|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Už jsem se našla. Mám net jen ve škole, tak je to trochu komplikovaný. Kdyby se pozvání na srazík rozšířilo i na mě a zpráva se ke mně dostala a ještě bych neměla školu, tak bych šla taky ráda...
Jinak momentálně bydlím na Kobylisích.
Není tady
Ahoj dívky, jsem pro slezinu. Co takhle už tento týden, ve čtvrtek 26. 4. 07? V 18:15, nechcete si zajít zaplavat do Axy, na Florenci, na hoďku a pak že bychom si sedly do nějaké místní hospůdky (je jich tam vcelku dost) na cokoli budeme chtít? Takový minisportíček a pak zábavička. Co říkáte? Nějak mě baví trochu aktivnější zábava, ale moc sportovně fakt nevypdadám :-)))

Není tady
Jé, ty žiješ!
Já bych byla pro srazík někdy v květnu (ale první týden nejsem v Praze)a vzhledem k tomu, že jsme každá odjinud, tak myslím, že nejneutrálnější bude to centrum a jeho okolí. Máte tam někdo nějaký oblíbený podnik?
Není tady
Já právě ve čtvrtek odjíždím a dorazím tak v úterý...
Není tady
O podnicích moc nevím, ještě jsem tu téměř nikde nebyla... A le ve čtvrtek taky nemůžu, podařilo se mi přimotat se na přítelovu oslavu narozenin, kde se snad taky seznámím s někým novým... 
Není tady
Ladie napsal(a):
Jé, ty žiješ!
Já bych byla pro srazík někdy v květnu (ale první týden nejsem v Praze)a vzhledem k tomu, že jsme každá odjinud, tak myslím, že nejneutrálnější bude to centrum a jeho okolí. Máte tam někdo nějaký oblíbený podnik?
Ahoj babulko, jsem taky pro centrum, i když Florenc se ještě za centrum považuje, nebo ne?
Květen může být trochu problém, vzhledem k těm svátkům na začátku měsíce, protože 7.5.-8.5. budu na Moravě, pak mě bude asi v práci čekat dost rachoty, ale myslím, že na slezindu si čásek najdu, ale asi ne dříve, jak kolem té čtvrt na sedm. Čtvrtky, nebo pátky jsou celkově pro mě nejlepší. Však se ozvěte, uvidím, co s tím nadělám. Je taky možné, že dorazím krapet později, bo mívám večer občas i nějaký ten zápasek ve squashi. Hraji ligu a jsem poslení
, to jen abyste si nemyslely, že su přebornice. Právě naopak, dobrovolně se mnou nikdo hrát nechce, tak jsou v lize ostatní hráči holt přinuceni 

Není tady
ahoj Anoel - nejsi v tom sportu nějak moc aktivní?
Já bych taky chtěla provozovat nějaký ten pohyb, ale jsem strašně líná a když se podívám do zrcadla, tak se uklidním, že to ještě jde a k ničemu se nedonutím...
Není tady
Tak já ten sraz trochu upřesním, jo? První polovina května, začátek mezi 18 a 19 hodinou a posedíme někde v centru...
A teď je to na vás! 
Není tady
Zatím by to šlo... 
Není tady
Jo, jo, beru, kde si dáme spicha? Na té mé oblíbené Florenci? Nebo to už není považováno za centrum?

Není tady
Já to tak beru, vždyť je to pár kroků od Bílé labutě... A Václavák je přece dost drahá lokalita...
Není tady
A když se ještě neznáme, tedy myslím, podle obličejů, tak bychom si mohly dát spicha u Delvity po výlezu z Metra Florenc. A můžeme každá držet v ruce jabko, i ohryzek bude fajn, jako poznávací znamení :-)))

Není tady
Ahoj holky!
Tady se to ale rozjelo, to mam radost!
S tim srazikem je to super napad, i ten sportik bych brala..... 
Není tady
Jasně, jinak bychom se nemusely poznat, já třeba vypadám sotva na patnáct
... věčně jsou s tím problémy...
Není tady
Tak jo, Florenc vím kde je, Delvita ne, ale nebojím se, že bych to kvůli vám nenašla... Ještě by to chtělo datum. A to jablko? Proč ne, ale určitě ho předem sež..u -ale když se bere i ohryzek... 
Není tady
Ladie napsal(a):
Tak jo, Florenc vím kde je, Delvita ne, ale nebojím se, že bych to kvůli vám nenašla... Ještě by to chtělo datum. A to jablko? Proč ne, ale určitě ho předem sež..u -ale když se bere i ohryzek...
Delvita je hned u vylezu z metra, to neprehlidnes 
No a kdy? Co nejdriv!
Mejte se a pekny vikend...
Není tady
Holky, chce to datum!!!
Už se těším na nějaké to 
Není tady
Ahoj dívky, tak co si říci tedy to datum? Co takhle za 10 dní, až skončí všecky ty květnové svátky? Co čtvrtek 10. 5.? Máte dívky čas na slezinu na té Florenci, před Delvitou a s jabky, nebo ohryzky?
Kolem půl sedmé? Chcete tedy jen slezinu, nebo i plavání v Axe? Dá se tam toho podniknout dost... 

Není tady
Ok. Pro mě je 10. 5. o půl sedmé naprosto v pohodě. Pokud to bude vyhovovat i ostatním... Já bych byla tentokrát jen pro sraz a až budeme sedět, tak se v klidu domluvíme co dál.
Není tady
Ladie napsal(a):
Ok. Pro mě je 10. 5. o půl sedmé naprosto v pohodě. Pokud to bude vyhovovat i ostatním... Já bych byla tentokrát jen pro sraz a až budeme sedět, tak se v klidu domluvíme co dál.
SUPER, UŽ SI TO FRKÁM DO KALENDÁŘE A PAK UVIDÍME
TAKŽE VE ČTVRTEK. 10.5. V 18:30 NA FLORENCI PŘED DELVITOU a pak si vybereme, kam si půjdeme sednout. Taky záleží, kolik nás bude 

Není tady
A nezapomeňte na ohryzky!!!! 
Není tady
cauky holciny!
To by bylo super, ale toho 10. se mi to nehodi, co treba 9., nebo 8.? Nebo pak v sobotu 12., eventuelne i v nedeli.
V patek (11.) mam totiz tezkou zkousku a 10. vecer budu asi zrovna silet doma nad knihama !!!! 
Není tady
Já si čas udělám kdykoli, holky. Dohodněte se mezi sebou...
Není tady
Pokud se sejdete až v červnu, tak bych šla s vámi...
Myslím si, že to tak nakonec fakt dopadne 
Není tady