29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oxi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
No mne sa Clooney paci
jsem myslela, že se ti líbím já
Teba som nevidel.
bodejť jo, se ti cpu do postele pořád a ty furt nic a nic .... se mě asi bojíš bo co
Není tady
No to nevím ... neměla bych se začít bát já
Není tady
PPavlaa napsal(a):
No to nevím ...
neměla bych se začít bát já
No možná měla - když Ti to bude tak slušet jako máš libozvučný hlas... :-)
Není tady
Není tady
Zephyr napsal(a):
Paavlaa
Není tady
Mě teda Clooney taky vůbec nebere, takový napomádovaný panák, nechápu, jak může vyhrávat ankety o nejpúřitažlivějšího muže apod.To samé Brad Pitt/i když v Babelu byl celkem ok/.
Tady na tomhle vlákně je vidět, že sto žen, sto chutí
Jinak z herců hodně můžu Toma Hankse - je to hrozně charizmatický chlap se smyslem pro humor, a neplní bulvár svými skandály jako ty ostatní"rádobyhvězdičky" a "sexsymboly"
Není tady
Mně se z herců líbí Mel Gibson, docela, ale zajímavej je i Jean Reno. Například. Takoví ti sladcí kluci, jako Brad Pitt mě teda neberou ani trochu, nemám ráda takový ty krasavečky.
Není tady
Modroočko tak ty já teda můžu taky.... ch jo .... vůbec Mel, to je prostě něco .... ještě se mi líbil jeden, co hrál v tom seriálu Brutální Nikita, ale už nevím, jak se jmenoval...byl prostě skvělej... ne něják zvlášť krásnej, ale měl v sobě prostě něco, co mě děsně přitahovalo z něj jsem byla hotová a čuměla jsem na každej díl jen kvůli němu
jinak taky ten z Plastické chirurgie, ten byl taky k nakousnutí...zas nevím, jak se jmenuje... no, ale ten věčně nadrženej, ne ten malej a ženatej
Není tady
Jo, ten z té Nikity se jmenuje Roy Dupuis, taky docela jde.
Není tady
Tak nevím - mně se vždycky líbila spíš přirozenost, neměl jsem žádné idoly mezi herečkami... A když už, tak se mi líbily třeba Šafránková nebo Vančurová...
Není tady
Modroočka napsal(a):
jo to je ON ...jak já ho milovala... se mi o něm i zdálo .... holky se mi smály, že vůbec není hezkej, ale pro mě to byl tenkrát ten nejvíc sexy chlap na světě ..... prostě měl to NĚCO to co mě přitahovalo a co mě na něm bere pořád
Není tady
Zephyr napsal(a):
Tak nevím - mně se vždycky líbila spíš přirozenost, neměl jsem žádné idoly mezi herečkami... A když už, tak se mi líbily třeba Šafránková nebo Vančurová...
Libuška je kóča pořád
Není tady
Zephyr napsal(a):
Zephy, ale tyhle se líbí i mně, ač jsem ženská. Jsou to úžasné herečky a pořád přirozeně krásné.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
jo to je ON ...jak já ho milovala... se mi o něm i zdálo .... holky se mi smály, že vůbec není hezkej, ale pro mě to byl tenkrát ten nejvíc sexy chlap na světě ..... prostě měl to NĚCO to co mě přitahovalo a co mě na něm bere pořád
No, já ho nemilovala, ale je to zajímavý typ. Jenže jsem ho viděla v seriálu z novinářského prostředí. Nikitu jsem jako seriál nesledovala, jen jako film, ale ten původní od Luca Bessona s Anne Parillaud.
Není tady
Jean Reno má opravdu charisma!
A co třeba takový Kevin Costner - má první láska Anebo Ewan McGregor v Moulin Rouge
Ti mi zpříjemňovali mé teenagerské období
Podle toho, co tady píšu, je vidět, že nemám žádný vzhledově vyhraněný vkus
Upravil(a) Me (7. 10. 2007 8:51)
Není tady
Me napsal(a):
Podle toho, co tady píšu, je vidět, že nemám žádný vzhledově vyhraněný vkus
To je dobře
Není tady
Ja sem spokojena s tim svym Driv sem byla uchylna na blondacky ale zistila sem ze vsichni sou tupi a navic o mne nemaji zajem, pak prisel ten muj, skvelej, a i kdyz to mozna neni ideal krasy , pro me je krasnej a roztomilej, a kdyz skvele voni, nejradsi bych ho sezrala laskou
Není tady
Já blonďáky nemusela a nemusím Jako blonďák mě bere jen Brad Pitt
a kdysi jsem teda s jedním chodila, ale pak jsem ho vyměnila za tmavovlasýho
ale je fakt, že pak jsem si blonďáka vzala ale zas měl hezkej zadek
Není tady
Já teda nevím,ale barva vlasů je asi to poslední, co mě na chlapovi zajímá /pokud je teda přírodní, nějaké zeleno a modro vlasé opravdu nemusím/. Sice v mém výběru převažují spíše plavovlasí chlapi, ovšem byla jsem až po uši zabouchnutá do černovlasého a dokonce i mírně zrzavého.
Co opravdu nemusím, jsou černoši. Nejsem rasistka, ale sexuálně mě prostě nepřitahují, stejně jako takové ty snědé "jižanské typy"a la Antonio Banderas apod.
Spíše mě berou chlapi ze severu. Paradoxně ale miluju slunce,moře,teplo atd.
Takže si asi nabrnknu nějakého seveřana a odstěhuju se s ním někam do teplých krajin
Není tady
Me, bezva životní plán!
Jean Reno je kus chlapa... Hubený nemusím, až je to pro mě fyzicky odpuzující. Teda taky jsem chodil s VELMI hubeným, ale ne... nehřál... studil.
Pro mě může být i lehce oplácaný, jsem na pořádný stehna. No a za samozřejmost pokládám, že bude vyšší než já. Když je menší, jaksi ho nedokáu brát vážně. Když si musí stoupat na špičky, aby mi dal pusu, tak je to veselé, ale málo imponující (ale stejně jsem byla pár let s mrňousem). O vlasy vůbec nejde, vlastně je ani nemusí mít. Očí si beztak nevšímám, stačí, když jsou v počtu dvou a koukají na mě.
No a empiricky mám zjištěno, že mi víc vyhovuje, když má "normální", tj. ne modelovskou postavu.Pak nemá moc šanci kritizovat tu moji, která souměrná prostě nikdy nebude. Takže celkově solidní, stabilní typy (almaroidního habitu ).
Není tady
Bezva plán - já vím, a stejně utopický jako všechny mé ostatní plány
Vychrtlé taky nemusím. Není nad pořádný kus chlapa Velkým, silný, může být i trochu oplácaný/ale ne nějak extrémně
/
Není tady
tohle mám stejně, ani já vychrtlý nemusím ...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tohle mám stejně, ani já vychrtlý nemusím ...
No jo, ale pupkáči taky nejsou moc vzrušující...........
Není tady
nemyslím pupkáče to ne, to je fůůůj ... ale prostě tak ten střed, ty hubený mě zase taky neberou ...
Není tady