29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
eremuruss napsal(a):
HB napsal(a):
to by me zajimalo, komu se vlastne ti hubeni chlapi libi??? ja na ne jeden cas byla dost ujeta, ale pak jsem s jednim chodila a byla jsem sama modrina-nemlatil me, ale tlacily me ty jeho couhajici kosti...
takze ted jedine prijemne obaleneho chlapa...
No,abych rekla pravdu me se libi hubeny chlapi.Co se mi nelibi jsou ty tzv.vypracovany svalovci to me doslova odpuzuje.
Jo přesně,chodím občas do posilovny. A když tam vidím ty hory svalů, kterým chybí krk a není poznat, kde končí ramena a hlava je děsný. Oni si myslí, že jsou borci jetě si vezmou nátělníček, jůůů. Blee. Já mám ráda svaly, sportovce, je na ně hezký pohled, to asi řekne každý,ale čeho je moc toho je příliš. Nejhezčí postavu maji běžkaři a horolezci. Jsou hubení,ale né moc a mají vyrýsované svaly. Ještě takové jemné strniště, nedbalý účest hmm, ach jo.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Oxi napsal(a):
ja som nenapisal vyskusaj, napisal som kym nevyskusas netvrd
ja neskusam, som panic
Nekecánkuj, Oxi, fakt? A co Eminka, jak ti povedla, ty jsi kouzelník.
asi šikovnej soused Modroočko
Není tady
eremuruss napsal(a):
HB napsal(a):
to by me zajimalo, komu se vlastne ti hubeni chlapi libi??? ja na ne jeden cas byla dost ujeta, ale pak jsem s jednim chodila a byla jsem sama modrina-nemlatil me, ale tlacily me ty jeho couhajici kosti...
takze ted jedine prijemne obaleneho chlapa...
No,abych rekla pravdu me se libi hubeny chlapi.Co se mi nelibi jsou ty tzv.vypracovany svalovci to me doslova odpuzuje.
Můžu jednoho dohodit. Vypadá jako jogín po hladovce a váží při své výšce 178 cm i s postelí přes 60 kilo...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Oxi napsal(a):
ja som nenapisal vyskusaj, napisal som kym nevyskusas netvrd
ja neskusam, som panic
Nekecánkuj, Oxi, fakt? A co Eminka, jak ti povedla, ty jsi kouzelník.
asi šikovnej soused Modroočko
tedy holky, takhle zlobit Oxiho,to si nezaslouží
Není tady
Kdysi o mě usiloval jeden takový svalovec, svaly jak Schwarzenegger a v hlavě téměř vymeteno. Ale sebevědomí měl tolik, že ho mohl rozdávat. Když jsem řekla, že ho nechci, strašně se divil a pak to zhodnotil tak, že jsem si sama pošlapala své štěstí, že za někoho, jako je on, by jiné ženy daly nevím co... Uf, ještěže už je pryč Svalovce neberu!
Teď mě napadá jako příklad takový Shrek z Big Brother- to bylo něco po*ného, ty jeho svaly v kombinaci s IQ tykve
Upravil(a) Me (9. 10. 2007 14:30)
Není tady
Oxi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Nekecánkuj, Oxi, fakt? A co Eminka, jak ti povedla, ty jsi kouzelník.asi šikovnej soused Modroočko
ale no tak Oxi jsem to tak nemyslela, dyť mě znáš
.... Eminka je úžasná po tobě
.... a vůbec, jsi mi slíbil, tvý DNA na moji Elišku
Není tady
PetrHl napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Nekecánkuj, Oxi, fakt? A co Eminka, jak ti povedla, ty jsi kouzelník.asi šikovnej soused Modroočko
tedy holky, takhle zlobit Oxiho,to si nezaslouží
a co tvůj soused Peťo, na koho je Baruška podobná
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jenže u nás jich chodí docela hodně, těch, s těma vycpanejma tričkama v oblasti břicha. To takový trika někde prodávají?
Když si ženská může nechat udělat silikonový prsa, proč by si chlap nemohl nechat udělat silikonovej pupek
Není tady
Kuba napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Jenže u nás jich chodí docela hodně, těch, s těma vycpanejma tričkama v oblasti břicha. To takový trika někde prodávají?
Když si ženská může nechat udělat silikonový prsa, proč by si chlap nemohl nechat udělat silikonovej pupek
No jo, máš pravdu, proč ne. Vidíš a já myslela, že mají jen trika s vycpávkama a on je to silikon....
Není tady
PPavlo a co se líbí tobě?
Není tady
přece ty, jsem ti to už šeptala do ouška, si nevzpomínáš
Není tady
a jo, ale když to šeptáš tak by jsi to tady neměla potom psát, jsem to asi zapoměl protože jsem pořád koukal na ty podvazky
Není tady
vašek napsal(a):
a jo, ale když to šeptáš tak by jsi to tady neměla potom psát, jsem to asi zapoměl protože jsem pořád koukal na ty podvazky
hm, koukáš mi na podvazky a pak říkáš, že mám hezký oči
ti pošetpám něco jinýho, chceš
Není tady
jj :-)
Není tady