|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj Tio, ty ještě žiješ?
Jak se jinak máš mladá paní? Svatbu neplánuji, to jsem nějak vzdala, ale mimčo bych chtěla do dvou let. Přítel včera dokonce říkal, že si dovede představit, že bychom měli mimi hned-jsem na něj koukala jako na blázna 
Není tady
Tia napsal(a):
Ahoj:)
Hledam spriznenou dusicku. Bydlim v Praze, studuju, trochu i pracuju, letos mi bude 25....
Rada bych si nasla nejakou kamosku na pokec, terba i na brusle, do kina,.... nejsem puvodem z Prahy takze tu moc lidi neznam...a pritel ma porad moc prace.
Piste piste piste...
Ahojky Tia, je mi 25, jsem z Prahy, makám jak černá a bydlím na Hájích. Jestli jsem dobře četla bydlíš v Hostíku a to je ode mě kousek... Jinak ráda jezdím na kolech, chovám pár chlupatých zvírátek... v kině jsem nebyla ani nepamatuju. \jestli chceš tak se ozvi. Ráda někam vyrazím.
Není tady
Ahoj kacinko,já jsem taky z Hájů a jelikož tam nebydlím dlouho,tak jsem si tam bohužel ještě nenašla parťačku,se kterou bych mohla zajít na pivko,brusle či kolo.
Není tady
ahojky, já bydlím v okolí zličína. je tu někdo takový?:-)
Není tady
Ahoj holky, schazime se jen s Ladie a casto, ale urcite muzete pridat. 
Není tady
no já bych se ráda někdy přidala:D
Není tady
Budeme rády. Až zase něco domluvíme, dáme tady vědět, jo?
Není tady
Ahoj holky,
tak já jsem v Praze už 3. rok (jdu do 4. ročníku na VŠ) a pořád jsem tu nenašla žádnou fajn holku na občasnej pokec na kafi, nějaký nákupy a třeba kino, sport.... nevim. Jsem kousek od Zličína na podnájmu :-)
Takže pokud se některá ozvete, bude to fajn :-)
Není tady
Ladie napsal(a):
Ahoj Tio, ty ještě žiješ?
Jak se jinak máš mladá paní? Svatbu neplánuji, to jsem nějak vzdala, ale mimčo bych chtěla do dvou let. Přítel včera dokonce říkal, že si dovede představit, že bychom měli mimi hned-jsem na něj koukala jako na blázna
No jeste ziju
Mame se skvele, manzelstvi si uzivame a cekame prirustek do rodiny
, takze musim zatukat "tuk tuk"
Bytecek nam stavi...takze vse tak jak ma byt 
No tak drzim palce, pritel se nechce zenit? Vzdyt jste spolu snad 8 let ci tak...
Mej se 
Není tady
Ahoj holky 
Moc děkuju za gratulace (sms).
Tio, to je super, a jak dlouho jsi těhotná?
My se budeme asi za dva týdny stěhovat, u mě se pořád něco děje 
yellow108 napsal(a):
Ahoj holky
Moc děkuju za gratulace (sms).
Tio, to je super, a jak dlouho jsi těhotná?
My se budeme asi za dva týdny stěhovat, u mě se pořád něco děje
Ahoj Yellow, moooc gratuluju k Michalce
Musi to byt krasne, mit ten uzlicek v naruci 
My jsme teprve na zacatku tretiho mesice... ale taky bych mela maleho nejradsi uz v naruci :-)
Ty se uz budes stehovat? To je skvely! My az pristi rok, uz s prckem...a to uz rok cekame, holt jsme chteli do novyho a tohle je dan
Ale moc se tesime 
Není tady
Tio, takže těhulka! To je super
Moc ti to přeju!
Yellow, co Michalka? Spinká nebo tě nenechá oko zamhouřit? Musí to být úžasný pocit mít ji u sebe 
Není tady
Ahojky, hlasim se ze ziju 
Yellow jeste jednou gratulace k
nemam ted cas smirovat na miminech, takze povidej, prehanej, jake to je s miminovou?
Tio taktez gratulace...si asi budu muset najit nejakeho zenicha a taktez otehotnet, protoze to je silene jak ty hodiny tikaji.
Ladie a zbytek novych - zajdem nekam pristi tyden? Ja vyvencim a na sedmou, pul osmou nekde? Nebo muzem dat sraz na Ladronce, Letne i s hafanem driv 
Není tady
Tweety, jasně, že někam zajdeme!
Já jsem pro každou špatnost 
A kdyby bylo hezky, nebyla by marná nějaká zahrádka... Ale ani hospůdce se nebráním.
Co vy na to holky? mooniccka, termoska, Mařenka, kacinka??? Snad jsem nějakou nevynechala.
Upravil(a) Ladie (20. 8. 2008 21:41)
Není tady
Ahoj holky
Já pořád přebaluju a kojím, a tak pořád dokola, ale nepamatuju se, že bych byla někdy šťastnější. Michalka je úžasná, (většinou) je strašně hodná. 
Ahoj, můžu se přidat:) Já jsem z Hájů a ráda byzch někam zašla - mám teda prcka takže tak na procházku nebo na pivo na zahrádce:storstark:
Není tady
Yellow, věřím, že teď prožíváš jedno z nejkrásnějších období života
Často chodím koukat na fotky Michalky-je opravdu nádherná!! Doufám, že budeš fotky průběžně doplňovat, ať mám nad čím slintat 
Jo, pro všechny ostatní-asi ve čtvrtek půjdeme ven s Tweety. Nechcete se přidat?
Není tady
tak se koukám jesli je tu něco nového, no moc to tu teď nežije:-)
nějakej novej zličín?:-)
Není tady