Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#51 8. 5. 2007 23:04

Anoel
♥------
Místo: Praha
Web

Re: Kamaradka z Prahy

No nic dívky, já budu ve čtvrtek 10. 5., v 18:15 před Delvitou, počkám tam chvíli a pokud se tam žádná babucha, co by si šla jen tak posedět, na salátek, picu, nebo jen na vínko, nenajde, půjdu plavat do Axy, neboť to je domluva s vámi fakt jak rozprávka...  kapitulation Takže kdo chcete, budu tam. Zatím zdarec mazec, Lea (Ostatně, doufám, že nežijeme jen pro tento týden, když se nesejdeme teď, určitě jindy to možné bude, takže si s tím nikdo moc hlavu nedělejte. Zvládnu to i sama)  storstark

V nemyšlení spočívá krása stromů, a proto mějme na paměti, že i intelektuálnost je druh hlouposti. :-) storstark

Není tady

#52 9. 5. 2007 6:16

host5522
Host

Se mnou je dobrá domluva, ale já se do Prahy stěhuju až posledního května smile

#53 9. 5. 2007 13:18

Anoel
♥------
Web

yellow108 napsal(a):

Se mnou je dobrá domluva, ale já se do Prahy stěhuju až posledního května smile

Ahoj, tak se domluvíme až někdy na červen. Vzhledem k tomu, že to nevypadá, že zítra u Delvity někdo bude, tak plavat snad půjdu, ale nebudu zde prezentovat žádný čas, neboť se ještě uvidí, zda se nakonec nedomluvím třeba opět se svým přítelem, kterého sice vidím furt, ale z jeho pohledu rozhodně nekamením, takže i když jsem sice měla v plánu si pokecat se sličnými ženami, nepohrdnu ani svým mužným chlopkem.
Takže to zítra odpískávám a navrhuji tedy nový termín, a to například... čtvrtek 14. 6. 2007 v 18:15 před Delvitou? Je to už lepší, dívky? vissla

V nemyšlení spočívá krása stromů, a proto mějme na paměti, že i intelektuálnost je druh hlouposti. :-) storstark

Není tady

#54 9. 5. 2007 14:23

host5522
Host

No, já bych to viděla třeba v tom červnu i na dřívější termín. Možná by byla lepší taková hurá akce, než plánovat měsíc dopředu, to pak málokdy vyjde. wink  To se můžeme klidně domluvit po telefonu.

#55 9. 5. 2007 14:28

Tia
♥♥♥♥---

Ahoj holky,
to je fakt tezke se domluvit, kdyz se tu nikdy nesejdeme! Pak to jaksi neni mozny.... Ja mam ted strasnyho uceni muceni tak ted nemyslim na nic jinyho....ale pristi tyden snad uz neco podniknem....a nebo pak v cervnu i s yellow stolt
V puli cervna bude po zkouskovym, pak to bude parada, budu mit spoustu casuuuuuu tummenupp

Není tady

#56 9. 5. 2007 14:29

Tia
♥♥♥♥---

yellow108 napsal(a):

No, já bych to viděla třeba v tom červnu i na dřívější termín. Možná by byla lepší taková hurá akce, než plánovat měsíc dopředu, to pak málokdy vyjde. wink  To se můžeme klidně domluvit po telefonu.

Ahoj, taky myslim, ze pres telefon by to bylo schudnejsi, tady se malokdy sejdem vsichni najednou, abychom se dohodli

Není tady

#57 9. 5. 2007 14:36

host5522
Host

Možná by bylo zajímavější pro "tvorbu kolektivu" big_smile pro začátek dělat něco, u čeho se dá komunikovat. Např. společné brusle, nebo procházka, výstava, squash nebo třeba nějaká lekce tance (třeba orientálního). Tím ale nechci říct, že ty vaše předchozí nápady jsou špatné, to určitě ne. Myslím, že třeba ten tanec by byl velká stranda. Rozumějte: to navrhuje největší dřevo ve střední Evropě, který ani nechodilo do tanečních (já). smile

#58 9. 5. 2007 15:14

Tia
♥♥♥♥---

yellow108 napsal(a):

Možná by bylo zajímavější pro "tvorbu kolektivu" big_smile pro začátek dělat něco, u čeho se dá komunikovat. Např. společné brusle, nebo procházka, výstava, squash nebo třeba nějaká lekce tance (třeba orientálního). Tím ale nechci říct, že ty vaše předchozí nápady jsou špatné, to určitě ne. Myslím, že třeba ten tanec by byl velká stranda. Rozumějte: to navrhuje největší dřevo ve střední Evropě, který ani nechodilo do tanečních (já). smile

No to jsou nahodou skvele napady! Ten orientalni tanec me laka uz dlouhou dobu, rada bych to zkusila. No jinak ja sem pro jakoukoliv sportovni aktivitu!!! Ty brusle jsou ted dost aktualni, je na to krasne pocasi.....

Není tady

#59 9. 5. 2007 15:20

host5522
Host

Já ani nevím, jestli mě třeba ten tanec láká, ale každopádně by to byla změna a někdy bych to asi zkusila. Chtěla bych se naučit trochu vrtět, abych třeba občas v nějakým klubu nemusela jen sedět a koukat.

#60 9. 5. 2007 15:23

host5522
Host

Jinak squash jsem hrála asi 10x a není to zrovna sport pro který bych měla talent, ale baví mě (i když zatím ani nehraju podle pravidel).

Bruslím "tak nějak normálně", ale za dva roky jsem nebyla schopná naučit se brzdit. Brzdím bud nárazem o překážku, vběhnutím do trávy nebo kontrolovaným či nekontrolovaným pádem. smile Zatím se mi nic nestalo. smile

#61 9. 5. 2007 16:45

Anoel
♥------
Web

Ladie napsal(a):

Ahoj Anoel. Já jsem původně taky z Moravy - severní. Kolik ti jinak je a co děláš?

Ahoj Ladie, já jsem taky ze severní Moravy, konkrétně od Frýdku-Místku, z tamní vísky. Je mi jednatřicet, ale rozumu na ten věk moc nemám graterdudlik Takže bych to moc nedramatizovala. Ale teď jsem v Praze smile Inu, co nadělám, jsem tu už 11 let, ovšem Morava délkou pobytu stále vede rock
A brusle bych holky brala, moc. Jsem sice vozembouch a nemotora, ale trocha nevinné ostudy ještě nikomu neuškodila tummenupp

Není tady

#62 9. 5. 2007 16:48

Anoel
♥------
Web

Jinak, jsem taky pro spontánní akci,takže si v nejbližší době asi přinesu do práce brusle, kdybyste se dívky spontánně rozhodly a nevadilo by vám, že bych se do té hromadnější akce i přimotala. Jinak mi klidně říkejte vtěrka, jinak to v dnešní době asi nepůjde... reta

Není tady

#63 9. 5. 2007 20:39

host5522
Host

A kde budeme případně bruslit?? styrka

Na Ladronce nebo z Podolí do Modřan? Nebo je ještě něco jiného ucházejícího?? Já znám oboje (v Praze jsem studovala) a víc se mi zamlouvá ten břeh Vltavy.

Jinak pokud mi teda všechno dobře dopadne (zatím to tak vypadá), smile budu pracovat na P5 a bydlet na P6 (nedaleko Ladronky).

Můžeme se navzájem podpírat a zvedat... roll

Trasa podél Vltavy je zajímavá, ale semtam kopec - chrániče mám celý odřený... cool

Upravil(a) yellow108 (9. 5. 2007 20:49)

#64 10. 5. 2007 15:26

Tia
♥♥♥♥---

yellow, aknel,
no tak to sem rada, ze bruslite, ja taky bruslim teprve druhy rok a dost se furt bojim. Pritel ma ze me pry pekny des, pry na to, ze neumim vubec brzdit jezdim dost rychle, no je fakt, ze kdyz v dali vidim kopec tak jecim a hned se ho chytam, takze ja brzdim bud skokem do travy nebo se povesim na pritele (castejsi) smile
My jezdim tady u sterbohol, dolnich mecholup, je tu super trasa, dlouha a rovna, v prirode a je tu fakt malo lidi. Jinak to zname taky na Letny, tam jsem jezdili driv, ale je tam strasnejch lidi. Klidne ale pojedu jinam, aspon poznam nove trasy...
Vy asi budete z druheho konce Prahy, co?

Není tady

#65 10. 5. 2007 23:04

Anoel
♥------
Web

Tia napsal(a):

yellow, aknel,
no tak to sem rada, ze bruslite, ja taky bruslim teprve druhy rok a dost se furt bojim. Pritel ma ze me pry pekny des, pry na to, ze neumim vubec brzdit jezdim dost rychle, no je fakt, ze kdyz v dali vidim kopec tak jecim a hned se ho chytam, takze ja brzdim bud skokem do travy nebo se povesim na pritele (castejsi) smile
My jezdim tady u sterbohol, dolnich mecholup, je tu super trasa, dlouha a rovna, v prirode a je tu fakt malo lidi. Jinak to zname taky na Letny, tam jsem jezdili driv, ale je tam strasnejch lidi. Klidne ale pojedu jinam, aspon poznam nove trasy...
Vy asi budete z druheho konce Prahy, co?

Ahoj, nejsem si sice moc jista, zda ta Aknel jsem zrovna já kapitulation, ale zdravím Tě taky... Já to moc nikde neznám, ale slyšela jsem o té trase podél Vltavy. To by se mi taky líbilo, takže pokud vám dívky nebudu někdy vadit, šla bych s vámi moc ráda. Já bydlím na Praze 5, pracuji na Smíchově, ale bohužel až do šesti do večera, takže na brusličky bych mohla až tak od sedmi, případně ojediněle i od pěti (si tu hoďku nadpracuji jindy...). smile Nebo pak od brzkého rána, od sedmi do osmi, ale nevím, zda by to nebylo moc brutální... usch Tak mi případně písněte tady vzkázek, nebo na můj e-mail: aloena@seznam.cz . Tak se mějte krásně a užijte si pátek tummenupp

Není tady

#66 10. 5. 2007 23:10

host5522
Host

Anoel, od sedmi do osmi by určitě brutální bylo.... yikes lol
Jinak tou dobou jsem už v práci, ale tak kolem šesté večer s tím nemám žádný problém.

#67 11. 5. 2007 20:55

Tia
♥♥♥♥---

Anoel, promin, ani nevim jak se mi podarilo to tvoje jmeno tak zkomolit hmm
Me vyhovuje rano i vecer, ja sem jeste studentik, takze ja si cas muzu zorganizovat podle sveho! A co holky delate? Kde pracujete? Ja uz se pomalu zacinam bat abych pristi rok nasla neco poradnyho, co me bude bavit.
Pekny vikend! smile

Není tady

#68 12. 5. 2007 16:07

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj holky, tak jsem se konečně dostala na net. Ráda bych s vámi někam vyrazila, ale brusle nemám sad Ale kdyby s e přece jenom povedlo zorganizovat nějaký ten srazík, tak bych byla moc ráda!!!

Není tady

#69 15. 5. 2007 16:07

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Kde jste?? sad

Není tady

#70 15. 5. 2007 16:16

Tia
♥♥♥♥---

Ladie napsal(a):

Kde jste?? sad

Nikdo tu neni grater

Není tady

#71 15. 5. 2007 17:45

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

A ty už taky ne!! grater grater

Není tady

#72 18. 5. 2007 21:54

host5522
Host

Tak... tady je ale mrtvo... yikes

Což se sejít na ty brusle v pátek 25.5. někdy odpoledne, navečer, třeba nějak okolo 18 hod? Co vy na to?? Nebo bych navrhovala nějakou hodinu tance, když už se ztrapnit, tak pořádně, to třeba stmelí kolektiv.... par Nebo se můžeme jít "jenom" opít. vissla storstark I kdybychom se rozhodly pro ty brusle, může jít Ladie s námi a zvedat nás.... i takové budeme potřebovat...  lol Když si vzpomínám na ty kopečky u Vltavy (neumím zastavovat), dělají se mi trochu mžitky před očima... smile Tak co vy na to??????????????????????

Upravil(a) yellow108 (18. 5. 2007 22:00)

#73 19. 5. 2007 14:46

Ladie
♥♥♥♥♥♥-

Já bych se šla "jenom" opít wink  Pokud bych vás měla zvedat, tak bych se po půl hodině určitě nemohla hýbat z neustálého shýbání big_smile Ne, věřím, že jste šikulky... Konec měsíce by měl být v pohodě. Už bude po zkouškách - teda doufám. Tak co podnikneme?

Není tady

#74 19. 5. 2007 15:09

host5522
Host

Ahoj Ladie, a nechceš si koupit brusle??? lol
Je to dost peněz, ale ber to jako investici na půlku života... smile

Upravil(a) yellow108 (19. 5. 2007 15:11)

#75 19. 5. 2007 15:12

host5522
Host

Nebo mě napadlo, že bychom mohly jít na tu výstavu s tím lidským tělem!!!!!!! A pak do hospody. smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí