|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Dobrý vtip
Nějak se bojím o své zdraví...
Není tady
Proč vtip?
A je to spíš zábava než sport. Při pohledu na mě zábava určitě..
Nebuď pecivál.... 
A co říkáš na tu výstavu??
No uvidíme, kdo by v pátek ještě mohl....
Já budu v Praze nocovat v pátek první noc ...
Každopádně... zase to bude domluva jako rozprávka.., jak řekla Anoel.. 
Upravil(a) yellow108 (19. 5. 2007 15:21)
to jo. Se zase budeme dva týdny domlouvat a nakonec z toho sejde! Uvidíme, co řeknou ostatní holky. Nebo můžete jít na brusle a pak dojet někam na zahrádku a posedíme...
Není tady
dyť jo. nejdřív mírný sport a pak se budeme občerstvovat 
no já v pátek někam jdu, i kdybych měla jít sama. první den v novém bytě nebudu sedět doma na zadku. a kdo chce, může se přidat. 
A kde bydlíš (budeš bydlet?)
Není tady
Malý Břevnov. Psala jsem ti to mimo jiné do sz. 
ahojky!!! Takze patek? Ok, to se mi hodi.
Jen aby to dopadlo 
Není tady
Ahoj holky, nevzaly byste mně do party?
Není tady
Fatima napsal(a):
Vitej, Fatimo!
No jasne, mas brusle??? A jestli ne, tak muzes pomahat Ladie nas zbirat 
Není tady
Tia napsal(a):
Fatima napsal(a):
Vitej, Fatimo!
No jasne, mas brusle??? A jestli ne, tak muzes pomahat Ladie nas zbirat
Nemám, ale sbírání mi stejně půjde lépe než bruslení
Kolik vás (nás) vlastně je? 
Není tady
Fatima napsal(a):
Tia napsal(a):
Fatima napsal(a):
Vitej, Fatimo!
No jasne, mas brusle??? A jestli ne, tak muzes pomahat Ladie nas zbiratNemám, ale sbírání mi stejně půjde lépe než bruslení
Kolik vás (nás) vlastně je?
No moc ne, jen Ladie, Yellow, ja, ty a snad Anoel se prida (jestli sem nejakou prezdivku zase zkomolila tak sorry
)
A nebo muzem napoprve jen tak na kafco, kdyz pulka nema brusle 
Není tady
Fatimo, koukala jsem, ze jsme stejne stary!! Teda ja sem o 12 dni starsi 
Není tady
Tia napsal(a):
Jé, no tak to společně oslavíme, což? 
Kafčo beru, ale brusle taky, umím skvěle fandit i sbírat 
Já nevím, mám napsat něco o sobě?
Není tady
Fatima napsal(a):
Tia napsal(a):
Jé, no tak to společně oslavíme, což?
Kafčo beru, ale brusle taky, umím skvěle fandit i sbírat
Já nevím, mám napsat něco o sobě?
No jasne!
Sem zvedava 
Není tady
Jéje, no tak doufám, že tě nezklamu 
Tak jak už víš, v červnu mi bude 25. Původně jsem z Ostravy, v Praze už jsem 6 let. Bydlím i pracuji na Andělu, dělám asistentku GŘ, moc mně to neba 
Jinak mám přítele, jsme spolu něco přes dva a půl roku, ale momentálně pracuje sedm dní v tádnu, jen v neděli večer se vrací kolem sedmé, ostatní dny až kolem půlnoci - takhle je to cca měsíc a půl, ale i když pracuje normálně, pracuje každý druhý víkend, takže mám hodně volného času 
Momentálně hubnu, ale o tom jsem už tady psala všude možně
momentálně mám 96 kg
já vím, asi to zní hrozně, ale já mám z téhle váhy velkou radost, zhubla jsem totiž už nějakých 8 kg. Tohle je teď moje téma číslo 1 
Baví mně knihy, focení, břišní tanec, kavárenské povalování
a trajdání po Praze, jak já tomu říkám. Trajdám obvykle s foťákem..
Občas jsem nesnesitelná, ale občas i celkem snesitelná..sportovec nejsem, ale nejsem ani zavilý odpůrce pohybu.
No už mně nic nenapadá, nechci se moc pomlouvat 
Není tady
Ahojky, já jsem původně z Opavy - ty z Ostravy, to je kousíček
A na Andělu jsem taky donedávna bydlela! No a my dvě "zvedačky" na tři sportovkyně, to už by snad šlo zvládnout 
Není tady
Fatima napsal(a):
Tak jak už víš, v červnu mi bude 25. Původně jsem z Ostravy, v Praze už jsem 6 let. Bydlím i pracuji na Andělu, dělám asistentku GŘ, moc mně to neba
Jinak mám přítele, jsme spolu něco přes dva a půl roku, ale momentálně pracuje sedm dní v tádnu, jen v neděli večer se vrací kolem sedmé, ostatní dny až kolem půlnoci - takhle je to cca měsíc a půl, ale i když pracuje normálně, pracuje každý druhý víkend, takže mám hodně volného času
Momentálně hubnu, ale o tom jsem už tady psala všude možněmomentálně mám 96 kg
já vím, asi to zní hrozně, ale já mám z téhle váhy velkou radost, zhubla jsem totiž už nějakých 8 kg. Tohle je teď moje téma číslo 1
Baví mně knihy, focení, břišní tanec, kavárenské povalovánía trajdání po Praze, jak já tomu říkám. Trajdám obvykle s foťákem..
Občas jsem nesnesitelná, ale občas i celkem snesitelná..sportovec nejsem, ale nejsem ani zavilý odpůrce pohybu.

...pekne ses nam uvedla
No tak muzem hubnout spolu, ja to taky potrebuju 
To mas teda dobreho pritele/(ne)pritele, u Vas asi nehrozi, ze si budete lest na nervy, kdyz se vubec nevidite, co? To si vubec neumim predstavit. Co dela? Nejakej "BIG BOSS" ?
Není tady
Ty že potřebuješ zhubnout?? Prosím tě, kde???!!! 
Není tady
Ladie napsal(a):
No asi tak kilco na brise, kilco na levy noze, kilco na pravy a asi 5 na zadku 
Není tady
Tia napsal(a):
Ladie napsal(a):
No asi tak kilco na brise, kilco na levy noze, kilco na pravy a asi 5 na zadku
...ale dik 
Není tady
Jak ti vůbec dopadla ta zkouška?
Není tady
Tia napsal(a):
Fatima napsal(a):
Momentálně hubnu, ale o tom jsem už tady psala všude možněmomentálně mám 96 kg
Baví mně knihy, focení, břišní tanec, kavárenské povalovánía trajdání po Praze, jak já tomu říkám. Trajdám obvykle s foťákem..
...pekne ses nam uvedla
No tak muzem hubnout spolu, ja to taky potrebuju
To mas teda dobreho pritele/(ne)pritele, u Vas asi nehrozi, ze si budete lest na nervy, kdyz se vubec nevidite, co? To si vubec neumim predstavit. Co dela? Nejakej "BIG BOSS" ?
Big boss ani náhodou, dělá číšníka, momentálně vlastně dva číšníky 
Náhodou to není takhrozné, celý život bych to tak nechtěla, ale pár měsíců je celkem v poho.. původně to bylo tak, že dělal krátký dlouhý týden, což v praxi znamená, že jeden týden byl (ne v kuse) doma 5 dní, druhý týden 2 dny, což znamenalo, ýe pracoval každý druhý víkend a to mi i celkem vyhovovalo,m teď užn je to samo trochu opruz, ale zvládli jsme horší věci 
Sorry za ty překlepy, alepíšu ve tmě a mám nově delší nehty 
Ladie - děkuju za přivítání 
Děvčata, já se pro dnešek loučím, jdu se naložit do vany ať ji pak nezabírám drahouškovi, až se dokulí z práce, pa pa a těším se, že vás poznám osobně.
Není tady
Ladie napsal(a):
Jak ti vůbec dopadla ta zkouška?
jojo, dobre, dik za optani.
Ted to bude ale horsi, mam pred sebou mezinarodni ucetni systemy, ve stredu..........a vuvec nic neumim 
Není tady
....tak dobrou noc a krasny sny!
A priste si na to psani rozsvit, pak to pujde lip 
Není tady