29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Takže neměl by vypadat jako reklama na hlad, ale ani jako buřtík. Prostě něco tak akorát, že jo.
Jenže u nás jich chodí docela hodně, těch, s těma vycpanejma tričkama v oblasti břicha. To takový trika někde prodávají?
Upravil(a) Modroočka (8. 10. 2007 6:38)
Není tady
to by me zajimalo, komu se vlastne ti hubeni chlapi libi??? ja na ne jeden cas byla dost ujeta, ale pak jsem s jednim chodila a byla jsem sama modrina-nemlatil me, ale tlacily me ty jeho couhajici kosti... takze ted jedine prijemne obaleneho chlapa...
Není tady
HB a čím má být obalený? Někteří jsou obalení svalama a někteří špekama
. Takže není obalení jako obalení.............
Není tady
HB napsal(a):
to by me zajimalo, komu se vlastne ti hubeni chlapi libi??? ja na ne jeden cas byla dost ujeta, ale pak jsem s jednim chodila a byla jsem sama modrina-nemlatil me, ale tlacily me ty jeho couhajici kosti...
takze ted jedine prijemne obaleneho chlapa...
jo jo příjemně obaleného
) všude ....
Není tady
HB napsal(a):
to by me zajimalo, komu se vlastne ti hubeni chlapi libi??? ja na ne jeden cas byla dost ujeta, ale pak jsem s jednim chodila a byla jsem sama modrina-nemlatil me, ale tlacily me ty jeho couhajici kosti...
takze ted jedine prijemne obaleneho chlapa...
No,abych rekla pravdu me se libi hubeny chlapi.Co se mi nelibi jsou ty tzv.vypracovany svalovci to me doslova odpuzuje.
Není tady
eremuruss napsal(a):
No,abych rekla pravdu me se libi hubeny chlapi.Co se mi nelibi jsou ty tzv.vypracovany svalovci to me doslova odpuzuje.
konecne niekto
Není tady
a mě se líbí Oxi
Není tady
Si ma nikdy nevidela
Není tady
ale viděla
Není tady
No, když máme tu rovnoprávnost, tak mě se líbí ti, kde je na co šáhnout a do čeho kopnout....Prostě chlapi, co mě unesou a co je nerozmačkám, když se v milostném rozpoložení rozdovádím
Není tady
Regina napsal(a):
No, když máme tu rovnoprávnost, tak mě se líbí ti, kde je na co šáhnout a do čeho kopnout....Prostě chlapi, co mě unesou a co je nerozmačkám, když se v milostném rozpoložení rozdovádím
Regi, jsi číslo
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ale viděla
Fotky skresluju a neukazuju skutocny obraz
Není tady
Regina napsal(a):
Tak ti dakujem. By si sa divila kolko vydrzim
Není tady
Oxi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale viděla
Fotky skresluju a neukazuju skutocny obraz
no a i tak se mi líbíš
Není tady
Oxi napsal(a):
Regina napsal(a):
Tak ti dakujem. By si sa divila kolko vydrzim
Není tady
Oxi, nevydržíš , teda , neudržíš
Není tady
Regina napsal(a):
Oxi, nevydržíš
, teda , neudržíš
![]()
![]()
Nehovor hop kym si nevyskusala
Není tady
všichni zkoušíte a co já
Není tady
ja som nenapisal vyskusaj, napisal som kym nevyskusas netvrd ja neskusam, som panic
Upravil(a) Oxi (8. 10. 2007 20:34)
Není tady
tak ty Oxi určitě
a nechtěl bys zkoušet se mnou
Není tady
Ved pisem ze neskusam.
Není tady
Není tady
Modroočka napsal(a):
HB a čím má být obalený? Někteří jsou obalení svalama
a někteří špekama
. Takže není obalení jako obalení.............
no mivala jsem jednoho takoveho typu "vikingsky valecnik" byl obaleny svalama a ty svaly mel jeste obaleny primerenym mnozstvim tuku, takze zadnej vyrysovanec a moc prijemne se na nem lezelo...
ten soucasny ma trochu jiny pomer svaly/tuk, ale jeste je to v norme (v moji norme.. )
ale samozrejme rozbredlou horu sadla nebrat!!!
Není tady
Oxi napsal(a):
ja som nenapisal vyskusaj, napisal som kym nevyskusas netvrd
ja neskusam, som panic
Nekecánkuj, Oxi, fakt? A co Eminka, jak ti povedla, ty jsi kouzelník.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Oxi napsal(a):
ja som nenapisal vyskusaj, napisal som kym nevyskusas netvrd
ja neskusam, som panic
Nekecánkuj, Oxi, fakt? A co Eminka, jak ti povedla, ty jsi kouzelník.
asi šikovnej soused Modroočko
Není tady