29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Modroočka napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Dneska jsem leccos viděl ve Spořitelně, skoro se mi zdálo, že to ta ouřednice dělá naschvál :-)
Zephy, asi ses jí líbil, takže tě trochu provokovala. A co ty, chytal ses? Jestli ne, tak to byla chyba.
Inu, podíval jsem se, ale protože jsem platil 18000 Kč, soustředil jsem se radši spíš na to - ale nožky měla pěkné až k "vidlici" :-)
Není tady
Ale, ale, a co oči? To sis nevšim, že, když jsi koukal na nožky?
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ale, ale, a co oči? To sis nevšim, že, když jsi koukal na nožky?
To víš, že do tváře jsem se podíval taky... Ale když má jaksi stehna s lýtky v ostrém úhlu (neb seděla na nějaké nízké židli a měla dost dlouhé nohy), tak se zkrátka naskytl pohled, který se naskytne málokdy... :-) A kdoví, kdy zas něco takového uvidím :-)
Není tady
Zephyr napsal(a):
To víš, že do tváře jsem se podíval taky... Ale když má jaksi stehna s lýtky v ostrém úhlu (neb seděla na nějaké nízké židli a měla dost dlouhé nohy), tak se zkrátka naskytl pohled, který se naskytne málokdy... :-) A kdoví, kdy zas něco takového uvidím :-)
Když tam skákneš i zítra, tak i zítra........
Není tady
Modroočka napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Když tam skákneš i zítra, tak i zítra........
Zítra do spořky nejdu - a taky se musím přeci učit :-) Když já bych radši nejen prohlížel...
Není tady
Zephyr napsal(a):
Zítra do spořky nejdu - a taky se musím přeci učit :-) Když já bych radši nejen prohlížel...
No jo, ale to je na tobě, když chceš víc, musíš pro to něco udělat, ne jenom koukat, víš.................
Není tady
Modroočka napsal(a):
Zephyr napsal(a):
No jo, ale to je na tobě, když chceš víc, musíš pro to něco udělat, ne jenom koukat, víš.................
To bychom se zase dostali ke staré debatě, která připomíná bludný kruh... Uvidíme, co život přinese.
Není tady
Zephyr napsal(a):
To bychom se zase dostali ke staré debatě, která připomíná bludný kruh... Uvidíme, co život přinese.
Tak to se teda shodneme.
Není tady
Mě strašně dostává ten blonďatý moderátor zpráv na Primě - Jiří Chum
Kvůli němu se dívám na zprávy zásadně na Primu je to vždy příjemný relax po náročném dni
Není tady
Me napsal(a):
Mě strašně dostává ten blonďatý moderátor zpráv na Primě - Jiří Chum
Kvůli němu se dívám na zprávy zásadně na Primuje to vždy příjemný relax po náročném dni
je hroznej
Není tady
Me se zase libil tak pred 15 lety Honza Censky.Strasne rada jsem se divala na jeho filmy hlavne kvuli nemu.
Není tady
mě se ještě dříví líbil Vít Olmer ..... ještě ve filmu Holka na zabití, tam byl moooooooooooc pěknej...
a jako holka jsem baštila Filipa Renče - taky byl tenkrát dítě. ovšem scénkama po pohřbu Karla Svobody se mi docela líbit přestal, jako celej.
a když dávali loni Poslední sezona na ČT 1 tak bude krásnej chlap z toho jejich syna - Filip Tomsa, za pár let ....
Není tady
Ja mám asi zlváštny vkus - ako decko a tínejdžer som bola zamilovaná do Honzu Krausa(Lišáci, Myšáci a Šibeničák, etc.) a do Jana Hrušínskeho(Múj brácha má príma bráchu)... a nejako mi zostalo až doteraz. Hlavne ma nebonznite Ivane Úchylkovej a Miluške Šplechtovej...
Není tady
Selima napsal(a):
Ja mám asi zlváštny vkus - ako decko a tínejdžer som bola zamilovaná do Honzu Krausa(Lišáci, Myšáci a Šibeničák, etc.) a do Jana Hrušínskeho(Múj brácha má príma bráchu)... a nejako mi zostalo až doteraz.
Hlavne ma nebonznite Ivane Úchylkovej a Miluške Šplechtovej...
Ano Krause taky můžu. Normálně žádný krasavec,ale tím jak je zábavný, inteligentní, nad věcí... Synek se taky povedl:)))
Není tady
no, mne sa ako chalan páčil aj na výzor, normálka som z neho bola
namäkko. Teraz je už trošku príliš výrazný, ale šmrnc má, za to sa budem biť ako lev...
Není tady
Selima napsal(a):
no, mne sa ako chalan páčil aj na výzor, normálka som z neho bola
![]()
namäkko. Teraz je už trošku príliš výrazný, ale šmrnc má, za to sa budem biť ako lev...
Sel, ty máš fááákt zvláštní vkus .... než ten, si to radši až do smrti dělám sama
Není tady
já v pubertě žrala Sagvana Tofiho a Lukáše Vaculíka
ale dnes když vidím Brada Pitta nebo Bruce ...ch jooooo....
Není tady
Já jsem asi opravdu mimoň, mně nevzrušují žádní muži. Nelíbí se mi ani vyhlášení krasavci typu George Clooneyho apod. Nikdy v životě se mi nestalo, že by se mi z někoho podlomila kolena- jsem asi frigidní :-(
Není tady
Clooney se mi nelíbí
kolena se mi z nich nepodlamují, se mnou to dělá úplně něco jinýho
Není tady
No mne sa Clooney paci
Upravil(a) Oxi (6. 10. 2007 14:29)
Není tady
Oxi napsal(a):
No mne sa Clooney paci
jsem myslela, že se ti líbím já
Není tady
PPavlaa napsal(a):