29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak to dojedu i vlakem těch 30Km nato není potřeba Gripen.
Není tady
odkud jsi
Upravil(a) PPavlaa (30. 9. 2007 20:54)
Není tady
No u Brna Víc máš v soukromé schránce
Není tady
tak to by šlo kdy dáme kávu
Není tady
No mě je to jedno navrhni třeba hned:
Upravil(a) Ariesek67 (30. 9. 2007 21:07)
Není tady
Ale Pavlí, ty se nezdáš...........
Není tady
Ariesek67 napsal(a):
No mě je to jedno navrhni třeba hned:
klíďo
Není tady
Modroočka napsal(a):
Ale Pavlí, ty se nezdáš...........
no co .... se držím tématu na vlákně ne.... taky ulítávám
Není tady
Tak super...................
Není tady
Zephyr napsal(a):
Selima napsal(a):
A Ty se nesměj, že já tady tuhle slabost prozrazoval:lol:
Pred cca 12 rokmi a 12 kilami prišiel môj bývalý o jedného kamaráta, lebo ten sa mierne priopil a v tom stave sa zamiloval do mojich nôh v minisukni a čiernych, riedko sieťovaných pančuchách(vtedy sa také nosili). Ja som tak nechodila normálne, ale na ten večierok som si dovolila "úlet" - a bolo zle... Furt sa okolo mňa motal, oslovoval ma "Pani vedúca", nosil mi piť, snaži lsa so mnou tancovať a nenápadne dotýkať nôh(o.i,. zisťovla, či nemám podväzky
)...
Zvyšok osobnosti ignoroval a vo finále ma presviedčal, aby som mu predala aspoň pančuchy...
. No, s bývalým sa od toho večera prestali kamarátiť.
Není tady
Selima napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Selima napsal(a):
Pred cca 12 rokmi a 12 kilami prišiel môj bývalý o jedného kamaráta, lebo ten sa mierne priopil a v tom stave sa zamiloval do mojich nôh v minisukni a čiernych, riedko sieťovaných pančuchách(vtedy sa také nosili). Ja som tak nechodila normálne, ale na ten večierok som si dovolila "úlet" - a bolo zle... Furt sa okolo mňa motal, oslovoval ma "Pani vedúca",
nosil mi piť, snaži lsa so mnou tancovať a nenápadne dotýkať nôh(o.i,. zisťovla, či nemám podväzky
)...
Zvyšok osobnosti ignoroval a vo finále ma presviedčal, aby som mu predala aspoň pančuchy...
hele, myslíš "bordelky" ? tak ty se za nás nosily taky
Není tady
Selima napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Selima napsal(a):
Pred cca 12 rokmi a 12 kilami prišiel môj bývalý o jedného kamaráta, lebo ten sa mierne priopil a v tom stave sa zamiloval do mojich nôh v minisukni a čiernych, riedko sieťovaných pančuchách(vtedy sa také nosili). Ja som tak nechodila normálne, ale na ten večierok som si dovolila "úlet" - a bolo zle... Furt sa okolo mňa motal, oslovoval ma "Pani vedúca",
nosil mi piť, snaži lsa so mnou tancovať a nenápadne dotýkať nôh(o.i,. zisťovla, či nemám podväzky
)...
Mě se víc líbí klasika nějaké z licrou,Takže mírně lesklé.Ale punčocháče ne punčochy na podvazky mě neužije.
Není tady
jeden chce podvazky, další ne, pak se v tom má člověk vyznat
Není tady
PPavlaa napsal(a):
To je těžké 100 lidí 100 názorů.
Není tady
Ano ano, občas je dobré šokovat. A to můžeš kdykoliv. Jsem občas vyčůrané. Dělám v práci, kde mám pouze 2 kolegyně a 20 chlapů. Od malička s nimi komunikuji raději než se ženami. (dámy to není útok:kapitulation:). A oni mě berou fakt jako "jednoho" z nich. Tak občas musím převapit. Takové samodržící podvazky, kratší sukni a náhodou spadlý papír na zem...... Nebo nahtáhnutí přes stůl pro tužku.... Hned jim oči svítí jinak, než když příjdu v mikině, pohorách a riflích:)))) Jsme mrchy, jak teď určitě řekne Kefír
)) . Ale na druhou stranu, nechápu dámy, pokud jde o nějaký postup v práci, tyto zbraně používat. To mi příjde trochu srabácký.....
Není tady
Klubko napsal(a):
Ale na druhou stranu, nechápu dámy, pokud jde o nějaký postup v práci, tyto zbraně používat. To mi příjde trochu srabácký.....
Já mám šéfovou, takže bych s tím stejně neuspěla
Není tady
Ježišmarjá a moje černé prádélko už odpočívá hezkou řádku let na dně šuplete
No nebylo by od věci vytáhnout ho na nějaké to rande ve stylu: Dressed In Black
Není tady
She's dressed in black again
and I'm falling down again
down to the floor again
I'm begging for more again
But oh what can you do
when she's dressed in black
Upravil(a) Oxi (1. 10. 2007 13:20)
Není tady
Klubko: Jaký srabácký? Ty těžko budeš oblbovat svýho nadřízenýho na golfovým turnaji, když jsi to viděla z jedoucího rychlíku....nebo nebudeš nikdy umět nazpaměť, jak dopadly výsledky fotbalu....to jsou zas chlapský zbraně.... ...bráno s nadhledem, humorem a vůbec vlastně nevážně. Ale vážně - co je na tom špatnýho ukázat, že jsem žena? Nemyslím tím tedy, že budu vystrkovat prdku, kdykoli půjdou kolem kalhoty. Ale tu sukni si sem tam vzít můžu a klíďo i kratší.... (chichi...dneska by se mně všichni lekli, už mám nohy pomalu jak černá vdova....
...jojo...nebojte, mám gatě
Není tady
Eva36 napsal(a):
Klubko: Jaký srabácký? Ty těžko budeš oblbovat svýho nadřízenýho na golfovým turnaji, když jsi to viděla z jedoucího rychlíku....nebo nebudeš nikdy umět nazpaměť, jak dopadly výsledky fotbalu....to jsou zas chlapský zbraně....
...bráno s nadhledem, humorem a vůbec vlastně nevážně. Ale vážně - co je na tom špatnýho ukázat, že jsem žena? Nemyslím tím tedy, že budu vystrkovat prdku, kdykoli půjdou kolem kalhoty. Ale tu sukni si sem tam vzít můžu a klíďo i kratší.... (chichi...dneska by se mně všichni lekli, už mám nohy pomalu jak černá vdova....
Prečo myslíš? Ja som mala vo futbale lepší prehľad než môj bývalý, s ktorým som žila 9 rokov... My sme mali boj o ovládač naruby - on chcel seriály(hoci detektívne) a ja FUTBAL!!!! Hádaj, čo sa u nás pozeralo...
Není tady
Eva36 napsal(a):
Klubko: Jaký srabácký? Ty těžko budeš oblbovat svýho nadřízenýho na golfovým turnaji, když jsi to viděla z jedoucího rychlíku....nebo nebudeš nikdy umět nazpaměť, jak dopadly výsledky fotbalu....to jsou zas chlapský zbraně....
...bráno s nadhledem, humorem a vůbec vlastně nevážně. Ale vážně - co je na tom špatnýho ukázat, že jsem žena? Nemyslím tím tedy, že budu vystrkovat prdku, kdykoli půjdou kolem kalhoty. Ale tu sukni si sem tam vzít můžu a klíďo i kratší.... (chichi...dneska by se mně všichni lekli, už mám nohy pomalu jak černá vdova....
Tak bacha, na sporty mě nesahej.)) Patřím asi k těm nenormálním ženským, které koukají na hokej, protože je to baví,ne Olimpiádu, mistráky atd. Dokonce jezdí občas na Bohemku do Vršovickýcho ďolíčku:)))
Handicap na golfu mám strašný, to máš recht, tam bych neokouzlovala.
To jsi měl špatně pochopila. Já vůbec nezavrhuji to vypadat jako žena a občas zaflirotovat. Ale vážně nemusím své kolegyně, které jsou samé hi hihi, před šéfem na poradě, nožku přes nožku a velký výstřih a pane řediteli" vy máte dnes hezkou košili"..... Já si svou práci umím obhájit i bez této komedie. Jsem v ní myslím dobrá a nemám zapotřebí ze sebe dělat takovou nánu. Mluvím ve vztahu podřízená = nadřízený. Nikoliv kolega = kolegyně na stejné úrovni.
Není tady
Me napsal(a):
Zephyr napsal(a):
Selima napsal(a):
Máš slabost vyloženě na silonky? Černé?
Ty mám asi troje/do zásoby, páč je vždycky hned roztrhám...nebo někdo mi je roztrhá
![]()
/
Černé mě dostávají nejvíc, ale pleťová barva má taky kouzlo - vlastně jde spíš o tu hebkost na pohled i dotek; žel nemohu srovnat s dotekem nahých nohou, neb jsem měl možnost "masáže" jen přes ty silonky :-) Ale i v létě, kdy se jaksi nosí jen sukně, trpím :-)
Dneska jsem leccos viděl ve Spořitelně, skoro se mi zdálo, že to ta ouřednice dělá naschvál :-)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Já nemám požadavek na podvazky ani bez - beru obojí :-)
Není tady
Kiara napsal(a):
Ježišmarjá a moje černé prádélko už odpočívá hezkou řádku let na dně šuplete
![]()
No nebylo by od věci vytáhnout ho na nějaké to rande ve stylu: Dressed In Black![]()
![]()
Tak kdy, kde, jak apod.? :-)
Není tady
Zephyr napsal(a):
Dneska jsem leccos viděl ve Spořitelně, skoro se mi zdálo, že to ta ouřednice dělá naschvál :-)
Zephy, asi ses jí líbil, takže tě trochu provokovala. A co ty, chytal ses? Jestli ne, tak to byla chyba.
Není tady