29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ten Pepek to byl chlap k pohledani, ani kolo bych si o nej neoprela. Takovej prohnilej sobec :-(( To, ze mu odnosila, porodila a denne lita od rana do vecera okolo syna, kterej je navic alergik, takze uklid je narocnejsi, to je asi nic, ze? Chudak jeho zena, jeste to s nim nebude mit parkrat lehke. Jo a jeste, co to bylo, ze se s ni neliba, to taky stalo za to:-))
Není tady
Tak toho Pepu já znám a máte pravdu, je to zmetek
Není tady
Na druhou stranu nechápu, proč si s takovým nemakačenkem pořizovala dítě? Co čekala? Že se změní? Říkala, že jí je 21 let, ale vypadala tak na 30. Hlavně mě dostalo, že ona ráno nesnídá, protože by si jinak nemohli ty cornflakes dovolit. A že jí až po něm, nejspíš to, co zbyde. Je mi z toho fakt smutno. Co budou dělat, až malej vyroste a bude potřebovat víc věcí?
Není tady
no tak to musi byt teda zajimave. Kazdy jsme jiny a vedeme jinak rodinu, vidte? Ale myslim, ze po kazde vymene manzelek se ten muz nebo zena zmeni a ten kdo ma v rodine problemy by se tam klidne MOHL PRIHLASIT
Není tady
Nesnesla bych doma chlapa, který nechce pracovat.
Není tady
Neviděla jsem začátek - neříkali kde ti mladí lidi ( ti, kde byl v páru Pepa) přišli k tomu domečku? Když nepracuje. Dále mi vrtá hlavou, pokud je jí 21 a Pepa nepracuje 5 let tak se a) poznali hodně brzy b) proč si ta holka pořídila dítě s někým, kdo nebyl zabezpečený ani trochu? Přeci dítě nepřivedu do podmínek, kdy nemám příjem...
Pepa byl závislý na ní jak se ukázalo v konci, ona měla navrch. Škoda, že se nesebrala a neodešla. Má na víc než na toho Pepu.
Není tady
Taky se přidám. Ten Pepa byl opravdu úkaz, ale na druhý straně, jestli jste si všimly, jeho manželka ani neumyla nádobí a v tomto stavu předala byt té "nové manželce". To jsem se nasmála.
Jinak, podle mě to lidi dělají hlavně kvůli penězům - 50.000,- Kč za 10 dní na ulici nenajdete.
Není tady
je fakt, ze takovou castku na ulici nenajdete. A pritom jste na 10 ni slavni a k tomu se neco priucite.
Není tady
Taky jsem se včera dívala, i když ne od začátku.... Jí bylo skutečně 21?... To bych neřekla... A taky mě překvapilo, jak to měla s tím jídlem. Nikde jsem ji neviděla jíst, nesnídá, nejí s rodinou a přitom je tak oplácaná? Nevěřím, že by tloustla ze vzduchu. Obávám se, že ta holka má prostě problém.... Jako spousta lidí, kterým chybí láska, sebedůvěra, schopnost mít se ráda ... Všimli jste si toho, co říkala o svém otci? Takže pryč, pryč, pryč od takovýho chlapa, který neumí nejen vydělat peníze, ale taky pochválit, koupit kytku, říct, že jí má rád...! Nakopat...
Není tady
Jsou to obecní byty u Litomyšle.
To sandra: Co čekala? Já ti trochu znám a hlavně zbytek její rodiny. Ne důvěrně, ale pocházejí z našeho města, a můžu Vám říct, že zřejmě čekala jenom na to, až se dostane z dosahu celého zbytku své rodiny a bylo jí asi jedno, kdo se jí ujme. Bohužel se jí to moc nevyvedlo.
Asi netloustne ze vzduchu, ale byla taková odjakživa. Její matka je třikrát taková, alespoň byla asi před třemi lety, kdy jsem ji viděla naposledy. A její otec, to je kapitola sama pro sebe. Jediný normální z jejich rodiny je její brácha.
Upravil(a) Vlaďka (12. 3. 2007 11:57)
Není tady
Vlaďko, no tak to je fakt peklo, chuděra holka
Není tady
A já si myslím, že to není žádná chuděra, je to holka šikovná a v životě se neztratí.
Není tady
Doufejme
Není tady
No - teď nevím. Zajímalo by mě, jestli tato reakce je opravdu její....
http://reality-show.panacek.com/vymena- … l#comments
Není tady
Na konci to vypadalo nadějně, když řekla, že to s ním skončí, když si nenajde práci. Práci nenašel a podle dnešních novin čekají druhé dítě. O tom, že by pracoval, nepíší a já o tom dost pochybuju. Skvělé! Možná dostane k druhému dítěti druhou kytku. A zvedne se jim mateřská.....
Není tady
Tak se píše, že ta Laďka je těhotná....
http://www.deniksip.cz/show/rodina_ladislavy070312.html
Není tady
a jeje, tak to se omlouvám, uklepla jsem se......
Není tady
Taky jsem se v neděli dívala a litovala mladou maminu, co ten její nedělal. Mladej, zdravej a úžasně línej. Nechá se živit ženskou na mateřský. Jeho dávky nebudou nic moc, zřejmě je doplácí jen do výše životního minima. Dnes jsem na internetu četla, že je mamina opět v jiném stavu, nepsali nic o tom, že on by měl již práci. Ta ženská taky nemá rozum :-))) .
Není tady
Tak jsem nějak nepochopila, přoč byla tahle diskuze s Pavlače přesunutá do Techniky. Proč se tady poslední dobou pořád něco přesunuje někam jinam?
Není tady
IVETO DVA PŘÍSPĚVKY ZPÁTKY JSEM PSALA, ŽE DOŠLO K OMYLU !!! a taky už prosila moderátora této sekce, zda by to napravil...... ještě jednou omluva
Není tady
A ještě jedna věc tam byla úžasná - jak měla paní ze statku spát s Pepanem na manželské ložnici či on by tedy v nejhorším spal na zemi...
Není tady
Iveta X napsal(a):
Tak jsem nějak nepochopila, přoč byla tahle diskuze s Pavlače přesunutá do Techniky. Proč se tady poslední dobou pořád něco přesunuje někam jinam?
Taky absolutně nechápu, proč se to přesunulo. Admin asi vypil moc panáků nebo co
Není tady
je to vůl, co si budeme povídat
ona je hodná, ale taková jednoduchá
Není tady
sandra, lepista, Helča: Holky, všimly jste si, jak Pepek tam řekl, že ona nikoho nemá? ... No tak to je jasný - brala i Pepka, protože jí projevoval lásku, náklonnost...to, po čem touží každý člověk a když ti to nedá rodina, skočíš "na špek" i Pepkovi ... A držíš se ho jako klíště, protože ti aspoň občas řekne, že tě miluje .... A Pepek toho umí náležitě využívat, nepracuje, nechá se živit, čeká, až bude práce "podle něj" (to tam taky řekl, že si vybere práci, která se mu bude líbit...no nevim nevim...podle mýho se mu nebude líbit nic).... A jak to vím? No, taky jsem neměla moc funkční rodinu a taky jsem nakonec živila manžela já, dělala za něj první poslední a byla nadšená, když si sem tam nějakou práci našel (ale můj byl chytrej, on podnikal, celej den někde lítal a tvrdil, že nevydělává, že se kšefty nehejbou,proto mi nepřispíval ani korunou na domácnost...když jsem chtěla, aby se nechal zaměstnat, nechtěl ani slyšet...a já to dlouho tolerovala....protože mi občas řekl, že mě miluje, přinesl mi kytku, projevoval přízeň, projevoval to, že jsem opravdu hodnotný člověk... projevoval to, co mi kdysi nedal můj otec...kdysi když jsem byla malá holka...)
Není tady
Evi, ale Pepek předal první kytku až ve Výměně ... a holčina se dokonce přiznala, že se s ní odmítá i líbat... Takže vlastně chlap na nic.... Jenom držím palec, aby ho děvče brzy vymetlo z baráku . Taky jsem zažila nemakačenka převlečeného za "živnostníka", není to žádný přínos, spíš hladový krk navíc, ale dá se to tolerovat, když se aspoň chová jako milující manžel... jenže tento ksindl... škoda mluvit.
Není tady