|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Gratulace
a ať jste brzy doma
hodně čtěstí a zdraví do života 
Není tady
Vendi, moc gratuluju a těším se na referát, hlavně hodně zdravíčka a tobě sílu do dalších dní...
Není tady
.......tak už jsem maminkou. Už nejsem sama, jsme dva, mám syna!!!Je to nepopsatelný pocit a poprvé v životě snad můžu říct, že jsem šťastná. Až se bojím, abych to nezakřikla.Je strašně krásnej a roztomilej a já nedělám nic jinýho, než že u něj sedím a koukám se na něj a pozoruju ho...
až se z toho trochu proberu, tak Vám napíšu o porodu(to už teda taková sranda nebyla), ale stálo to zato, jak už tady psalo mnoho mamin. To malý Vám to všechno vynahradí.
Zatím ahoj a všem děkuju za gratulace.
Pusu babinetkám posílají Vendaa a Tadeášek
Není tady
Vendaa napsal(a):
.......tak už jsem maminkou. Už nejsem sama, jsme dva, mám syna!!!Je to nepopsatelný pocit a poprvé v životě snad můžu říct, že jsem šťastná. Až se bojím, abych to nezakřikla.Je strašně krásnej a roztomilej a já nedělám nic jinýho, než že u něj sedím a koukám se na něj a pozoruju ho...
až se z toho trochu proberu, tak Vám napíšu o porodu(to už teda taková sranda nebyla), ale stálo to zato, jak už tady psalo mnoho mamin. To malý Vám to všechno vynahradí.
Zatím ahoj a všem děkuju za gratulace.
Pusu babinetkám posílají Vendaa a Tadeášek
ahojky Vendul...
moc gratuluju k Tadeášku a krásně si ho užívej...
to věřím že si ho pořád prohlížíš... já jsem se taky nemohla vynadívat...ale je pravda že to tak utíká a najednou ti z toho malého krasného miminka vyroste malé zlobive batole:-)))
Není tady
Vendo, moc gratuluju, nakukuju sem k vam obcas a Tvuj pribeh jsem se zajmem sledovala!!!
At se vam s malym dari, hlavne hodne zdravicka!!!! 
Upravil(a) Slvinka (9. 3. 2007 18:46)

Není tady