznala, ale taky se mu líbili blonďáci.....
Doma mám tmavovlasého ( s culíkem ), modrookého, vysokého, sportovního, široká ramena, útlej v bocích...... ale ne a ne se kvůli mně odbarvit a ostříhat!
Není tady
Tak mě muži opravdu ... ale opravdu ... nevzrušují!
Káča napsal(a):
Manžel je šíleně podobný na Pala Haberu- a to mně totálně dostalo...
A já prý jsem podobný Melu Gibsonovi! Fakt - řekl mi to před pár lety jeden Amík! A Amíci to přece musí vědět, ne?!
Eri napsal(a):
( s culíkem
)
Není tady
poletucha napsal(a):
Na mě působí velmi sexy mužský princip a vše co s ní souvisí...
Muži stačí výrazně zmužnit pár prvků na svém vzhledu a hlavně v chování a stane se neodolatelným.
Mužský princip je přírodnost ve vzhledu - přiměřeně sportovní postava, kůže aspoň lehce sluncem a větrem ošlehnutá, trošku pocuchané nebo krátké vlasy, vůně... upřený pohled.... démonické typy mají trošku výhodu
ale hlavně chování - pohyb za jehož klidem je cítit skrytá výbušnost, vášen a nadšení pro věci, uvolněnost.... uaaaau
Poletucha, ještěže nejsme kamarádky, tedy v reálu, to bychom se asi přetahovaly
Jak to vlastně máte s kamarádkama? Líbí se vám stejné typy? Nám naštěstí ne
Není tady
Eriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
P.S. kdyby se ti nahodou povedlo ten culik nejak zakerne odstrihnout treba ve spanku, tak me ho posli, ja ho zase nasilne ve spanku prilepim manzelovi na tu jeho vyholenou hlavu
Není tady
Aqvamarín napsal(a):
Poletucha, ještěže nejsme kamarádky, tedy v reálu, to bychom se asi přetahovaly
Jak to vlastně máte s kamarádkama? Líbí se vám stejné typy? Nám naštěstí ne
Aqua, to víš že ne ,já už mám vybráno.
Kamarádky mám i se stejným vkusem, dokonce se jim líbí i můj manžel, na kterého mrkají očima a cení zoubky.
Ale já věřím na fatálnost. Pokud je ti muž souzen, žádný, jakkoliv velký kukadla jiné nejsou dost velký.
A vůbec, neřeším....
Není tady
Dito, no jo, já to mám podobný, mě se líbili vždycky černovlasí a pořád chodím jenom s blonďákama
Není tady
Lvice, Vašku, CelticDragon, Holčičko...
takový ten obraz ANIMA (ideálního fatálního muže co láme srdce anim- žen) je už zapsán v kolektivním vědomí - jak tvrdí Jung.
A nám poklesnou kolena pokud tuto představu v nějakém aspektu dokážeme aplikovat na toho koho potkáme.
Obecně v muži hledáme MUŽE a oni v ženě ŽENU.
To jaký mají být je už někde "napsáno"
Upravil(a) poletucha (8. 3. 2007 17:04)
Není tady
wow tady se nám někdo vrhnul na psychologii :-))
Není tady
vašek napsal(a):
Jo, vrhla, jsem totiž zvrhlá.
Není tady
Mně se strašně moc líbí vysportovaný tělíčka bez gramu tuku. Zrovna dnes jsem jednoho takovýho na spiningu potkala a celou hodinu jsem nemohla odlepit oči od jeho nááááááádherných žilnatých noh. Ale on si mě ani nevšim....
a mě se líbí černovlasí a černoocí---a doma ho mám...a mám ho už 21 let a pořád se mi líbit nepřestal......
Není tady
yellow108 napsal(a):
Mně se strašně moc líbí vysportovaný tělíčka bez gramu tuku. Zrovna dnes jsem jednoho takovýho na spiningu potkala a celou hodinu jsem nemohla odlepit oči od jeho nááááááádherných žilnatých noh.
Ale on si mě ani nevšim....
Uááááá, vůbec jsem to sem neměla psát. Furt mám ty jeho nohy před očima....., až se mi dělaj mžitky. Půjdu si dát studenou sprchu...
poletucha napsal(a):
vašek napsal(a):
Jo, vrhla, jsem totiž zvrhlá.
Není tady
yellow108 napsal(a):
yellow108 napsal(a):
Mně se strašně moc líbí vysportovaný tělíčka bez gramu tuku. Zrovna dnes jsem jednoho takovýho na spiningu potkala a celou hodinu jsem nemohla odlepit oči od jeho nááááááádherných žilnatých noh.
Ale on si mě ani nevšim....
Uááááá, vůbec jsem to sem neměla psát. Furt mám ty jeho nohy před očima....., až se mi dělaj mžitky. Půjdu si dát studenou sprchu...
nezapomeň froté ručníky
Není tady
Vašku, jiný ani nevedu..
zapomeň na ručníky ... chce to chlapa :-)))
Není tady
Vašku, tak mi nějakýho přihraj... Nějakýho ňam, ňam a šikovnýho
)
až ty mi přihraješ nějakou kočku
Není tady
Už běžím....
yellow108 napsal(a):
Už běžím....
hele a proč chlapa ňam ňam, pořád vyprávíte jak vám jde o chování a co má v hlavě, já bych to spíš viděl ...
1. jak vypadá
2. jak vypadá
3. jak vypadá
. kolik má peněz
.
.
.
. jak se chová
Není tady
No.... pro mě teda je důležité jak vypadá.... pokud není v mých očích ňam, ňam, tak je mi uplně jedno kolik má peněz i jak se chová.
Jdu na ty froťáky, do Mostu daleko , žádnej šikulka po ruce...
.
Pa.