|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj, nejsem úplně jako srnka, ale v sobotu večer moc ráda někam vyrazím.. přítel celý víkend pracuje!
Není tady
Fatima: A jak se teda domluvíme? Já bych šla určitě a předpokládám, že i Tia by asi šla, ale to nechci mluvit za ni. 
Ale abys to neomarodila ještě víc..
Upravil(a) yellow108 (29. 5. 2007 21:17)
Tak v sobotu? Ladie na nas bude muset bohuzel jen myslet 
Není tady
JJ, v sobotu? Kdy a kde by se vám to hodilo? Co zkusit rezervovat ten Zlatej Klas? Jak tu na něj Fatima psala odkaz?
Tak si to užijte. Budu na vás myslet... Tak zase co nejdřív pa.
Není tady
Ladie: Si to v Opavě užij a nakup si tam zase nějaký oblečení
.. Co jste nakonec vybrali za dárek??
No me je to jedno, proste nejak vecer, 6, 7, 8 ?
A rezervovat to muzem, nevim teda vubec kde to je, ale to asi Vy vite, ze?
Není tady
Já to taky nevím, já jsem to viděla z toho odkazu, co poslala Fatima.. 
Mně by raději vyhovovalo těch 6... tak nějak jako minule.
ok, tak v 6! A pujdem nekam tancit? 
Není tady
Narážíš s tím tancem na něco??? 
yellow108 napsal(a):
Narážíš s tím tancem na něco???
Ne, na co? To bych si prece nemohla dovolit 
Není tady
Já ted volám kvůli rezervaci do toho zlatýho klasu a někdo se tam vykecává...
Tak nic. 
my asi v pátek půjdeme s kamarádkou do toho limonádového joe, tak pak poreferuju, jak se to tam změnilo..
Upravil(a) yellow108 (29. 5. 2007 22:19)
Tak jsem ten Zlatý klas rezervovala v sobotu v 18.00 hodin (stůl pro 4). Tak doufám, že mě tam nenecháte sedět samotnou.. 
Jen se ještě musím pořádně kouknout, kde že to je... 
Upravil(a) yellow108 (29. 5. 2007 22:25)
yellow108 napsal(a):
Tak jsem ten Zlatý klas rezervovala v sobotu v 18.00 hodin (stůl pro 4). Tak doufám, že mě tam nenecháte sedět samotnou..
Jen se ještě musím pořádně kouknout, kde že to je...
Dekujeme! Urcite Te tam nenechame sedet samotnou! Doufam, ze Fatima bude uz tou dobou zdrava jak rybicka 
Není tady
Holky, mám mizerný přístup na net, ale konečně jsem se připojila, počítám se sobotou v šest nula nula přesně ;o)
Není tady
Ahoj holky. Tak já vyrážím slavit. Nakonec jsme koupili hodinky (Swatch), něco na krk, kytku a takové ty drobnosti... Moc vám závidím ten zítřek - dejte si pivo i za mě!
Není tady
Ladie: Snad se dárky budou líbit.
Užijte si návštěvu a někdy příště pa
J.
Holky, moc se těším!! Už jsem skoro zdravá, jenom malinko kašlu (asi jako tuberák ;o)), ale nakažlivé to neni ;o)
Není tady
Fatima napsal(a):
Holky, moc se těším!! Už jsem skoro zdravá, jenom malinko kašlu (asi jako tuberák ;o)), ale nakažlivé to neni ;o)
Ja se tesim vic!!! Taky sem nejaka nechlazena, ale to bude ok, no musi!!!
Takze v sobotu, jen se musim podivat kde ze to ten Zlatej Klas vlastne je? 
Není tady
Ladie napsal(a):
Ahoj holky. Tak já vyrážím slavit. Nakonec jsme koupili hodinky (Swatch), něco na krk, kytku a takové ty drobnosti... Moc vám závidím ten zítřek - dejte si pivo i za mě!
Pekne si to uzij! 
Hodinky se budou 100 pro libit, neboj! Az se vratis, musime vyrazit vsichni ctyri 
Není tady
Holky, když tak se můžeme domluvit na šestou před mekáčem na Andělu a dojít o klasu společně, Yellow má na mně tel. číslo, takže stačí písnout sms, nebo cinknout. ůžu vzít foťák a zdokumentovat to?? ;o))
Nebojte, fotím jen dobrovolníky ;o)
Není tady
Fatimo, klidně vezmi. A kde se sejdem, to je mi fuk. Klidně u toho Mc na rohu. 
Fotogenická nejsem a dobrovolník taky ne... 

Upravil(a) yellow108 (1. 6. 2007 18:59)
Já taky nejsem fotogenická, ale věř mi, že když se to dobře zařídí se světlem a tak, tak každý může vypadat na fotce dobře
Není tady
U mě nejde ani tak o světlo jako o ten dlouhý nos... 
Já mám zase hrozně široký obličej a malý nos, ale pokusy jsem došla k tomu, že když mi světlo dopadá přímo do obličeje, sluší mi to víc, než když mi na obličej dopadá z profilu.. krom toho mně se velké nosy strašně líbí, taková má soukromá úchylka. Jestlin víš, jak vypadá správný arabský nos.. tak to se mi líbí nejvíc ;o)))
Není tady