Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#201 10. 3. 2007 20:17

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Re: Berani, ozvěte se. Jak ste na tom se žárlivostí?

Dik Monco, ja vam berankum rozumim a mam vas rada. Sama nemam daleko jak uz jsem napsala k zarlivosti, zbrklosti a horkemu temperamentu. To je ten Ascendent!

Není tady

#202 11. 3. 2007 14:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, Sunyato, v tebe sa bije voda s ohňom, to musí byť zaujímavé... Ja som hrozne zvedavá, aký Ascendent mám ja(ak to vôbec nieekdy zistím)... A to bubnovnaie by som brala všektými desiatimi... tummenupp stolt - kde a kedy budeme mať nácvik? big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#203 11. 3. 2007 14:47

MončaVa
♥♥♥----
Web

Selima napsal(a):

No, Sunyato, v tebe sa bije voda s ohňom, to musí byť zaujímavé... Ja som hrozne zvedavá, aký Ascendent mám ja(ak to vôbec nieekdy zistím)... A to bubnovnaie by som brala všektými desiatimi... tummenupp stolt - kde a kedy budeme mať nácvik? big_smile

Pokud znáš hodinu svého narození, mrkni na http://stary.astromat.cz/index.php?mb=1&pm=1 , jinak nevím co ti poradit.

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.

Není tady

#204 11. 3. 2007 15:05

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No práve, že nepoznám a neviem ju ani zistiť... grater Na matrike tvrdia, že nevedia, teraz skúšam v archíve fakultnej nemocncie, ale neviem hmm A chcela by som mať kompletný hororskop... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#205 11. 3. 2007 15:59

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Seli, nekdy je to hoodne hooodne zajimave. Kolikrat se to tak bije, ze nevim kdo jsem. Ty uz nemas mamku ci jsi adoptovana, ze nemuzes zjistit v kterou hodku jsi prisla na svet?  Nebo jsi k nam spadla z jineho sveta ;-)

Není tady

#206 11. 3. 2007 16:12

MončaVa
♥♥♥----
Web

sunyata napsal(a):

Selima napsal(a):

Seli, nekdy je to hoodne hooodne zajimave. Kolikrat se to tak bije, ze nevim kdo jsem. Ty uz nemas mamku ci jsi adoptovana, ze nemuzes zjistit v kterou hodku jsi prisla na svet?  Nebo jsi k nam spadla z jineho sveta ;-)

Budeš se divit, ale některý matky to prostě neví, mám kámošku, která to taky nedokáže zjistit a moc by chtěla. Seli, možná stačí přibližná hodina.

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.

Není tady

#207 11. 3. 2007 16:26

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

Monco, ja ti verim, ze nektery maminy to nevi, ale presto je to pro mne nepochopitelne. Ze proste je mozne zapomenout, kdy se mi narodilo dite. 
Samozrejme pokud jsem nebyla po cisari v komatu nebo tak.

Není tady

#208 11. 3. 2007 17:00

MončaVa
♥♥♥----
Web

sunyata napsal(a):

Monco, ja ti verim, ze nektery maminy to nevi, ale presto je to pro mne nepochopitelne. Ze proste je mozne zapomenout, kdy se mi narodilo dite. 
Samozrejme pokud jsem nebyla po cisari v komatu nebo tak.

Já je neomlouvám, taky to kolikrát nechápu. sad Já si vybavuju, že první co sem udělala, když se mi narodily holky, bylo, že sem se podívala na hodiny. Jediný, co je omlouvá, může být ten císař, nebo překotný porod někde v sanitce apod.

Upravil(a) MončaVa (11. 3. 2007 17:03)

Není tady

#209 11. 3. 2007 21:08

x21365
Host

Se mi zas včera trochu zatmělo holky.... ale přežili všichni. Jinak já jsem beran s ascendentem v blížencích, může mi k tomu někdo  dodat podrobnější výklad???
Díky godlikegodlikehjarta

#210 11. 3. 2007 21:17

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

No a nevíte, jestli jsou někde stránky, kde jsou výklady ke všem pozicím planet apod. ..? Bodlo by, děkuji za případné tipy smile

Já má pocit, že jsem beran s asc. ve vahám nejspíš. Asi mě to dost brzdí v tom nabíhání hlavou proti zdi, ale nevím přesně...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#211 11. 3. 2007 21:21

x21365
Host

Tak co se týče hlavou proti zdi se obávám, že v tom jsem mistr lollol, to beru i s rozběhem .......ale pak stoltstolt

#212 11. 3. 2007 22:12

MončaVa
♥♥♥----
Web

Andromeda napsal(a):

No a nevíte, jestli jsou někde stránky, kde jsou výklady ke všem pozicím planet apod. ..? Bodlo by, děkuji za případné tipy smile

Já má pocit, že jsem beran s asc. ve vahám nejspíš. Asi mě to dost brzdí v tom nabíhání hlavou proti zdi, ale nevím přesně...

Zkus, ja sem psala ten odkaz Selimě, tam ti to napíšou všechno, akorát mě mrzí, že to není popsaný dohromady, jak to má na sebe navzájem vliv

Není tady

#213 11. 3. 2007 22:16

MončaVa
♥♥♥----
Web

Andromeda napsal(a):

no a určitě to budeš mít těma Váhama klidnější, že než proti té zdi vyběhneš, tak si to třikrát rozmyslíš. Podle mě...

Není tady

#214 21. 3. 2007 16:14

Katarina
♥♥-----

Ahojte, ja som baran a donedávna som bola veľmi žiarlivá. Ale nedávala som to priateľovi veľmi znať, skôr som to dusila v sebe. Bolo to strašné, mávala som aj strašné sny. Žiarlivosť je vlastne strach z toho, že svojho partnera stratíme.
Asi pred rokom, po zlej skúsenosti som prišla na to, že žiarlivosť je celkom zbytočná vec a len sa kvôli nej trápime. Ak vo vzťahu nie je dôvera, tak nie je o čom. A druhá vec je, že aj keby ste svojho priateľa sledovali na každom kroku, ak by chcel, našiel by si spôsob ako vás podviezť.

Není tady

#215 21. 3. 2007 16:28

MončaVa
♥♥♥----
Web

Katarina napsal(a):

Ahojte, ja som baran a donedávna som bola veľmi žiarlivá. Ale nedávala som to priateľovi veľmi znať, skôr som to dusila v sebe. Bolo to strašné, mávala som aj strašné sny. Žiarlivosť je vlastne strach z toho, že svojho partnera stratíme.
Asi pred rokom, po zlej skúsenosti som prišla na to, že žiarlivosť je celkom zbytočná vec a len sa kvôli nej trápime. Ak vo vzťahu nie je dôvera, tak nie je o čom. A druhá vec je, že aj keby ste svojho priateľa sledovali na každom kroku, ak by chcel, našiel by si spôsob ako vás podviezť.

To už si myslím taky, lepší je radši snažit se přijít na jiný myšlenky. Ale u mě je to v klidu, dokud se zas neobjeví nějaká pipina, ani s ní nemusí spát, ale sem prostě takový typ, co se mu to pak začne v hlavě mlet, takový to: Co když se mu líbí? A jak si to vůbec může dovolit lol lol lol , když má tak úžasnou ženu lol lol . Nedávno sem dočetla ten Othelon od Plzáka s tím, že sem si řekla Už nikdy nebudu žárlit... HAHAHA!! Hlavně to brát s humorem a nadsázkou.

Není tady

#216 21. 3. 2007 16:36

Katarina
♥♥-----

Myslím, že nám neostáva nič iné len zobrať priateľa a odsťahovať sa niekam na opustený ostrov, kde nežijú žiadne ženy. Čo ty na to? big_smile a big_smile vytvorí

Není tady

#217 21. 3. 2007 19:09

MončaVa
♥♥♥----
Web

No s tím ostrovem, to není špatný nápad, ale myslím, že být se mnou 24 hod 7 dní v týdnu... To by se i neplavec naučil plavat a rychle pryč!

Není tady

#218 22. 3. 2007 8:22

mikeťuk
♥------

Hlásím se také k beranicím a musím přiznat, že se žárlivostí mám i já problémy. Vím, že je má žárlivost opodstatněná, protože manžel již třetím rokem udržuje kontakt se svojí o 18 let mladší kolegyní. Moje sebevědomí bylo ještě před pár lety v pořádku, ale to, že mě vymění za mladší mi hodně podrazilo nohy.

Není tady

#219 22. 3. 2007 9:20

Katarina
♥♥-----

mikeťuk, pozri sa na to tak, že aj ona časom zostarne smile a smile vytvorí

Není tady

#220 22. 3. 2007 9:25

MončaVa
♥♥♥----
Web

mikeťuk napsal(a):

Hlásím se také k beranicím a musím přiznat, že se žárlivostí mám i já problémy. Vím, že je má žárlivost opodstatněná, protože manžel již třetím rokem udržuje kontakt se svojí o 18 let mladší kolegyní. Moje sebevědomí bylo ještě před pár lety v pořádku, ale to, že mě vymění za mladší mi hodně podrazilo nohy.

A to s tím nic neděláš? Já si to dost dobře neumím představit, ale asi dost by mě taková věc zlomila. A neskoušela ses podívat po jiným? Tři roky to je dost dlouhá doba, aby to bylo pro něj jen povyražení. Asi v tom jsou děti, že? Já ti řeknu, že moje rodina byla dost nestardantní v tom, že otec měl několik let milenky, mamka mu to tolerovala, po čtrnácti letech lse ale stejně rozvedli a mám pocit, že je dneska dost pochroumaná. Trpěla to kvůli nám, ale dokážu si představit, co to udělalo s jejím sebevědomím i s její celkovou psychikou. sad neutral Nehledě na to, co to udělalo s mým sebevědomím.

Upravil(a) MončaVa (22. 3. 2007 9:26)

Není tady

#221 22. 3. 2007 11:10

mikeťuk
♥------

MončaVa napsal(a):

mikeťuk napsal(a):

A to s tím nic neděláš? Já si to dost dobře neumím představit, ale asi dost by mě taková věc zlomila. A neskoušela ses podívat po jiným? Tři roky to je dost dlouhá doba, aby to bylo pro něj jen povyražení. Asi v tom jsou děti, že? Já ti řeknu, že moje rodina byla dost nestardantní v tom, že otec měl několik let milenky, mamka mu to tolerovala, po čtrnácti letech lse ale stejně rozvedli a mám pocit, že je dneska dost pochroumaná. Trpěla to kvůli nám, ale dokážu si představit, co to udělalo s jejím sebevědomím i s její celkovou psychikou. sad neutral Nehledě na to, co to udělalo s mým sebevědomím.

Děti v tom již nejsou, ale je to o tom, že se nemohu odhodlat ... podat tu žádost o rozvod, sehnat si bydlení, naučit se být na všechno sama. A kromě toho, těžko ještě někdy budu někomu věřit.

Není tady

#222 29. 4. 2007 15:49

olafio
♥♥♥----

Tak jsem si tady pročítal vaši diskuzi a dovolte, abych se zapojil...

Jsem taky, bohužel nebo bohudík smile beran, takže mám k tomu co říct. Myslím, že jsem ...... co myslím, JSEM taky jako každý beran i ne-beran žárlivý. Ale pokud se jedná o takovou tu "zdravou" žárlivost, tak si myslím, že je vše v pořádku.

Ale důležitá je právě ta, několikrát skloňovaná, důvěra v toho druhého. Bez důvěry by asi celá populace skončila v blázinci (bohužel jich nemáme tolik smile )

Není tady

#223 29. 4. 2007 16:01

Lil
♥♥♥♥---
Místo: Morava

MončaVa napsal(a):

Selima napsal(a):

Pokud znáš hodinu svého narození, mrkni na http://stary.astromat.cz/index.php?mb=1&pm=1 , jinak nevím co ti poradit.

(síla, umřu na drogovou závislost nebo na zlomený srdce sad )
Doporučuji všem, vše co je tam napsáno do puntíku sedí.

Člověk musí mít odvahu každý den začínat nový život.

Není tady

#224 29. 4. 2007 17:12

MončaVa
♥♥♥----
Web

Lil napsal(a):

MončaVa napsal(a):

Selima napsal(a):

(síla, umřu na drogovou závislost nebo na zlomený srdce sad )
Doporučuji všem, vše co je tam napsáno do puntíku sedí.

Tomu způsobu smrti moc nepřikládej význam... Jinak je fakt, že na tomhle odkazu toho na mě docela dost sedí, i když se to chvílema kryje, u jedné planety napíšou něco a u druhé úplný opak. Ale je možný, že někdy se projeví jedna vlastnost a jindy ta opačná. Jinak nevím, jak si to jinak vysvětlit. Ale ber to spíš jako zábavu. tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí