29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
muži, kteří umí krásně MILOVAT:-))))
Není tady
Káčo, podejte si ruku s Nety
Není tady
Není tady
Jo, moraváci so nélepší!
Není tady
Ano, krásně milovat a umilovat .... třeba až k smrti
Není tady
Hezkej usmev, pekny zuby, vonave vlasy, siroka ramena, peknej zadek - to je jen "schranka"
O dusi by to bylo na roman
Upravil(a) Santala (7. 3. 2007 15:23)
Není tady
Přesně takoví, jakého mám doma, hmm..... Vysocí, urostlí, ramenatí, voňaví, krásné ruce, charisma......
Není tady
DitaL napsal(a):
ja mam 159, jeden kluk mel 192 a v posteli to spis pripominalo na Ajetaky nez nejakou vasen.
Hm, můj bývalý milenec má 187 cm a nijak mi to nevadilo
Po fyzické stránce pokud možno vysoký-co nejvíc a udělaný...přiměřeně, prostě silný chlap, kterému bych se mohla schovat pod křídla...
Po psychické stránce: Spolehlivý, zábavný a přitom rozumný....toho by možná bylo víc.
Každopádně ten můj je stejně velký jako já, urostlý...no taky moc není.. Ale po psychické stránce splňuje absolutně všechny požadavky...a taky kráááásně voní, to mě opravdu dostává...
Vlastně jsme na tom všechny docela podobně..
Není tady
Koukám, že pánové by si z toho průzkumu měli vzít to , že když bude voňet, má z 50% vyhráno
Není tady
ufff, ještě že to splňuju
Není tady
Lucky2008 napsal(a):
Po fyzické stránce pokud možno vysoký-co nejvíc a udělaný...přiměřeně, prostě silný chlap, kterému bych se mohla schovat pod křídla...
Po psychické stránce: Spolehlivý, zábavný a přitom rozumný....toho by možná bylo víc.
Každopádně ten můj je stejně velký jako já, urostlý...no taky moc není..Ale po psychické stránce splňuje absolutně všechny požadavky...a taky kráááásně voní, to mě opravdu dostává...
Vlastně jsme na tom všechny docela podobně..
lucky a kterýho tvýho máš namysli ?
Není tady
Dita.L napsal(a):
Santala napsal(a):
Ten můj
tak to jsi stastna zena
u me to moc nefunguje, ani ne tak proto, ze manza nenosi culik, jako spis proto, ze to s nim muzu mit, i kdyz se mi nechce.
sakra to je důvod
Není tady
No já nemám vyhraněný typ.Vždycky jsem myslela, že můj typ jsou opálení,tmavovlasý kluci. Ale vzhledem k tomu, že můj přítel je modroooký blonďák a jsem z něj úplně paf, tak už si to nemyslím. Jinak když jsem ho potkala poprvé dostalo mě hlavně to, jak voněl, byl milý, vtipný a choval se ke mě skvěle. A měl nádhernej úsměv a působil hrozně nevinně. Jinak se mi taky líbí, když je kluk urostlý a můžu se mu schoulit do náruče, ale při mých 160 cm je pro mě výška 180 cm ideální. Při vyšším přítely bych si musela koupit stoličku. :-)
Není tady
lvice napsal(a):
DitaL napsal(a):
ja mam 159, jeden kluk mel 192 a v posteli to spis pripominalo na Ajetaky nez nejakou vasen.
Hm, můj bývalý milenec má 187 cm a nijak mi to nevadilo
looool asi to ma netrenovany :p my tu spartakiadu provadeli ve stanu a predtim jsme se nikdy nevideli a potom uz taky ne.... nastesti
Není tady
vašek napsal(a):
Dita.L napsal(a):
Santala napsal(a):
Ten můj
tak to jsi stastna zena
u me to moc nefunguje, ani ne tak proto, ze manza nenosi culik, jako spis proto, ze to s nim muzu mit, i kdyz se mi nechce.
sakra to je důvod
rejpale to je teda duvod, manzel se nemusi dobyvat, ten prichazi do postele bez trenyrek automaticky sam
Není tady
Dituš , hlavně že nechodí první do lednice, páč v ložnici je to pořád stejné .......
.
hlavně že nechodí do jiné ložnice protože doma je to stejné :-))
Není tady
Na mě působí velmi sexy mužský princip a vše co s ní souvisí...
Muži stačí výrazně zmužnit pár prvků na svém vzhledu a hlavně v chování a stane se neodolatelným.
Mužský princip je přírodnost ve vzhledu - přiměřeně sportovní postava, kůže aspoň lehce sluncem a větrem ošlehnutá, trošku pocuchané nebo krátké vlasy, vůně... upřený pohled.... démonické typy mají trošku výhodu
ale hlavně chování - pohyb za jehož klidem je cítit skrytá výbušnost, vášen a nadšení pro věci, uvolněnost.... uaaaau
Není tady
Poletucha napsal(a):
ale hlavně chování - pohyb za jehož klidem je cítit skrytá výbušnost, vášen a nadšení pro věci, uvolněnost.... uaaaau .
Poletucho tak to vlastně miluješ mě
Upravil(a) lvice (7. 3. 2007 19:59)
poletucha napsal(a):
Na mě působí velmi sexy mužský princip a vše co s ní souvisí...
Muži stačí výrazně zmužnit pár prvků na svém vzhledu a hlavně v chování a stane se neodolatelným.
Mužský princip je přírodnost ve vzhledu - přiměřeně sportovní postava, kůže aspoň lehce sluncem a větrem ošlehnutá, trošku pocuchané nebo krátké vlasy, vůně... upřený pohled.... démonické typy mají trošku výhodu
ale hlavně chování - pohyb za jehož klidem je cítit skrytá výbušnost, vášen a nadšení pro věci, uvolněnost.... uaaaau
no jo, ale takových nás je málo
si to napsala tak pěkně, že jsem se do takovýho chlapa taky zamiloval
Není tady
vašek napsal(a):
hlavně že nechodí do jiné ložnice protože doma je to stejné :-))
na to je moc linej, paaac tam by musel makat
Není tady
lvice napsal(a):
Dituš
, hlavně že nechodí první do lednice, páč v ložnici je to pořád stejné .......
.
kdyz u nas je to i v lednici furt stejne
Není tady
:-)) a doma to snad fláká ? :-))))))))))))))))
Není tady
poletucha: sakryš.... už zase se tu bavíto o mě ?
Není tady