29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nedávno jsem přemýšlela o tom, co jsem si vysnila jako malá a co se mi zatím splnilo.. Moc toho tedy zatím není , ale myslím, že mám ještě spoustu času před sebou...takže kdo ví?
Jaké jste měli dětské sny vy? A které z nich se vám vyplnily?
Upravil(a) madelain (6. 3. 2007 8:54)
Není tady
já jsem chtěla být sekretářkou.... a jsem sekretářkou:-)))
ostatní sny se snad vyplní časem...pořád je o čem snít....a sny si plnit a snít sny nové...abych neusnula na vavřínech :-))))
Není tady
Já i moje mladší sestra jsme hrozně toužily po kolečkových bruslích. Rodiče, protože mají pud sebezáchovy, hovory na toto téma vždy kopli do outu. Letos jsme si je navzájem nadělily pod smrk. Jen si už trošku připadám trapně, když se na nich po ulici "mlátím"..
Není tady
Já chtěla být velká. To se splnilo . Taky jsem si chtěla vrátit a stále chci našeho milovaného pejska, co jsme měli jako děti - irského setra. Zatím to nejde, ale snad si ho jednou pořídím.
Upravil(a) madelain (6. 3. 2007 9:00)
Není tady
ale no tak Ando...to jako že jsi na to "stará" nebo coooooo???!!!
u nás je to moda kazdým coulem a jezdí na tom i "baby" okolo padesátky:-))))
Není tady
Měla jsem sen mít psa, měla jsem ho. A jezdit na koni-jezdila jsem. . Teď mám sen mít baby
.
Ahoj Adři..No, minimálně to vypadá zvláštně, když skoro třicetiletá čůza škobrtá a chytá balanc a její dvanáctileté dítě se snaží, co může, aby si jeho matka nezpřelámala všechny kosti v těle. Největším problémem je asi brždění, už jsem takhle málem zprovodila ze světa dva psy.
Není tady
lvice, a kolik bab? babinet je ti málo?
já chtěla hodně dětí, být paní učitelka, krásného hodného chlapa - to dá se říct všecko mám
a pak jsem chtěla, aby nikdo okolo mě neumíral - a to mít nikdy nebudu
Není tady
Ando...já bych na to teda osobně nevlezla...jenže u mě je to tažký já nejsem kámoška se žádným sportem...:-(((( jedině ...
ty máš už velký dítě...hlavně že se za tebe na tý ulici nestydí...a snaží se ti pomoct, no nééé?
nebo jsi nám nenapsala všechno....
Není tady
Tino, bab mám dost, ale chci mimi . Jedno by stačilo vzhledem k mému věku
.
Chtela jsem cestovat po vesmiru a navstivit ruzne galaxie a pak mit chatu v lese a hrat si na indiany a cowboye -
a ani jedno se mi zatim nesplnilo
Není tady
Bubli, tys mi to vzala z huby!
Já chtěla být kosmonautka jako Těreškovová! Ale to bych nesměla mít tak blbý profil díky tetičce emigrantce a tatíkovi, co házel v roce 1968 po ruských soudruzích dlažební kostky. Později jsem se snažila , abych se dostala na archeologii a byl ze mě egyptolog. Jenže mě nevzali na UK. (No, zas tak ženiální jsem taky nebyla).
Taky jsem chtěla umět na klavír, ale řekli mi, že nemám hudební sluch.
Taky jsem chtěla být vysoká štíhlá blondýna. Jsem teď aspoň blondýna .
Ale: chtěla jsem dva zdravé syny. Mám je. Mám práci, co mě moc baví. Mám teď prima manžela. Mám krásný byt. Mám squělý sex.
Domluvím se rusky a anglicky (ručně). Vlastně jediné, co mi z dětských přání zbylo, je, že pracuju na tom stát se spisovatelkou.
A je tu JARO !!!!
Není tady
Regi, ale ja jsem nechtela byt kosmonautka, rakety mi pripadaly tezkopadne a poskakovat ve skafandru po Mesici by me asi nebavilo
Meli jsme takovou detskou knizku o klukovi, co v noci ve snu letal od planety k planete a pak dal k Mlecne draze, do dalsich galaxii. A presne to jsem chtela Takze mi nezbyva nez se naucit astralne cestovat
Jo a taky jsem vzdycky chtela byt kluk No a to tak napul jsem
Není tady
ja som chcel byt smetiarom (popelarem) a nesplnilo sa mi to
a ked sa zmenil rezim a zacali oficialne existovat nezamestnani, chcel som byt nezamestnany miliardar a ani to sa mi nesplnilo
Upravil(a) Oxi (6. 3. 2007 13:30)
Není tady
bublinka napsal(a):
Jo a taky jsem vzdycky chtela byt kluk
No a to tak napul jsem
mas velke kozy aj pipika?! Ci ako?!
Není tady
Oxi napsal(a):
a ked sa zmenil rezim a zacali oficialne existovat nezamestnani, chcel som byt nezamestnany miliardar a ani to sa mi nesplnilo
To mi připomíná moji sestru, když se jí ve školce zeptali, co by chtěla dělat až bude velká tak odpověděla, že by chtěla být v důchodu
zatím se jí to nesplnilo
Upravil(a) madelain (6. 3. 2007 13:36)
Není tady
Oxi napsal(a):
bublinka napsal(a):
No a to tak napul jsem
Oxi, smarja, co to je pipik?
Není tady
bublinka napsal(a):
Oxi napsal(a):
bublinka napsal(a):
No a to tak napul jsem
Oxi, smarja, co to je pipik?
![]()
pindik, curacek, penis
Není tady
Ja som chcela mať psa, tak mi rodičia na 5. narodky kúpili plyšového na baterky . Živého som si zaobstarala až v 24 rokoch- neskoro, ale predsa...
. Potom som chcela byť Indián/ka, to sa mi splnilo čiastočne. Nepreháňala som sa síce nikdy nmajestátnymi Skalistými horami ani Nevadskou púšťou, ale na nádhernom statku v j. Čechách som zažila pravý Tanec Slnka, s bubnovaním, maľovaním, čarovaním... so všetkým. Len kone chýbali, chvalabohu. Som posera. No a do tretice som chcela byť spisovateľkou. To sa mi zatiaľ nesplnilo, ale noc je ešte mladá... (Môj prvý román mal byť práve o Indiánoch, - May hadr - ale zakrnel po cca 3 kapitolách...
Došla inšpirácia.)
Není tady
pěkné téma - jednu dobu jsem chtěla mít červenou corsu a modrý kostým se zlatýma knoflíkama. Corsu jsem měla modrou a kostýmů několik.
Dětských snů bylo tolik, že se na ně nepamatuji (vzpomněla bych si, ale by bychom tu dlouho...)
Ando - bruslím dobře a rychle. Nevytahuju se, strčím do kapsy většinu lidí. A je mi 40. Strašně mě to baví. Jo a ZÁSADNĚ nebrzdím, to neumím. Raději si vyberu místo a ustelu si v trávě.
Není tady
kukačko...modrou corsu??? to nebyl sice muj sen ale mám ji:-))))))
Není tady
Oxi, tak jsem si zas rozsirila slovni zasobu
A pipika fakt nemam
Není tady
Já vždycky chtěla koně ......
babička mi řekla ( v mých asi 10ti letech ) že mi ho bude kupovat po kilech u řezníka
jsem už velká a koníka nemám a asi nikdy mít nebudu .... sice jsem strávila u koníků asi 15 let ..... nostalgicky na to vzpomínám
Není tady