|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Viděli a co váš názor na ně ?
díky za všechny postřehy 

Není tady
zatím neviděla, ale už se moc těším - zatím podle těch ukázek a tak by mohlo jít o dobrý kousek
tak jsem moc zvědavá
Není tady
Kolega na nich byl ve čtvrtek s přítelkyní, moc se jim to líbilo. Já jdu v úterý, už se moc těším.
Je to perfektní. Manželské scény Svěráka a Kolářové nemají chybu. Z ostatních postav se mi nejvíc líbil Macháček. Je to fakt moc pěkný, za ty kino prachy to stojí a je tam ještě moc pěkná písnička od Uhlíře.
Není tady
Právě jsem se vrátila z Vratných lahví.
Film se mi moc líbil, hodně jsme se nasmáli. Samozřejmě i věci k zamyšlení. Typická Svěrákovina. Doporučuju.
Film byl absolutně fantastický. Uplně v tom vidím manželství mých rodičů (45 let spolu).
Scéna v balónu byla dokonalá.
Tak jsem akorát dorazila z domů z Vratných lahví a dávám

Po dlouhý době skvělej českej film, když pominu Anglickýho krále.
Není tady
Mě se to taky moc líbilo. doporučuju všem.
Není tady
Viděla a prochechtala jsem se celým filmem. Není to příliš akční a prostředí je takové ponuré, přesto velmi vtipné.
Kdo si všimnul obrazů v kanceláři vedoucího prodejny?

Není tady
Stelička napsal(a):
Viděla a prochechtala jsem se celým filmem. Není to příliš akční a prostředí je takové ponuré, přesto velmi vtipné.
Kdo si všimnul obrazů v kanceláři vedoucího prodejny?![]()
Já si nevšimla,co tam bylo?? 
Není tady
Pěknej film - obrazů jsem si všimla a dost fakt jsem se pobavila :-)
Není tady
Připojuju se k ostatním, dávám filmu jedničku s hvězdičkou a třikrát podtrženou!!!
Typický Svěrákův humor a podtext k zamyšlení - vynikají kombinace.
Po všech těch Skřítcích, Účastnících a Štěstí , konečně kvalitní český film.
Bylo úplně vyprodáno, plné kino a poprvé v životě jsem zažila, že film skončil a lidi ještě seděli a tleskali a tleskali . Krása.
Není tady
Já ho ještě neviděla, než dorazí do našeho PIDIKINA tak 

Není tady

k nam dorazi zitra takže jdu:)ale asi až v pátek...doufám že si sednem:)!!
Není tady
Paráda. Je to jeden mála filmů, které můžu vidět znova.
Není tady
Bezvadný! U takovejch filmů si vždycky uvědomím, jak můj partner je můj partner, ne malý děcko... (a že mě ty mateřský pudy občas přepadaj´ (jako "vem si šálu, bude ti zima" atp.
, takže připomenout zlehka potřebuju, že jsem partnerka, ne máma)
Není tady
Jako vždy jsem nejdřív četla knížku a pak šla na film, a po dlouhé době to byl Film, který mě nezklamal! Svěrák se nezapře a je tam hodně drobných scén, které ale přivodí záchvat smíchu ( Svěrák leží polomrtvý na gauči, Kolářová si přisune židli a jediné co řekne je " hm...ESO" a je řečeno vše
) A dojemná scéna z balónu, kdy člověk neví jesli se má smát nebo ronit slzy je skvělá. Je to prostě film ze života a věřím, že spousta žen z nás, tam toho svého poznala 
Není tady

tak jsem filmek taky shlídla a móc se mi to líbilo..Svěráik je prostě dobrej...a zbytek pánů Cimrmanů tam mělo pěknej štěk
!!
Není tady

Jo, tak to byl super film.
Není tady

chci to taky vidět a je fakt i knížka???

Není tady

666salome napsal(a):
chci to taky vidět a je fakt i knížka???
Není tady
Včera jsem na tom konečně taky byla. Moc hezký - doporučuji!!
Není tady