Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#251 30. 9. 2007 20:52

Ariesek67
♥♥♥♥---
Místo: okolí Brna

Re: jaci muzi (zeny) vas vzrusuji??

Tak to dojedu i vlakem těch 30Km nato není potřeba Gripen.

Moudro dne:
    Pesimista vidí v tunelu tmu, Optimista vidí světlo na konci tunelu
    Realista vidí světla vlaku, Strojvůdce vidí tři debily na kolejích……

Není tady

#252 30. 9. 2007 20:53

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lol odkud jsi va

Upravil(a) PPavlaa (30. 9. 2007 20:54)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#253 30. 9. 2007 20:58

Ariesek67
♥♥♥♥---

No u Brna Víc máš v soukromé schránce

Moudro dne:

Není tady

#254 30. 9. 2007 21:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak to by šlo tummenupp kdy dáme kávu gloriavissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#255 30. 9. 2007 21:07

Ariesek67
♥♥♥♥---

No mě je to jedno navrhni třeba hned:storstark

Upravil(a) Ariesek67 (30. 9. 2007 21:07)

Moudro dne:

Není tady

#256 30. 9. 2007 21:08

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Ale Pavlí, ty se nezdáš...........

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#257 30. 9. 2007 21:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ariesek67 napsal(a):

No mě je to jedno navrhni třeba hned:storstark

klíďo winkgloria

Není tady

#258 30. 9. 2007 21:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

Ale Pavlí, ty se nezdáš...........

no co .... se držím tématu na vlákně ne.... taky ulítávám tongue

Není tady

#259 30. 9. 2007 21:15

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Tak super...................tummenuppgodliketummenuppgodliketummenupp

Není tady

#260 30. 9. 2007 21:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zephyr napsal(a):

Selima napsal(a):

lol

A Ty se nesměj, že já tady tuhle slabost prozrazoval:lol:

Pred cca 12 rokmi a 12 kilami prišiel môj bývalý o jedného kamaráta, lebo ten sa mierne priopil a v tom stave sa zamiloval do mojich nôh v minisukni a čiernych, riedko sieťovaných pančuchách(vtedy sa také nosili). Ja som tak nechodila normálne, ale na ten večierok som si dovolila "úlet" - a bolo zle... Furt sa okolo mňa motal, oslovoval ma "Pani vedúca", lol nosil mi piť, snaži lsa so mnou tancovať a nenápadne dotýkať nôh(o.i,. zisťovla, či nemám podväzky gloria )... cool Zvyšok osobnosti ignoroval a vo finále ma presviedčal, aby som mu predala aspoň pančuchy... usch . No, s bývalým sa od toho večera prestali kamarátiť. rodna

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#261 30. 9. 2007 22:10

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Selima napsal(a):

lol

Pred cca 12 rokmi a 12 kilami prišiel môj bývalý o jedného kamaráta, lebo ten sa mierne priopil a v tom stave sa zamiloval do mojich nôh v minisukni a čiernych, riedko sieťovaných pančuchách(vtedy sa také nosili). Ja som tak nechodila normálne, ale na ten večierok som si dovolila "úlet" - a bolo zle... Furt sa okolo mňa motal, oslovoval ma "Pani vedúca", lol nosil mi piť, snaži lsa so mnou tancovať a nenápadne dotýkať nôh(o.i,. zisťovla, či nemám podväzky gloria )... cool Zvyšok osobnosti ignoroval a vo finále ma presviedčal, aby som mu predala aspoň pančuchy... usch . No, s bývalým sa od toho večera prestali kamarátiť. rodna

hele, myslíš "bordelky" ? tak ty se za nás nosily taky big_smile

Není tady

#262 30. 9. 2007 22:14

Ariesek67
♥♥♥♥---

Selima napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Selima napsal(a):

lol

Mě se víc líbí klasika nějaké z licrou,Takže mírně lesklé.Ale punčocháče ne punčochy na podvazky mě neužije.

Moudro dne:

Není tady

#263 30. 9. 2007 22:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jeden chce podvazky, další ne, pak se v tom má člověk vyznat hmm

Není tady

#264 30. 9. 2007 22:23

Ariesek67
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

To je těžké 100 lidí 100 názorů.

Moudro dne:

Není tady

#265 1. 10. 2007 8:37

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ano ano, občas je dobré šokovat. A to můžeš kdykoliv. Jsem občas vyčůrané. Dělám v práci, kde mám pouze 2 kolegyně a 20 chlapů. Od malička s nimi komunikuji raději než se ženami. (dámy to není útok:kapitulation:). A oni mě berou fakt jako "jednoho" z nich. Tak občas musím převapit. Takové samodržící podvazky, kratší sukni a náhodou spadlý papír na zem......vissla Nebo nahtáhnutí přes stůl pro tužku.... Hned jim oči svítí jinak, než když příjdu v mikině, pohorách a riflích:)))) Jsme mrchy, jak teď určitě řekne Kefírsmile)) . Ale na druhou stranu, nechápu dámy, pokud jde o nějaký postup v práci, tyto zbraně používat. To mi příjde trochu srabácký.....

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#266 1. 10. 2007 8:48

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

Ale na druhou stranu, nechápu dámy, pokud jde o nějaký postup v práci, tyto zbraně používat. To mi příjde trochu srabácký.....

Já mám šéfovou, takže bych s tím stejně neuspěla lol

Není tady

#267 1. 10. 2007 13:07

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ježišmarjá a moje černé prádélko už odpočívá hezkou řádku let na dně šuplete reta
No nebylo by od věci vytáhnout ho na nějaké to rande ve stylu: Dressed In Black lol lol lol

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#268 1. 10. 2007 13:20

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

She's dressed in black again
and I'm falling down again
down to the floor again
I'm begging for more again
But oh what can you do
when she's dressed in black

Upravil(a) Oxi (1. 10. 2007 13:20)

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#269 1. 10. 2007 13:25

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Klubko: Jaký srabácký? Ty těžko budeš oblbovat svýho nadřízenýho na golfovým turnaji, když jsi to viděla z jedoucího rychlíku....nebo nebudeš nikdy umět nazpaměť, jak dopadly výsledky fotbalu....to jsou zas chlapský zbraně.... smile ...bráno s nadhledem, humorem a vůbec vlastně nevážně. Ale vážně - co je na tom špatnýho ukázat, že jsem žena? Nemyslím tím tedy, že budu vystrkovat prdku, kdykoli půjdou kolem kalhoty. Ale tu sukni si sem tam vzít můžu a klíďo i kratší.... (chichi...dneska by se mně všichni lekli, už mám nohy pomalu jak černá vdova.... big_smile ...jojo...nebojte, mám gatě wink

Není tady

#270 1. 10. 2007 14:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Eva36 napsal(a):

Klubko: Jaký srabácký? Ty těžko budeš oblbovat svýho nadřízenýho na golfovým turnaji, když jsi to viděla z jedoucího rychlíku....nebo nebudeš nikdy umět nazpaměť, jak dopadly výsledky fotbalu....to jsou zas chlapský zbraně.... smile ...bráno s nadhledem, humorem a vůbec vlastně nevážně. Ale vážně - co je na tom špatnýho ukázat, že jsem žena? Nemyslím tím tedy, že budu vystrkovat prdku, kdykoli půjdou kolem kalhoty. Ale tu sukni si sem tam vzít můžu a klíďo i kratší.... (chichi...dneska by se mně všichni lekli, už mám nohy pomalu jak černá vdova.... big_smile ...jojo...nebojte, mám gatě wink

Prečo myslíš? Ja som mala vo futbale lepší prehľad než môj bývalý, s ktorým som žila 9 rokov... My sme mali boj o ovládač naruby - on chcel seriály(hoci detektívne) a ja FUTBAL!!!! dumbom Hádaj, čo sa u nás pozeralo...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#271 1. 10. 2007 14:33

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Eva36 napsal(a):

Tak bacha, na sporty mě nesahej.)) Patřím asi k těm nenormálním ženským, které koukají na hokej, protože je to baví,ne Olimpiádu, mistráky atd. Dokonce jezdí občas na Bohemku do Vršovickýcho ďolíčku:)))
Handicap na golfu mám strašný, to máš recht, tam bych neokouzlovala.

To jsi měl špatně pochopila. Já vůbec nezavrhuji to vypadat jako žena a občas zaflirotovat. Ale vážně nemusím své kolegyně, které jsou samé hi hihi, před šéfem na poradě, nožku přes nožku a velký výstřih a pane řediteli" vy máte dnes hezkou košili"..... Já si svou práci umím obhájit i bez této komedie. Jsem v ní myslím dobrá a nemám zapotřebí ze sebe dělat takovou nánu.  Mluvím ve vztahu podřízená =  nadřízený. Nikoliv kolega = kolegyně na stejné úrovni.

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#272 1. 10. 2007 17:04

Zephyr
♥♥♥----
Místo: Příšov
Web

Me napsal(a):

Zephyr napsal(a):

Selima napsal(a):

lol

Máš slabost vyloženě na silonky? Černé? big_smile
Ty mám asi troje lol /do zásoby, páč je vždycky hned roztrhám...nebo někdo mi je roztrhá lol lol/

Černé mě dostávají nejvíc, ale pleťová barva má taky kouzlo - vlastně jde spíš o tu hebkost na pohled i dotek; žel nemohu srovnat s dotekem nahých nohou, neb jsem měl možnost "masáže" jen přes ty silonky :-) Ale i v létě, kdy se jaksi nosí jen sukně, trpím :-)
Dneska jsem leccos viděl ve Spořitelně, skoro se mi zdálo, že to ta ouřednice dělá naschvál :-)

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!
Гopькой скорби слышны звуки,
гopькой жизни кoнчeн сон...

Není tady

#273 1. 10. 2007 17:07

Zephyr
♥♥♥----
Web

PPavlaa napsal(a):

Já nemám požadavek na podvazky ani bez - beru obojí :-)

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#274 1. 10. 2007 17:08

Zephyr
♥♥♥----
Web

Kiara napsal(a):

Ježišmarjá a moje černé prádélko už odpočívá hezkou řádku let na dně šuplete reta
No nebylo by od věci vytáhnout ho na nějaké to rande ve stylu: Dressed In Black lol lol lol

Tak kdy, kde, jak apod.? :-)

Пoxopoнный слышен звoн,
долгий звoн!

Není tady

#275 1. 10. 2007 17:16

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Zephyr napsal(a):

Dneska jsem leccos viděl ve Spořitelně, skoro se mi zdálo, že to ta ouřednice dělá naschvál :-)

Zephy, asi ses jí líbil, takže tě trochu provokovala. A co ty, chytal ses? Jestli ne, tak to byla chyba.  wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí