Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#351 8. 10. 2007 22:25

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Re: jaci muzi (zeny) vas vzrusuji??

eremuruss napsal(a):

HB napsal(a):

to by me zajimalo, komu se vlastne ti hubeni chlapi libi??? ja na ne jeden cas byla dost ujeta, ale pak jsem s jednim chodila a byla jsem sama modrina-nemlatil me, ale tlacily me ty jeho couhajici kosti...hmm takze ted jedine prijemne obaleneho chlapa...

No,abych rekla pravdu me se libi hubeny chlapi.Co se mi nelibi jsou ty tzv.vypracovany svalovci to me doslova odpuzuje.tummenupp

Jo přesně,chodím občas do posilovny. A když tam vidím ty hory svalů, kterým chybí krk a není poznat, kde končí ramena a hlava je děsný. Oni si myslí, že jsou borci jetě si vezmou nátělníček, jůůů. Blee. Já mám ráda svaly, sportovce, je na ně hezký pohled, to asi řekne každý,ale čeho je moc toho je příliš. Nejhezčí postavu maji běžkaři a horolezci. Jsou hubení,ale né moc a mají vyrýsované svaly. Ještě takové jemné strniště, nedbalý účest hmm, ach jo.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#352 8. 10. 2007 23:21

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Oxi napsal(a):

ja som nenapisal vyskusaj, napisal som kym nevyskusas netvrd wink ja neskusam, som panic

Nekecánkuj, Oxi, fakt? A co Eminka, jak ti povedla, ty jsi kouzelník.

asi šikovnej soused Modroočko winktongue

hmmbutterdumbombutter

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#353 9. 10. 2007 10:47

balonek
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

HB napsal(a):

to by me zajimalo, komu se vlastne ti hubeni chlapi libi??? ja na ne jeden cas byla dost ujeta, ale pak jsem s jednim chodila a byla jsem sama modrina-nemlatil me, ale tlacily me ty jeho couhajici kosti...hmm takze ted jedine prijemne obaleneho chlapa...

No,abych rekla pravdu me se libi hubeny chlapi.Co se mi nelibi jsou ty tzv.vypracovany svalovci to me doslova odpuzuje.tummenupp

Můžu jednoho dohodit. Vypadá jako jogín po hladovce a váží při své výšce 178 cm i s postelí přes 60 kilo... lol

Není tady

#354 9. 10. 2007 13:45

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Oxi napsal(a):

ja som nenapisal vyskusaj, napisal som kym nevyskusas netvrd wink ja neskusam, som panic

tedy holky, takhle zlobit Oxiho,to si nezaslouží dumbomdumbomdumbomdumbombig_smile

Není tady

#355 9. 10. 2007 14:29

Me
♥♥♥♥♥♥-

Kdysi o mě usiloval jeden takový svalovec, svaly jak Schwarzenegger a v hlavě téměř vymeteno. Ale sebevědomí měl tolik, že ho mohl rozdávat. Když jsem řekla, že ho nechci, strašně se divil a pak to zhodnotil tak, že jsem si sama pošlapala své štěstí, že za někoho, jako je on, by jiné ženy daly nevím co... Uf, ještěže už je pryč smile Svalovce neberu! tongue

Teď mě napadá jako příklad takový Shrek z Big Brother- to bylo něco po*ného, ty jeho svaly v kombinaci s IQ tykve usch

Upravil(a) Me (9. 10. 2007 14:30)

Není tady

#356 9. 10. 2007 18:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

hmmbutterdumbombutter

ale no tak Oxi pussa jsem to tak nemyslela, dyť mě znáš gloria .... Eminka je úžasná po tobě smilestolt .... a vůbec, jsi mi slíbil, tvý DNA  na moji Elišku vava

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#357 9. 10. 2007 18:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PetrHl napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Modroočka napsal(a):

tedy holky, takhle zlobit Oxiho,to si nezaslouží dumbomdumbomdumbomdumbombig_smile

a co tvůj soused  Peťo, na koho je Baruška podobná vavatonguelol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#358 9. 10. 2007 23:29

Kuba
♥♥♥♥---

Modroočka napsal(a):

Jenže u nás jich chodí docela hodně, těch, s těma vycpanejma tričkama v oblasti břicha. To takový trika někde prodávají? lollollol

Když si ženská může nechat udělat silikonový prsa, proč by si chlap nemohl nechat udělat silikonovej pupek tummenupp

Není tady

#359 9. 10. 2007 23:35

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Kuba napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Jenže u nás jich chodí docela hodně, těch, s těma vycpanejma tričkama v oblasti břicha. To takový trika někde prodávají? lollollol

Když si ženská může nechat udělat silikonový prsa, proč by si chlap nemohl nechat udělat silikonovej pupek tummenupp

No jo, máš pravdu, proč ne. Vidíš a já myslela, že mají jen trika s vycpávkama a on je to silikon....lollollol

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#360 14. 10. 2007 13:25

vašek
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Most

PPavlo a co se líbí tobě? tongue

Není tady

#361 14. 10. 2007 13:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

přece ty, jsem ti to už šeptala do ouška, si nevzpomínáš dumbom

Není tady

#362 14. 10. 2007 13:35

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

lollollol a jo, ale když to šeptáš tak by jsi to tady neměla potom psát, jsem to asi zapoměl protože jsem pořád koukal na ty podvazky tonguevisslaloltummenupp

Není tady

#363 14. 10. 2007 14:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

vašek napsal(a):

lollollol a jo, ale když to šeptáš tak by jsi to tady neměla potom psát, jsem to asi zapoměl protože jsem pořád koukal na ty podvazky tonguevisslaloltummenupp

hm, koukáš mi na podvazky a pak říkáš, že mám hezký oči dumbom
ti pošetpám něco jinýho, chceš wink

Není tady

#364 14. 10. 2007 14:15

vašek
♥♥♥♥♥♥♥

jj :-)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí