Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 13. 3. 2007 13:58

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vymena manzelek v TV

A jak jí udělal to dítě ??? Případně to druhé , to by mě zajímalo :-) To je hnus chlap - sobec, bezcharakterní a ona je nána hloupá. Myslím, že má i tak na něco víc, než živit takového vzrostlého chlapa z přídavků a mateřské. To by jí měli tedy sebrat, nebo snížit dávky, když z toho uživí  ještě takového valibuka.

Není tady

#52 13. 3. 2007 14:02

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, bylo to fakt pěkný. Ale jak píše míša Kulička, věřím tomu, že TV Nova si to velice upraví k obrazu svému. A věřím tomu, že i ti aktéři se pak diví, co z toho vlastně vzniklo. Co bylo ale nad slunce jasné je to, že Laďka má na lepšího a pokud pochází z ne zcela dobré rodiny, tak dvakrát tolik. Jestli je ale s tou nickou znovu těhotná, tak fakt nevím. On si zřejmě uvědomil, co by v ní ztratil, tak se k ní chvilku měl a ona asi roztála. Je mi jí líto. Rodina z Jindřichova mi připadala moc fajn a ten chlap velice hodný a poctivý. A přitom chlap.
Evi, snad  ten pán, o kterém píšeš už není Tvým manželem. Znám to, taky mi manžel nepřispíval ani korunou. Bohužel já jsem od něj neslyšela ani to dobré slovo.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#53 13. 3. 2007 14:03

Aqvamarín
♥♥♥♥---

Aneri, jestli holčina pochází z takových poměrů jako pochází, docela dobře chápu, že sedla na lep prvnímu, co ji z toho domu hrůzy odvedl.... Prostě hledala jen menší zlo

Není tady

#54 13. 3. 2007 16:42

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

mala.popelka napsal(a):

IVETO DVA PŘÍSPĚVKY ZPÁTKY JSEM PSALA, ŽE DOŠLO K OMYLU !!!  a taky už prosila moderátora této sekce, zda by to napravil...... ještě jednou omluva

Ach tak, nějak jsem si tu omluvu nedala do souvislosti. V noci jsem nemohla spát a ráno jsem byla ještě v depce.....

Iveta X

Není tady

#55 18. 3. 2007 21:14

misa1234
♥♥♥♥---

A nevite nahodou, kde na internetu se da mrknou na porad Vymeny manzelek? Je to vubec mozne?

Není tady

#56 18. 3. 2007 21:32

rogersova
♥♥♥♥♥--

Není tady

#57 19. 3. 2007 12:14

misa1234
♥♥♥♥---

Dikymoc za inf. urcite se mrknu wink

Není tady

#58 17. 4. 2007 20:57

misa1234
♥♥♥♥---

Ahoj devcata, tak co Vymena manzelek?

Není tady

#59 18. 4. 2007 8:35

Alli
♥♥-----

Ahoj miso. Ani se nedivím, že je tu takový klid. Ta poslední výměna manželek byla proti těm ostatním naprostá oddechovka. Jen mám takovej divnej pocit, jaké to bude, jestli ta paní z venkova bude trvat na tom stát se policistkou. No třeba se to dozvím z nějakého budoucího speciálu.

Na životě miluji jeho rozmanitost, každý den mě nasere někdo jiný.

Není tady

#60 18. 4. 2007 9:48

ivulka41
♥------

misa1234 napsal(a):

Ahoj devcata, tak co Vymena manzelek?

Čauko, miso1234 Výměnu manželek mám moc ráda ! Někdo to sice odsuzuje a mnoho mých známých
se s tímto názorem,že
to nechutné, zakázali by to atd....  se ztotožňuje, ale pokud zde mohu vyjádřit svůj názor tak se musím přiznat,
že tento pořad mám moc ráda. těším se na každou neděli, abych se mohla podívat na nový díl !!! smile
Já to přímo ,,žeru". Moc mě to zajímá ! Určitě to není pro nikoho jednoduché, nejistota kam jedou, co je tam čeká...
Jsem ráda, že je zde i o tomto pořadu diskuse. Mě osobně to moc baví a zajímá i z psychologického hlediska ( a to nejsem žádná psycholožka ) stolt
Je zde snad někdo, kdo by se ztotožňoval s názorem mých známých a zakázal by to ??!!! sad
Podle ukázek v televizi se mám v neděli na co těšit. Jinak to, co vysílali tuto neděli bylo opravdu vlažné,, kafíčko"
Jsem zvědavá, jestli se mamina dá opravdu k Policii nebo ne, ale podle velikosti jejich hospodářství to nebude mít jednoduché rozhodnutí. Leda, že by měla velmi tolerantního manžela. No, uvidíme co bude o ní ve speciálu
po roce, jestli bude něco. Kdyby mohlo být po mém, tak bych dávala Výměnu do vysílacího času aspoň 2x týdně.
Takto musím čekat celý týden na další díl jako za starých časů stolt

Upravil(a) ivulka41 (18. 4. 2007 10:02)

Není tady

#61 18. 4. 2007 11:22

Alli
♥♥-----

miso, ivulko. Holky musíme sledovat ještě Výměna manželek

Není tady

#62 18. 4. 2007 17:24

ivulka41
♥------

Alli napsal(a):

miso, ivulko. Holky musíme sledovat ještě Výměna manželek

Alli, tak to si piš! Pokud jde o mě, nenechám si ujít ani jeden díl stolt. V neděli večer u nás musí být klídek při
pořadu Výměny manželek, čumákuji u telky a hořím zvědavostí, jak se zhostí maminy úkolů v novém náhradním
domově. Teda, nemají to jednoduché, jako například paní Radka, do ní se náhradní manžel Patrik pěkně navážel a jeho Justýna také nebyla dvakrát tolerantní k ní při rozhovoru mezi osmi očima dumbom To jsem chudinu ženskou litovala. No, uvidíme, co nás třeba překvapí příští neděli.

Není tady

#63 18. 4. 2007 19:23

misa1234
♥♥♥♥---

Ahoj holky, bohuzel to u nas nechytame vymenu manzelek, ale maji tady nejakou novou show o uklizeni v dome. Nevim nazev. To pani co to uvadi rovnou uklidi. Co jsem se mrkla na ten porad, tak manzele meli 7 deti a velky dum........ to byste meli vydet. Ale jak se tam uklidilo, tak nadhera......... jinak jsem presvedcena, ze to bude i v CR, momentalne to je v USA

Není tady

#64 18. 4. 2007 22:53

ivulka41
♥------

misa1234 napsal(a):

Ahoj holky, bohuzel to u nas nechytame vymenu manzelek, ale maji tady nejakou novou show o uklizeni v dome. Nevim nazev. To pani co to uvadi rovnou uklidi. Co jsem se mrkla na ten porad, tak manzele meli 7 deti a velky dum........ to byste meli vydet. Ale jak se tam uklidilo, tak nadhera......... jinak jsem presvedcena, ze to bude i v CR, momentalne to je v USA

Miso1234, tak to je škoda,že to u vás nechytáte. Jak vlastně o tomto pořadu víš ?

Není tady

#65 19. 4. 2007 9:23

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

No tak výměnu manželku opravdu nesleduju, nevydržela bych to, je mi za ty lidi trapně. Nedokážu pochopit jak se může někdo takhle ztrapnit před celým národem, za blbých 50 tisíc.

Není tady

#66 19. 4. 2007 9:25

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

To je asi tím, že každý jsme zaplaťpánbůh jiný stolt
Nejsem žádný exhibicionista - taky bych do toho nešla ani za milion lol

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#67 19. 4. 2007 16:28

misa1234
♥♥♥♥---

ivulka41 napsal(a):

misa1234 napsal(a):

Miso1234, tak to je škoda,že to u vás nechytáte. Jak vlastně o tomto pořadu víš ?

Ahoj Ivulko, vim o poradu Vymene manzelek proto, jeste jak jsem zila v Cesku, tak jsem tento porad sledovala.

Není tady

#68 23. 4. 2007 8:16

Alli
♥♥-----

Ahojky, tak co další díl? Na rozdíl od předcházejího dílu je vše zase ve starých kolejích. Špína v bytě se sice tentokráte nekatrovala, ale chaos při šesti dětech v pro ně malém bytě slušný. Fascinovaně jsem mrkala na tu horu ponožek. Řád to u nich doma chtělo. Jinak nevím, vypadalo to, že paní má děti ráda, ale je už taková unavená, nechává věci plynout. Její drahá polovička je asi další dítě. Vzhledem k tomu, že mám zkušenosti s podobným týpkem, vím proč se paní na konci rozčílila. Kdyby se před kamerou nepřetvařoval, tak by např. tu jejich komodu měl dávno opravenou sám od sebe. Při krocení dětí, ohledně hádání se u počítače, vypadal tak nejistě, že si myslím, že při přítomnosti pouze své manželky, by to nechal na ní. Takoví chlapi, se pak diví, že jim manželka pořád něco musí připomínat, neustále je k něčemu přistrkávat, nebo s jejich vstřícnotí už vůbec nepočítá. Samozřejmě se pak takový výlupek cítí ukřivděn a má ji za semetriku, která umí jen sekýrovat nebo za ženskou, co se mu odcizila, protože s ním nic neprobírá. U těch druhých doma, nebýt dětí, to bylo takové vlažně rodinné prostředí. Jako by se doma občas potkali a ze zdvořilosti udělali jeden druhému kafe. Tak co, jak to vidíte vy?

Není tady

#69 23. 4. 2007 8:27

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Já si nemůžu pomoct, ale ta dlouhovlasá mamina mi přišla divná. Taková hodně jednoduchá - ty její gesta, mluvení... to jsem ještě neviděla.

Není tady

#70 23. 4. 2007 9:27

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Nechtěla bych nikomu ukřivdit, ale ta početná rodina roll no připadalo mi to jako kdyby dva velmi jednoduší lidé měli kupu dětí a nevěděli si rady sami se sebou, natož pak s rodinou a domácností dumbom to jsem zvědavá z čeho si ty děti vezmou příklad do svého rodinného života grater rostou jak dříví v lese va

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#71 23. 4. 2007 10:14

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Tiina napsal(a):

No tak výměnu manželku opravdu nesleduju, nevydržela bych to, je mi za ty lidi trapně. Nedokážu pochopit jak se může někdo takhle ztrapnit před celým národem, za blbých 50 tisíc.

Proč čoveče? Dyk je plno lidí kteří jsou veřejně za blbce i zadarmo..... tihle za to mají aspoň těch padesát tisíc. smile
Já například jsem celej nesvůj že jsem poslední dva díly neviděl, neboť jsem koukal na ČT1 a budu muset dohánět vzdělání na internetu. big_smile

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#72 23. 4. 2007 11:22

dadka06
♥♥♥♥---
Místo: poděbrady

no..ja vam neviem..Mám z toho včerajšieho dielu dost zmiešane pocity.Tá pani od 6-tich detí sa chovala na moj vkus príliš afektovane a razne,na druhu stranu ten jej manžel-herec,ktorý neustále kontroloval, či ho kamera sleduje -sa viditelne pretvaroval /ako vatšina mužov pred cudzou ženou..a k tomu ešte ta kamera pre nadejnu STAR!!/.Suhlasim uplne so 666sal o jednoduchych ludoch,ktorí maju problem zvladat samy seba,nieto ešte tolko detí.
A ak aj ta druha pani mala vyhrady k domácnosti ako-takej,tak /podla mojho nazoru/ až príliš nechutne atakovala dlhovlasku.Ono ,ked sa to trocha sčíta--frustrácia z dlhodobej MD,nehygienického manžela
a dlhoročného stereotypu -ju mohla doviest až do stavu blízkemu uplnej rezignacie.A tak to tam aj vyzeralo.
A aj ked používala v tom zaverečnom sedení niečo podobné nepodareným hereckým etudam ,dokážem pochopit, že ju to, čo považovala za pretvarovanie M dokonale vytočili.
Aj by bolo zaujimave zistit,ako ten vzťah pokračuje-nepokračuje dalej.
Ale každopádne sa potvrdilo, že ženám vždy najviac ublížia prave ženy a "spravodlivý výkrik" kratkovlasej superženy--"-..prečo by mal ponožky triediť manžel,veď TY SI ŽENA.." pri 6-tich /hoc aj pri jednom/ deťoch považujem fakt za scestné...
Váš názor?

Nerob druhému to, čo nechceš,aby robil on tebe..

Není tady

#73 23. 4. 2007 11:26

romina
♥♥♥♥♥--
Místo: Děčín

dadka06 napsal(a):

no..ja vam neviem..Mám z toho včerajšieho dielu dost zmiešane pocity.Tá pani od 6-tich detí sa chovala na moj vkus príliš afektovane a razne,na druhu stranu ten jej manžel-herec,ktorý neustále kontroloval, či ho kamera sleduje -sa viditelne pretvaroval /ako vatšina mužov pred cudzou ženou..a k tomu ešte ta kamera pre nadejnu STAR!!/.Suhlasim uplne so 666sal o jednoduchych ludoch,ktorí maju problem zvladat samy seba,nieto ešte tolko detí.
A ak aj ta druha pani mala vyhrady k domácnosti ako-takej,tak /podla mojho nazoru/ až príliš nechutne atakovala dlhovlasku.Ono ,ked sa to trocha sčíta--frustrácia z dlhodobej MD,nehygienického manžela
a dlhoročného stereotypu -ju mohla doviest až do stavu blízkemu uplnej rezignacie.A tak to tam aj vyzeralo.
A aj ked používala v tom zaverečnom sedení niečo podobné nepodareným hereckým etudam ,dokážem pochopit, že ju to, čo považovala za pretvarovanie M dokonale vytočili.
Aj by bolo zaujimave zistit,ako ten vzťah pokračuje-nepokračuje dalej.
Ale každopádne sa potvrdilo, že ženám vždy najviac ublížia prave ženy a "spravodlivý výkrik" kratkovlasej superženy--"-..prečo by mal ponožky triediť manžel,veď TY SI ŽENA.." pri 6-tich /hoc aj pri jednom/ deťoch považujem fakt za scestné...
Váš názor?

dadka naprostý souhlas tummenupp

nikdy nebude šťastným,koho bude trápit,že někdo je šťastnější.

Není tady

#74 23. 4. 2007 11:33

markéta
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Beroun
Web

Dadko úplně souhlasim, ono je to strašně jenoduchý vnést řád do rodiny kde strávíte 10 dní a navíc se všichni přetvařujou, ale žít v té rodině třeba rok, to by asi nezvládla ani superžena. Dlouhovláska mi byla na pohled krajně nesympatická, ale odsuzovat někoho po deseti dnech, to bych si sakra rozmyslela. Žádná z nás není dokonalá a každá rodina má svůj rytmus.Také jsem z dlouhovlásky vytušila, že ta láska už tam zřejmě není a že do výměny chtěla, aby vlastně zjistila, jestli mezi nimi ještě něco bude, čekala na jedinný důvod, aby mohla proti svému muži zaútočit. Zdá se mi přehnané vyhrožovat rozvodem, když je nad slunce jesné, že v pořadech tohodle typu se přetařuje (snad kromě malých prcků) úplně každý.
Ale ty ponožky mě dostaly!!!

http://www.ticker.7910.org/as1cCAv05aB1110NzU1NThkfDk4OTQ1N2pkYnxNYXR0aGlhc2Vr.gif27.09.2008 3320g 51cm  27.09.2009 10120g 80cm
http://www.ticker.7910.org/as1cHw6ag2B1110Nzc3MTE3ZHwyNjQ5MGp8RG9taW5pY2VrIA.gif 26.11.2010 3230g 50cm

Není tady

#75 23. 4. 2007 11:44

host5522
Host

Taky mě pobavilo to, že paní, která žije dlouhodobě v Praze, se musí v metru ptát, kterým směrem se jede na Chodov....... roll

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí