Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 6. 3. 2007 16:05

pipi
♥♥-----
Registrovaný: 29. 10. 2006
Příspěvky: 78

Zelí

Prosím jak připravujete zelí např. k vepřovému masu

Není tady

 

#2 6. 3. 2007 16:11

Nikiska
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy
Registrovaný: 6. 4. 2006
Příspěvky: 7814

Re: Zelí

Já dám do kastrůlku trochu sádla, pak nakrájenou cibulku a nakonec na to hodím zelí. Zaliju vodou a okmínuju, opepřím jen trochu a osolím a přidám krapet cukru a přikreju pokličkou.


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;31/st/20100109/n/Tomulkovi/k/b028/age.png

Není tady

 

#3 6. 3. 2007 17:11

ita
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 31. 8. 2006
Příspěvky: 2003

Re: Zelí

Na osmaženou cibulku dám krystal. cukr a míchám, až se rozpustí na karamel, podleji vodou a přidám nakrájené zelí, sůl, kmín a dusím do měkka. Maminka ještě zadělávala moukou rozmíchanou ve vodě, to kvůli dietě nedělám. Nakonec okyselit.

Není tady

 

#4 6. 3. 2007 17:29

Kvítko
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 5998

Re: Zelí

Zahustit můžete nastrouhanou syrovou bramborou.


Jen to je ztraceno, čeho se sami vzdáme...
http://image018.mylivepage.com/chunk18/829831/1478/OD054.gif

Není tady

 

#5 7. 3. 2007 13:22

lojzik
♥♥-----
Registrovaný: 14. 7. 2006
Příspěvky: 61

Re: Zelí

dám do kastrolu trošku sádla, nakrájím cibuli, osmahnu do slabého zlatova a nasypu zelí. pak asi tak hodinku povařuju, podušuju - nedávám tam žádnou vodu, jen co si pustí. pak přidám ke konci asi tak lžíci cukru a lžíci octa. a je hotovo.

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů