|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Poznávací znamení..., já myslím, že se poznáme.
Když se sejdeme třeba na Andělu u vchodu do nějakého obchodu, ktrerý je aspoň trochu bokem od toho největšího šrumce. Tak nějaký navrhněte, já nevím... 
Ale asi rezervujeme stůl, ne? V pátek večer to asi bude potřeba..
Upravil(a) yellow108 (20. 5. 2007 17:32)
Holky, tak já rezervuju stůl.. na sedmou??
Jinak sraz si můžeme dát před vchodem, néé? Tam moc lidí nepostává. Jinak já se na babinet dostanu jenom po večerech...
Není tady
Tak jo, Fatimo, rezervuj. Díky. Já bych řekla, že asi na sedmou, jak to tak vypadá, to by mohlo všem vyhovovat.
Jinak jakou přesnou adresu to má, Nádražní kolik?? Byla jsem tam asi dvakrát před x-lety, tak kdybych to náhodou třeba nenašla.. 
Jo a sejdem se před tím vchodem, to bude fakt nejlepší.
Upravil(a) yellow108 (20. 5. 2007 17:52)
yellow108 napsal(a):
Tak jo, Fatimo, rezervuj. Díky. Já bych řekla, že asi na sedmou, jak to tak vypadá, to by mohlo všem vyhovovat.
Jinak jakou přesnou adresu to má, Nádražní kolik?? Byla jsem tam asi dvakrát před x-lety, tak kdybych to náhodou třeba nenašla..
Jo a sejdem se před tím vchodem, to bude fakt nejlepší.
Tak přesnou adresu nevím, já ani nevím tu ulici
ale zítra zjistím a pošlu sms a potvrdím tu rezervaci.. ti asi budou koukat, že dělám rezervaci na pátek v pondělí 
Není tady
To je brzo???
Mně to přijde tak nějak akorát..
Když jsme chodily s kamarádkou do toho Limonádového Joa, tak jsme v zimě musely stůl rezervovat třeba 14 dní dopředu.
Já bych to asi v poho našla,jen se ptám tak pro jistotu... 
Tam jsou stoly tak pto 6, že..., takové lavice.. To by nám mělo v každém případě stačit. Zatím jsme 4 a snad půjde i Anoel.
Dobre odpoledne 
S hodinou i mistem souhlasim!!! Jen se pak budu bat jet sama domu
, sem strasnej straspitel!!
Nevim teda kde to presne je, na andelu se moc nevyznam, i kdyz mam tam kousel skolu.
Tak mi pak prosim pisnete nektera presnou adresu at to najdu 
Není tady
Tio a nejede ti pak přímá tramvaj?
Kdybychom jely spolu první noční, tak můžeme jít spolu na zastávku a pak jet každá na opačnou stranu.. 
Upravil(a) yellow108 (20. 5. 2007 19:24)
yellow108 napsal(a):
Tio a nejede ti pak přímá tramvaj?
Kdybychom jely spolu první noční, tak můžeme jít spolu na zastávku a pak jet každá na opačnou stranu..
No nam sem jezdi 22 a 26 a nocni jedou z Lazarsky (myslim 51 a 57), ze Smichova myslim, ze ne..........ale nejsem si jista, to uz je nejaky cas co ja jela nocni tramvaji
Ale ja to nejak zvladnu!!!
Uz se tesim az Vas vsechny poznam!!!! 
Není tady
Ahoj děvčata..ráda bych se připojila k těm bruslícím..teda mockrát jsem na bruslích nestála, takže nejsem žádnej machr..
Tak jestli mě vezmete mezi sebe, budu ráda.. 
Není tady
Holky, tak je to Plzeňská 9, můžete kuknout na jejich web, oficiálně se restaurace jmenuje Zlatý klas, takže www.zlatyklas.cz. Jinak z nočních tramvají ze Smíchova jezdí například "noční" 9, zastávka se jmenuje prostě Anděl, jak tramvajová, tak metro...
Není tady
No z Anděla přímo ne, ale třeba z Újezda nebo Národní.
yellow108 napsal(a):
No z Anděla přímo ne, ale třeba z Újezda nebo Národní.
No prave, kousek se projdeme!
Takze v patek v 7 pred tou restauraci, jo? Koukala jsem na ty stranky te restauracky a vypada moc utulne 
Není tady
Jojo. Já jsem včera večer četla jejich jídelní lístek a málem jsem si poslintala klávesnici. Fatima to vybrala dobře. Ale připravte se na to, že se asi společensky unavím...
, protože mám k tomu v poslední době asi 40 důvodů... 
Mně ta Národní nepřipadá zas tak daleko.... To je tak 10-15 minut pěšky, ne? A ještě se cestou stihnem kochat... 
yellow108 napsal(a):
Jojo. Já jsem včera večer četla jejich jídelní lístek a málem jsem si poslintala klávesnici. Fatima to vybrala dobře. Ale připravte se na to, že se asi společensky unavím...
, protože mám k tomu v poslední době asi 40 důvodů...
Mně ta Národní nepřipadá zas tak daleko.... To je tak 10-15 minut pěšky, ne? A ještě se cestou stihnem kochat...
Jaky mas k tomu duvody?? 
Ja budu urcite uz v 11 zivat
a pit moc nemuzu, i po 2 dc vina jsem na mol 
Není tady
No vždyť nemusíš pít víc než sneseš. Taky se pokusím nepít víc než snesu... 
Důvody? Taaaak... stěhuju se, vyhrála jsem výběrový řízení na jedno místo, sehnala jsem hezké bydlení na dobrém místě, zbavím se svojí šílený práce, objednala jsem si dovolenou a budu kupovat koloběžku,,,
A i další důvody by se našly.
yellow108 napsal(a):
No vždyť nemusíš pít víc než sneseš. Taky se pokusím nepít víc než snesu...
Důvody? Taaaak... stěhuju se, vyhrála jsem výběrový řízení na jedno místo, sehnala jsem hezké bydlení na dobrém místě, zbavím se svojí šílený práce, objednala jsem si dovolenou a budu kupovat koloběžku,,,A i další důvody by se našly.
No ja vim, ze nemusim. Leda byste me nutily
........ja bych si ale rada dala nejake dobre vinko, no bohuzel 
Není tady
Jak... bohužel, to nechápu...
Já mám ráda z piva Plzeň a víno je jedno jestli bílé nebo červené, ale už nějaké lepší..
My tě teda nutit nebudeme.. 

Společensky se unavit? To zní sympaticky
Tak v pátek - už se těším!!!
Není tady
yellow108 napsal(a):
Jak... bohužel, to nechápu...
Já mám ráda z piva Plzeň a víno je jedno jestli bílé nebo červené, ale už nějaké lepší..
My tě teda nutit nebudeme..
No abys to dobre chapala...
Ja mam moc rada vinko i nejaky mixy (pivo ale ne) , a moc, ale vubec nic nevyrdzim, takze v zajmu zdravi
skoro nepiju, teda trosku jo...
Ted sem akorat prisla ze skoly, mam za sebou uspesne dokoncenou zkousku!!! Bala jsem se jak mala, mela sem nervy jak v prvaku
....vzdycky me to prekvapi, i pres to kvanto zkousek co mam za sebou...
Není tady
Tak to gratuluji! Já celý den píšu nějaké nesmysly jako kazuistiky, preventivní programy, individuální vzdělávací programy... Už mě to fakt nebaví. Ať už je pátek a můžu na chvilku vypnout!
Není tady
Ladie napsal(a):
Tak to gratuluji! Já celý den píšu nějaké nesmysly jako kazuistiky, preventivní programy, individuální vzdělávací programy... Už mě to fakt nebaví. Ať už je pátek a můžu na chvilku vypnout!
...no to ti verim, ja sem ted UPLNE vypla, dam si den pauzu a v patek zas najedu na skripta
Tentokrat to bude makroekonomie, chjo...ja mela jit studovat neco zazivnejsiho! Docela Ti zavidim ten tvuj obor, to musi byt zajimavejsi nez to co se tady srotim ja!
Není tady
Teď mi to moc zajímavé nepřijde, ale to je asi tím, že je toho prostě moc
A místo, abych psala, tak brouzdám po babinetu - přítel doma zapomněl pracovní internet 
Není tady
Ladie napsal(a):
Teď mi to moc zajímavé nepřijde, ale to je asi tím, že je toho prostě moc
A místo, abych psala, tak brouzdám po babinetu - přítel doma zapomněl pracovní internet
no tak nebrouzdej
ja taky stravim na netu furu casu. Hruza! Ted na muj obor nadavam, protoze toho mam moc, ale ve skutecnosti mam ekonomii rada, mame to asi v rodine, kam se podivas tam ekonom..
Není tady
Děvčátka moje, je mi to hrozně líto, včera jsem se nedostala na net, tak hlásím dneska, že Zlatý Klas je na pátek plně obsazen - dokonce i v nekuřáku!!! Mooc mně to mrzí - další varianty na Andělu jsou - asi tři pizzerie, všechny minutu od metra.. pak sushi restaurace a pak nevím.
Ještě mně napadají dvě varianty - Café Louvre na Národní třídě, tam chodím moc ráda, je to príma na večerní posezení a pak ještě můj milovaný Chez Marcl, který je kousek od metra Náměstí Republiky nebo taky kousek od Staromáku.
Ještě jednou se moc omlouvám, rezervovat jsem zkoušela v úterý a takhle mně vypekli, hajzlíci!
Není tady
No me je to jedno kam pujdeme, a kdyz nic nevymyslime tak se muzem nekde sejit a pak nekam proste zapadnem, vsak oni nekde volno mit budou 
Není tady