6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Cilko,momentálně mám problém ve kole a ten řeím. A jak jsem psala máme harmonickou rodinu.Holky maj jednoho tátiu,jednu mámu a to,e jsou někda mraky ,to se vyřeí.Ale nikdy to nebylo tak,e bysme se kvúli tomu rozváděli.
Psala jsem i to,e byl problém,e tatínek se zatím nestačil vyrovat s pubertou a občas má přehnaný nároky,ale to si srovnáme.
Není tady
nemůu si pomoct, ale je to podle mně povahou dcery... Bude se s tím muset holt naučit ít. Pokud se i pak v práci dostane do větího kolektivu (zvlátě enských), nebude mít na růích ustláno.
(syn je na soukromém gymplu, kde dětičky mají kapesné hodně vysoké, na rozdíl od něj, má tři trička, jedny kalhoty, jednu mikinu... Ano, chtěl by se jim vyrovnat, ale prostě to nejde. A dle posledních testů jsou jen 2% stejně starých testovaných dětí chytřejích, ne on. ALe nikdo ho neikanuje ! )
Není tady
no jak myslí, já píu na základě toho, co ty sama píe u rok na kámoky.....
Není tady
A myslím si, e i kdy jste harmonická rodina, e problém je v tom, e tatínek se nestačil vyrovnat s dceřinou pubertou.
Jo a manel to ví, jaký má holka problémy? Moná jako otec dcery by to uměl vyřeit.
Není tady
Mě úplně vytáčí,e tady budeme řeit mě,kolik já mám kamarádů,kolik manel atd atd.Ptala jsem se na začátku,jak dceři pomoct,kdy se tohle vyskytlo. To znamená pokud bude dcera koktat nebo bude ilhat,tak já budu muset nechat ilhání odstranit kvůli spoluákum ,.Dcera je jaká je ani sebevědomá,ani puka .Chtěla jsem radu,jak ty kluky odpálit ,aby jim uměla odpovědět,jestli jít do koly nebo ne.A ne co jestli mám já kamarády nebo ne,nebo jestli se manelovi nelíbí,e dcera má mastné vlasy.
Není tady
no ony ty děti mají takovou zvlátní vlastnost...... chovají se jako jejich rodiče, dělaj tyté chyby...... proto otázka na tebe a tvé kamarády, jen by se tak poznalo, zda dcera ví jak získat kamarády, jak se k nim chovat a tak....
Není tady
Kadej má o harmonické rodině asi jiné představy,já takové jak jsem psala,nejsme alkoholici,nestřídáme partnery,jsme doma s dětma atd. To je jedno,nebudeme slovíčkařit.
Ciko,teď asi lituju,e jsem něco o sobě psala na kámoky,protoe to tady proti mě obrací.
Není tady
no kdy myslí..... mám důvod?
Není tady
A cilko ,myslí,e kdy pak třeba někoho zbijou v horím případě,tak e se mě budou ptát,jak se nám doma ije? Není problém taky v tom agresorovi? Nemám se zeptat jeho mámy,jestli si doma nadávaj,jestili se uráej?
Není tady
agesor má problém...... to jsem taky psala..... ale i obě má problém.... a pokud ten problém neodstraní, tak jej bude mít na celý ivot a to je velmi kruté.... Pochop, e ten největí problém je u vás...
Není tady
Korny napsal(a):
Mě úplně vytáčí,e tady budeme řeit mě,kolik já mám kamarádů,kolik manel atd atd.Ptala jsem se na začátku,jak dceři pomoct,kdy se tohle vyskytlo. To znamená pokud bude dcera koktat nebo bude ilhat,tak já budu muset nechat ilhání odstranit kvůli spoluákum ,.Dcera je jaká je ani sebevědomá,ani puka .Chtěla jsem radu,jak ty kluky odpálit ,aby jim uměla odpovědět,jestli jít do koly nebo ne.A ne co jestli mám já kamarády nebo ne,nebo jestli se manelovi nelíbí,e dcera má mastné vlasy.
No já nevím,
ale pokud by holka ilhala, tak snad nepůjdu k očnímu kvůli tomu, e se jí budou děti smát. Ale kvůli jí samotné.
Jestli jít do koly nebo ne - vdyt do koly se musí.
Jestli manelovi se nelíbí,e má dcera mastné vlasy - a má je mastné? Třeba se to nelíbí těm klukům.
Nejsme alkoholici,nestřídáme partnery, jsme s dětma doma. - to je vechno,co znamená harmonická rodina?
To e jsme s dětmi doma, jetě neznamená, e se jim věnujeme, e se před nimi nehádáme.
Není tady
Korny, na začátku příspěvku si psala, e se jí posmívají vichni.
Ale ted na třetí straně píe, e agresor je jeden. Take se jí posmívá jenom ten jeden dotyčnej?
Není tady
Duičko,jo nehádáme se před nima a věnujeme se jim. Kdyby ne ,tak mi je třeba jedno co se děje ve kole. Vlasy se jí mastěj,ale je tou pubertou.
Na začátku jsem psala vichni,včera dcera řekla jméno jednoho a kn němu se ostatní přidávaj .
C iliko,antidepsesiva jsem nikdy nebrala
Není tady
Korny napsal(a):
ne, ilhání bys měla odstranit kvůli jí samotné... koktání také... Asi by nebylo fakt patné sehnat dětského psychologa. Ten ví, jak na to.
A chceme nebo ne, děti jsou naím obrazem.
Není tady
Taky bych se přimlouvla za psychologa, pomohl by vám oběma, moná i třem
Není tady
Frigo tak jsem to myslela. Odstraňovat kvůli němu??? Jasně ,e kvůli ní jo,zase mě chatá za slova.
Psychologa nehledím,zvládnu ít i bez něj
Není tady
Cilko, pst
Není tady
Korny, to není patný nápad... jestli zná maminku agresora, zkus s ní promluvit. Jestli to opravdu dělá jeden, za kterým vichni táhnou, mohlo by se to zlepit.
No, v tvém podání jsme tedy také harmonická rodina.. to mi těí...
to, e občas chlastám, to se snad nepočítá..
Korny, nevím, proč se čertí. Fakt ne. My to přeci s tebou nemyslíme zle, snaíme se ti pomoct.
Není tady
Jája napsal(a):
Cilko, pst
nj, u budu....
Není tady
Napsala jsem tak dlouhý příspěvek e mi spadlo připojení..........
V zásadě Korny, jsem hodně přemýlela jetli sem mám odpovědět, protoe sjem věděla e se ti to nebude líbit tak jak já to vidím.
Není to o tom co proti tobě teď chceme pouít, e by se tu někdo vyřádil v tom naváet se do vaí rodiny. Moná jste spořádaná rodina, ale vyrovnaná -to si nemyslím. Ty a holky silně pokulháváte za muem.
Celkově jsem chtěla napsat, pokud to tu nezaznělo dostatečně, e co můe ovlivnit jste vy a dcera, co neovlivní, kdyby jsi se přetrhla je agresor.
Osobně si pak myslím e se oikanu nejedná,
Neměla jsem kamarádky, jen děti z rodiny, ze koly tak normálně nebo spí nic, jakmile jsem pojala podezření e by mně někdo mohl mít v oblibě, stala se ze mně pijavice a do týdne jsem dotyčného udusila. Byla jsem děsné nemehlo, Kdy u se nade mnou slitovali, a vzali mně mezi sebe, třeba hrát vybíjenou, tak jsem la alovat e mně uhodili míčem a NASCHVÁL .Oni chtěli abych jela na kole, můou za to e jsem spadla!! Furt jsem fňukala, furt jsem alovala a věděla jsem, e celý svět je proti mně. Nikdo mně neměl rád a hory v sedmičce byly černá můra. Ne střední jsem se zahlodala do kníek a trochu i učení, bylo to snesitelnějí, vlastěn bylo mi to jedno. Nikdy mi není smutno po z, ani po těch lidech . S některými se s teď stýkám, ale opravdové kamarády z té doby fakt nemám. Nikdy mně nenapadlo, e mně ikanovali......... ti lidi mi byli fakt fuk a teď kdy si na to vzpomenu, jak já ty ostatní děti chápu, ...........
protoe tEĎ TEPRVE TO VIDÍM S PATŘIČNÝM NADHLEDEM
Není tady
Jája má pravdu.
Není tady
jj, říká mi, e s tebou je úplně zbytečné se o něčem bavit...... má pravdu....
Není tady
Já bych si promluvila s tím klukem, a kdy to nepomůe, tak s jeho matkou.
Není tady
ano Cilko, přesně tak jsem to myslela
Není tady
duičko.jo pokud to nepřestane,tak to udělám
Cilko,mě to nevadí,kdy se se mnou nebude bavit.Taky jsi toho o sobě hodně napsala,hodně toho vím, A ani by mě nenapadlo tyhle věci rozebírat,pokud bys měla nějakej problem s dítětem ve kole. Co jsi psala o sobě,co jsi chtěla udělat.Jetě víc bych ti tím ublíila.Řeila bych tvoji dui.Řeili jsme taky problém s učitelkou tvého syna. Problém jsme hledali v učitelce,neodsuzovali jsme tebe a tvoji situaci.
Není tady