29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jeňýk napsal(a):
Torrentama pouze stahuješ a nic nemusíš nabízet.
To není tak jednoznačné. Bittorrent pracuje na principu, že to, co stáhneš, si od tebe okamžitě stahují další uživatelé. Takže vlastně také nabízíš. I když je otázka, jak by to soud posoudil.
Není tady
Tohle je po*né, vím, jen netuším kdyby potrestali všechny co mají doma kopírované cd, kdo by vydělával na daně. Nikomu nic neprodávám, nenabízím, a taky dost často stáhnu, poslechnu, smažu, protože od toho cd čekám absolutně něco jiného. (Holt podle jednoho dobrého singlu se celé cd hodnotit nedá) .
Trochu nechápu proč se může nabízet a poskytovat, ale nesmí se to využívat. Na tyhle počty jsem asi moc krátká.
Není tady
Májajája napsal(a):
Trochu nechápu proč se může nabízet a poskytovat, ale nesmí se to využívat. Na tyhle počty jsem asi moc krátká.
Ne e, můžeš využívat ale nesmíš nabízet
Jinak ale myslim že pokud si člověk stáhne občas nějaký to CD, film nebo hru a nijak zvlášť to nepřehání tak se na něj každej vykašle.
Třeba se ale pletu a za pár dní vám budu psát z Pankráce
Bittorrent pracuje na principu, že to, co stáhneš, si od tebe okamžitě stahují další uživatelé.
Má pravdu, předsedo.
Na druhou stranu ale není nutný nabízet od počátku nějaký data a po stažení nějakýho souboru ho můžete hned přestat nabízet. Nevýhodou tohohle je to že je možný stáhnout jen věci o který je velkej zájem a má je dostatek lidí. U DC++ stačí jeden člověk s rozumným uploadem a volným slotem
P.S. pro pracovníky BSA: Já to jen někde čet a zajímám se o to pouze teoreticky!
Nakupuji zde - https://www.i-legalne.cz/jnp/cz/index.html
Není tady