|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj Fatimo, tož jak to na pátek vidíš? Zkoušela jsi volat i jinam?? Jsme ti to dobře naložily na hrb, což... 
Jinak jsem nevolala, ale tak mně napadlo, že bychom se teda mohly sejít na I.P.Pavlova, od tama je to do centra co by kamenem dohodil, prošly bychom se a někam bychom mohly zapadnout...
Na PC se dostanu zase až zítra večer, pokud se na něčem dohodnete, pošli mi prosím Yellow sms,, kuju!
Není tady
sem pro se sejit nekde, treba I P Pavlova jak navrhuje Fatima, to bude asi jednodusi..
Ja bych to klidne nekde zamluvila, ale v centru toho moc neznam... Pokud mi date nejaky tip, udelam rezervacku...
Není tady
Navrhuji I.P.Pavlova, na rohu vedle Copy General (jak je mekáč) v sedm nula nula.. hlasujte prosím pro a proti ;o)
Není tady
Já vám tip nedám, v Praze jsem nebyla pařit dva roky a chodila jsem jen k Vejvodům, Pinkasům nebo Lim. Joa. Jinak je mi jedno, kde se sejdeme.
Mně je to jedno. Já jdu kamkoliv kde mají alkoholické nápoje 
Hlavně aby tam bylo volno.
yellow, v Praze se neztratíme ;o)
Není tady
Hlasuju pro Fatimo!
I.P. u copy centra v 19:00!
Není tady
Co ta Hlubina? Je to tam docela fajn, ale musí se to taky předem rezervovat - místo snad ještě bude, je to tam veliké. Koukněte sem www.restaurace-hlubina.cz
Není tady
no teď se začněte hádat o místě..... 
Tak já přijdu na tu 19.00 zítra na I.P. Zítra už nebudu na netu.
yellow108 napsal(a):
Tak já přijdu na tu 19.00 zítra na I.P. Zítra už nebudu na netu.
Ok, tak zitra 19:00 na IP Pavlova, Ladie, klidne tu Hlubinu zkus rezervovat, muzem tam pak dojit...
Není tady
Holky, tak na zitra na I.P. v 19:00, na rohu u mekáče. Už nebudu mít možnost kouknout na net, tak doufám, že to platí...
Není tady
Ahoj holky,
tak kdy se uvidíme přiště??
Slibuju, že příště už budu svěžejší a nebudu vás chtít pustit ve tři ráno domů... 

yellow108 napsal(a):
Ahoj holky,
tak kdy se uvidíme přiště??
Slibuju, že příště už budu svěžejší a nebudu vás chtít pustit ve tři ráno domů...
Ahojky,
no akorat sem Vam chtela taky pisnout.....to je snad telepatie...
Uz se tesim na priste 
Není tady
Tio:
Taky se těším.
Já teď uháním na poslední šílenou šichtu..
Pa
Upravil(a) yellow108 (28. 5. 2007 14:41)
Ahoj holky,
mně strašně mrzí, že jsem se k vám nemohla připojit, ale zkolily mně nachlazené průdušky či co. V pátek jsem dopoledne došla na pohotovost, nafasovala antibiotika a večer na vás myslela a nudila se v posteli.
Tak jenom doufám, že brzy někam opět vyrazíte/me ;o) A moc ráda vás poznám i jednotlivě, kdyby se další skupinová akce neměla konat v nejbližší budoucnosti ;o)
Není tady
Co budete dělat o víkendu? Já ještě nemám vymyšlený žádný program, teda kromě toho že budu sportovat, učit se a půjdu do knihovny 
Fatimo, kdy budeš zdravá?? Už je to lepší?
yellow108 napsal(a):
Co budete dělat o víkendu? Já ještě nemám vymyšlený žádný program, teda kromě toho že budu sportovat, učit se a půjdu do knihovny
Fatimo, kdy budeš zdravá?? Už je to lepší?
Ahojky,
no v patek jdeme na parnik, vecer, sem zvedava, jinak uceni muceni. Muzem nekam zajit, co vy na to? Navrhuji bud nejakou sportovni aktivitu nebo v sobotu vecer posezeni u vinka
ve Vašem pripade spis u pivka 
Není tady
Já jdu v pátek večer taky někam s kamarádkou.
Tak bysme mohly jít posedět v sobotu večer. Uvidíme, co řekne Ladie a snad by i Fatima už mohla.
Jinak kdyby nemohly nikam jít, tak bychom spolu Tio mohly jít bruslit. No - škoda, že k sobě nebydlíme blíž.
Upravil(a) yellow108 (29. 5. 2007 17:52)
No tak jo, muzem jit zabruslit, ja klidne dojedu na Letnou, to mas blizko.
A jestli holky budou chtit tak v sobotu vecer! Pisu si do diare 
Není tady
Já v sobotu nemůžu
"Tchýně" slaví 50, tak jedeme na víkend do Opavy. Ale šla bych strašně ráda a co nejdřív!!!
Není tady
Ladie, tak to je škoda. Ale vynahradíme si to jindy a myslím že brzy.
My kdyžtak půjdeme s Tiou bruslit, jestli to vyjde. Já už potřebuju nějakej sport na odreagování jako sůl, je toho na mě v poslední době opravdu privela.
Upravil(a) yellow108 (29. 5. 2007 19:47)
To věřím. Mě se nechce nikam jet, ale musím. To zase bude... Byli jste na Mezi ploty? Já tam strávila celý víkend.
Není tady
Já jsem tam nebyla.