|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Potřeboval bych poradit. S přítelkyní se chceme milovat, pro ni je to poprvé. Já mám jenom mizivé zkušenosti. Když se mazlíme, je vše ok.. Erekce na 100 % a oba si to moc užíváme.. ale jakmile chci do ní vstoupit, nejde to.. mam pocit, jakobych se do ní nevešel, prostě se tam nedostanu ;o(( a když se snažim přitlačit tak erekce ochabne. Přítelkyně to bere zatím dobře, ale já jsem z toho špatný
Není tady
vydržať a hlavně si nestanovovat nějaké pevné datum - např. "v sobotu na to vletíme"... nechat to plynout, však ono se to podaří! Máš fajn holku, má pochopení. Nebo to nechej trošku na ní...
Není tady

ještě by mohla být varianta, že má slečna poněkud silnější panenskou blánu, to ale stačí skonzultovat s gynekologem... ten dokáže pomoct.
Není tady
A co zkusit lubrikáč??? Je to potom o moc snažší
Není tady
Já si myslím, že to chce jenom čas... Měla jsem víc kamarádek, co měly podobný problém a časem bylo všechno ok. Hlavně se nestresovat a neházet nic za hlavu ;o) Moc na to nemyslete, já vím že to jde těžko, a časem všechno půjde jako po másle :p
Není tady
My jsme se o to s mým prvním pokoušeli skoro čtyři měsíce než se to povedlo :-))) Pokud je Tvá holka fajn, časem to zvládnete a budete si skvěle užívat
Neboj, tohle je docela normální věc, poprvé
Není tady
Nám to taky hned nešlo, nedělej si z toho hlavu. Jednou se to prostě povede 
Není tady