Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 4. 3. 2007 17:52

hawk
♥------

nepovedený styk

Potřeboval bych poradit. S přítelkyní se chceme milovat, pro ni je to poprvé. Já mám jenom mizivé zkušenosti. Když se mazlíme, je vše ok.. Erekce na 100 % a oba si to moc užíváme.. ale jakmile chci do ní vstoupit, nejde to.. mam pocit, jakobych se do ní nevešel, prostě se tam nedostanu ;o(( a když se snažim přitlačit tak erekce ochabne. Přítelkyně to bere zatím dobře, ale já jsem z toho špatný

Není tady

#2 4. 3. 2007 17:58

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: nepovedený styk

vydržať a hlavně si nestanovovat nějaké pevné datum - např. "v sobotu na to vletíme"... nechat to plynout, však ono se to podaří! Máš fajn holku, má pochopení. Nebo to nechej trošku na ní...

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 4. 3. 2007 21:42

Lazurka
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

ještě by mohla být varianta, že má slečna poněkud silnější panenskou blánu, to ale stačí skonzultovat s gynekologem... ten dokáže pomoct.

Naše Anička:
http://www.tickerclub.com/cache/d2e4438dfe.png

Není tady

#4 6. 3. 2007 17:21

pampeliška
♥♥-----

A co zkusit lubrikáč??? Je to potom o moc snažší

Není tady

#5 9. 3. 2007 22:28

Papulínek
♥------

Já si myslím, že to chce jenom čas... Měla jsem víc kamarádek, co měly podobný problém a časem bylo všechno ok. Hlavně se nestresovat a neházet nic za hlavu ;o) Moc na to nemyslete, já vím že to jde těžko, a časem všechno půjde jako po másle :p

Není tady

#6 10. 3. 2007 23:19

Aqvamarín
♥♥♥♥---

My jsme se o to s mým prvním pokoušeli skoro čtyři měsíce než se to povedlo :-))) Pokud je Tvá holka fajn, časem to zvládnete a budete si skvěle užívat wink Neboj, tohle je docela normální věc, poprvé

Není tady

#7 10. 3. 2007 23:48

jetelík
♥♥-----

Nám to taky hned nešlo, nedělej si z toho hlavu. Jednou se to prostě povede wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí