Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 7. 3. 2007 11:42

Korny
♥♥♥♥♥♥-

Re: Trápení ve škole

Cilko,momentálně mám problém ve škole  a ten řeším. A jak jsem psala  máme harmonickou rodinu.Holky maj jednoho tátiu,jednu mámu a to,že  jsou někda  mraky ,to se vyřeší.Ale nikdy to nebylo tak,že bysme se kvúli tomu rozváděli.
Psala jsem i to,že byl problém,že tatínek se zatím nestačil vyrovat s pubertou a občas má přehnaný nároky,ale to si srovnáme.

Není tady

#52 7. 3. 2007 11:43

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

nemůžu si pomoct, ale je to podle mně povahou dcery...  Bude se s tím muset holt naučit žít. Pokud se i pak v práci dostane do většího kolektivu (zvláště ženských), nebude mít na růžích ustláno.
(syn je na soukromém gymplu, kde dětičky mají kapesné hodně vysoké, na rozdíl od něj,  má tři trička, jedny kalhoty, jednu mikinu...  Ano, chtěl by se jim vyrovnat, ale prostě to nejde.  A dle posledních testů jsou jen 2% stejně starých testovaných dětí chytřejších, než on. ALe nikdo ho nešikanuje ! )

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#53 7. 3. 2007 11:46

cilka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: ústecký kraj

no jak myslíš, já píšu na základě toho, co ty sama píšeš už rok na kámošky.....

Není tady

#54 7. 3. 2007 11:48

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

A myslím si, že i když jste harmonická rodina, že problém je v tom, že tatínek se nestačil vyrovnat s dceřinou pubertou.
Jo a manžel to ví, jaký má holka problémy? Možná jako otec dcery by to uměl vyřešit.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#55 7. 3. 2007 11:49

Korny
♥♥♥♥♥♥-

Mě úplně vytáčí,že tady budeme řešit mě,kolik já mám kamarádů,kolik manžel atd atd.Ptala jsem se na začátku,jak dceři pomoct,když se tohle vyskytlo. To znamená pokud bude dcera koktat nebo bude šilhat,tak já budu muset   nechat šilhání odstranit kvůli spolužákum ,.Dcera je jaká je  ani sebevědomá,ani puka .Chtěla jsem radu,jak ty kluky odpálit ,aby jim uměla odpovědět,jestli jít do školy nebo ne.A ne  co jestli mám já kamarády nebo ne,nebo jestli se manželovi nelíbí,že dcera má mastné vlasy.

Není tady

#56 7. 3. 2007 11:51

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

no ony ty děti mají takovou zvláštní vlastnost...... chovají se jako jejich rodiče, dělaj tytéž chyby...... proto otázka na tebe a tvé kamarády, jen by se tak poznalo, zda dcera ví jak získat kamarády, jak se k nim chovat a tak....

Není tady

#57 7. 3. 2007 11:52

Korny
♥♥♥♥♥♥-

Každej má o harmonické rodině asi jiné představy,já takové jak jsem psala,nejsme alkoholici,nestřídáme partnery,jsme doma s dětma atd. To je jedno,nebudeme slovíčkařit.

Ciko,teď asi lituju,že jsem něco o sobě psala na kámošky,protože to tady proti mě obracíš.

Není tady

#58 7. 3. 2007 11:53

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

no když myslíš..... mám důvod?

Není tady

#59 7. 3. 2007 11:54

Korny
♥♥♥♥♥♥-

A cilko ,myslíš,že když pak třeba někoho zbijou v horším případě,tak že  se mě budou ptát,jak se nám doma žije? Není problém taky v tom agresorovi? Nemám se zeptat jeho mámy,jestli si doma nadávaj,jestili se urážej?

Není tady

#60 7. 3. 2007 11:56

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

agesor má problém...... to jsem taky psala..... ale i obě má problém.... a pokud ten problém neodstraníš, tak jej bude mít na celý život a to je velmi kruté.... Pochop, že ten největší problém je u vás...

Není tady

#61 7. 3. 2007 12:02

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Korny napsal(a):

Mě úplně vytáčí,že tady budeme řešit mě,kolik já mám kamarádů,kolik manžel atd atd.Ptala jsem se na začátku,jak dceři pomoct,když se tohle vyskytlo. To znamená pokud bude dcera koktat nebo bude šilhat,tak já budu muset   nechat šilhání odstranit kvůli spolužákum ,.Dcera je jaká je  ani sebevědomá,ani puka .Chtěla jsem radu,jak ty kluky odpálit ,aby jim uměla odpovědět,jestli jít do školy nebo ne.A ne  co jestli mám já kamarády nebo ne,nebo jestli se manželovi nelíbí,že dcera má mastné vlasy.

No já nevím,
ale pokud by holka šilhala, tak snad nepůjdu k očnímu kvůli tomu, že se jí budou děti smát. Ale kvůli jí samotné.
Jestli jít do školy nebo ne - vždyt do školy se musí.
Jestli manželovi se nelíbí,že má dcera mastné vlasy - a má je mastné? Třeba se to nelíbí těm klukům.
Nejsme alkoholici,nestřídáme partnery, jsme s dětma doma. - to je všechno,co znamená harmonická rodina?
To že jsme s dětmi doma, ještě neznamená, že se jim věnujeme, že se před nimi nehádáme.

Není tady

#62 7. 3. 2007 12:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Korny, na začátku příspěvku si psala, že se jí posmívají všichni.
Ale ted na třetí straně píšeš, že agresor je jeden. Takže se jí posmívá jenom ten jeden dotyčnej?

Není tady

#63 7. 3. 2007 12:09

Korny
♥♥♥♥♥♥-

Dušičko,jo nehádáme se před nima a věnujeme se jim. Kdyby ne ,tak mi je třeba jedno co se děje ve škole. Vlasy se jí mastěj,ale  je tou pubertou.

Na začátku jsem psala všichni,včera dcera řekla jméno jednoho a kn němu se ostatní přidávaj .

C iliko,antidepsesiva jsem nikdy nebrala

Není tady

#64 7. 3. 2007 12:10

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Korny napsal(a):

ne, šilhání bys měla odstranit kvůli jí samotné... koktání také...  Asi by nebylo fakt špatné sehnat dětského psychologa. Ten ví, jak na to.
A chceme nebo ne, děti jsou naším obrazem.

Není tady

#65 7. 3. 2007 12:14

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

Taky bych se přimlouvla za psychologa, pomohl by vám oběma, možná i třem

Není tady

#66 7. 3. 2007 12:19

Korny
♥♥♥♥♥♥-

Frigo tak jsem to myslela. Odstraňovat kvůli němu??? Jasně ,že kvůli ní jo,zase mě chatᚠza slova.

Psychologa nehledím,zvládnu  žít i bez něj

Není tady

#67 7. 3. 2007 12:19

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

Cilko, pst

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#68 7. 3. 2007 12:20

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Korny, to není špatný nápad... jestli znᚠmaminku agresora, zkus s ní promluvit. Jestli to opravdu dělá jeden, za kterým všichni táhnou, mohlo by se to zlepšit.

No, v tvém podání jsme tedy také harmonická rodina..   lol  to mi těší...  vissla 
to, že občas chlastám, to se snad nepočítá..

Korny, nevím, proč se čertíš. Fakt ne.  My to přeci s tebou nemyslíme zle, snažíme se ti pomoct.

Není tady

#69 7. 3. 2007 12:20

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

Jája napsal(a):

Cilko, pst

nj, už budu....

Není tady

#70 7. 3. 2007 12:20

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Napsala jsem tak dlouhý příspěvek že mi spadlo připojení..........

V zásadě Korny, jsem hodně přemýšlela jetli sem mám odpovědět, protože sjem věděla že se ti to nebude líbit tak jak já to vidím.
Není to o tom co proti tobě teď chceme použít, že by se tu někdo vyřádil v tom navážet se do vaší rodiny.  Možná jste spořádaná rodina, ale vyrovnaná -to si nemyslím. Ty a holky silně pokulháváte za mužem. 

Celkově jsem chtěla  napsat, pokud to tu nezaznělo dostatečně, že co můžeš ovlivnit jste vy a dcera, co neovlivníš, kdyby jsi se přetrhla je agresor.
Osobně si pak myslím že se ošikanu nejedná,
Neměla jsem kamarádky, jen děti z rodiny, ze školy tak normálně nebo spíš nic, jakmile jsem pojala podezření že by mně někdo mohl  mít v oblibě, stala se ze mně pijavice a do týdne jsem dotyčného udusila. Byla jsem děsné nemehlo, Když už se nade mnou slitovali, a vzali mně mezi sebe, třeba hrát vybíjenou, tak jsem šla žalovat že mně uhodili míčem a NASCHVÁL .Oni chtěli abych jela na kole, můžou za to že jsem spadla!!  Furt jsem fňukala, furt jsem žalovala a věděla jsem, že celý svět je proti mně. Nikdo mně neměl rád a hory v sedmičce byly černá můra.  Ne střední jsem se zahlodala do knížek a trochu i učení, bylo to snesitelnější, vlastěn bylo mi to jedno. Nikdy mi není smutno po zš, ani po těch  lidech . S některými se sš teď stýkám, ale opravdové kamarády z té doby fakt nemám. Nikdy mně nenapadlo, že mně šikanovali......... ti lidi mi byli fakt fuk a teď když si na to vzpomenu, jak já ty ostatní děti chápu, ...........
protože tEĎ TEPRVE TO VIDÍM S PATŘIČNÝM NADHLEDEM

Mája

Není tady

#71 7. 3. 2007 12:21

Korny
♥♥♥♥♥♥-

Jája má pravdu.

Není tady

#72 7. 3. 2007 12:25

cilka
♥♥♥♥♥♥♥

jj, říká mi, že s tebou je úplně zbytečné se o něčem bavit...... má pravdu....

Není tady

#73 7. 3. 2007 12:26

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Já bych si promluvila s tím klukem, a když to nepomůže, tak s jeho matkou.

Není tady

#74 7. 3. 2007 12:27

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

ano Cilko, přesně tak jsem to myslela

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#75 7. 3. 2007 12:31

Korny
♥♥♥♥♥♥-

dušičko.jo pokud to nepřestane,tak to udělám

Cilko,mě to nevadí,když se se mnou nebudeš bavit.Taky jsi toho o sobě hodně napsala,hodně toho vím, A ani by mě nenapadlo tyhle věci rozebírat,pokud bys měla nějakej problem s dítětem ve škole. Co jsi psala o sobě,co jsi chtěla udělat.Ještě víc bych ti tím ublížila.Řešila bych tvoji duši.Řešili jsme taky problém s učitelkou tvého syna. Problém jsme hledali v učitelce,neodsuzovali jsme tebe a tvoji situaci.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí