|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dnes po páté mi přišla tato sms:Jmenuji se Denis mám 2900g a 50cm a jsme v pořádku !!!!!!!!!!!
Porod měla dlouhý a těžký a malý má menší problém s teplotou, protože se narodil o trochu dřív než měl, ale jinak jsou oba v pořádku, malého zatím u sebe nemá dělají něco s tou jeho teplotou!!!!!!!!!!!!
Enny obrovská gratulace, strašně jsem to s tebou prožívala a jsem ráda, že už to máte za sebou a Natálka má nového kamáráda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady

Enny tak my Ti s Eliškou moooc gratulujem k narození Denýska
a přejeme at máš broučka co nejdřív u sebe
Upravil(a) Myška 28 (6. 3. 2007 22:01)
Není tady

Taky moc,moc velká gratulace 
Není tady
Gratulujeme a prejeme hodne zdravicka a lasky.
Není tady
Taky se přidávám ke gratulantům, hodně zdravíčka a žádné starosti... 
Není tady
taky moc gratulujem a posíláme hodně síly Denýskovi 
Není tady

Moc gratulujeme a přejeme hodně moc zdravíčka a pohody!Hlavně,aby byli oba brzy v pořádku!!!!!
Není tady
Veliká gratulace k Deniskovi.....
Není tady
Hlavně hodně zdraví 
Připojuji velkou gratulaci, držím palce, ať si prcek ve velkém světě co nejrychleji zvykne a může být už jen a jen s maminkou (a taťkou)...hodně zdraví

Není tady
Moc blahopřejem. Hodně zdravíčka i mlíčka.
Není tady
Takže Enny a Denýska, by měli dneska pustit domů, ale právě sem dostala sms, že to možná nedopadne, protože malý má prý dost silnou žloutenku, ale ještě není po vizitách, tak bude Enny ještě bojova!! Přece by už rádi, spaly dneska doma!! 
Není tady
Přeji mooooc zdraví a hodné miminko!!!!!!! 
18 měsíců - 11kg a 82cm, http://eweli.rajce.net
- 1.rok - 9,2kgNení tady
Takže Enny bohužel dneska s Danýskem domů nepustí, vzali jí ho na celý den na sluníčko kvůli žloutence a je ve hvězdách, zda ji pustí zítra, prý to vypadá až na pondělí, takže je naštvaná, protože už včera prý říkali, že ho na to slunce vezmou a nedošli si pro něho.

Není tady

gratulace, hodně zdravíčka
Není tady
gratulujeme 
Není tady