|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ADRIANA 1 napsal(a):
to neviem. mňa asi najviac vystihuje toto : TERAZ HNEĎ !
Tak to sem si zkusila dneska ráno a nejradši bych si za to nafackovala... Volala sem si s manžou a říkal mi, že se potkal s kolegou, o kterým sme se kdysi, není to tak dávno, bavili skrz to,m že má doma taky žárlivou manželku. Říkal, že se budou rozvádět. Na to sem mu řekla, že snad nejsem tak hrozná, jak ona a on na to odpověděl, že aspoň vidím, jak můžem dopadnout. To mě teda dost namíchlo a hlavně ranilo, řekla sem si, za jakou stíhačku mě to má, znám žárlivky, který sou o hodně horší, já o sobě vím, že žárlím, ale nejsem třeba ten typ, co obvolává všechny podezřelý čísla, co má v telefonu a nedělám mu scény typu, tak s touhle už nesmíš promluvit a pod. A samozřejmě mě má hrdost donutila napsat mu to, málem sem mu tam nadala, no prostě v tu chvíli sem fakt po dlouhé době viděla rudě. Ho se to samozřejmě dotklo. No prostě sem jednala v amoku. Děs!!
Není tady

Sádlo-máslo? (Aby si užil aj milášek?)
Není tady
Souhlasí Vám beran chlap?
Ambiciózní, cílevědomý, netaktní, nediplomatický, přímý, ohnivý, průhledný, bezelstný až naivní.....nenapadá mě
Není tady

Tak trochu jeden môj kamarát. On to myslí dobre, ale napr. v oblasti zdravej výživy sa stal už priam "fundamentalistom"... Nemá mieru. Keď sa niečím nadchne, je to tzv. "Zachráň sa, kto môžeš...!"
a všetko v najlepšom úmysle - tým som si istá.
Není tady
No a to hlavní jsem nenapsala: nežárlí !. A to je věc, která mi na něm obrovsky imponuje. A jsem si jista, že ani nic nedusí.
Připadá mi přesně, jak píše ona zmiňovaná Linda Goodmannová - novorozenec zvěrokruhu - spokojeně si prohlíží svoje prstíčky a je unesen sám sebou!!!! A navíc absolutně není sobec !!!!!(ten můj zázrak, což nebývá u beranů zvykem) Je sám se sebou spokojený, to zas ano, ale to je tak odzbrojující až roztomilé. Je pro mě úplně průhledný!!!! Berani jsou nádherní,
, ale znám i hnusné - to zase jo.....!!!
Není tady
wiki: Berani jsou nádherní

Není tady
Ano. Adriano, souhlas. 
Nikdy mě nepřestane bavit ta jejich na jedné straně rvavost, jak si jdou za svým,naprosto jasný cíl, ....a na druhé straně je dostane úplná pitomost - a jsou úplně bezradný a bezbraný....(př. 3 dny nejsem doma - a můj beran max. v práci schopný, neústupný, obávaný,a podívám se pořádně - ... on má nakřivo zapnutý knoflíček košile, bezradný, protože nenašel " tu překapávanou kávu"...
..atd, atd.no nejsou miláčkové??
Není tady
absolutne súhlasím.ja som majster sveta vo všetkom a potom ma rozplače to, že sa mi nepodarila polievka. a ty si aké znamenie?
Není tady
Adriano, já jsem blíženec - tak mým přirozeným stavem - je kolem poletovat, všechno zahladit, miláčlovy faux-pa napravit, beránka pochválit a nebránit mu v jeho "důležitých" věcech. Na "oplatku "se mi toho dostává tolik "samozřejmostí", že bych neměnila.
Není tady
Berani chlapi žárlí. A to stoprocentně. A navíc, očekávají od své partnerky pravý opak, že jim dá naprostou svobodu a volnost. A někdy toho zneužijí. Znám jich víc a musím říct, že jako kamarádi, BOMBA. Jako milenci, taky super, zvláště pro rychlovky někde na stole třeba. Ale do života bych ho nechtěla. Asi je to tím, že já sama pro něho nejsem vhodná partnerka. A já jsem právě nyní v situaci, kdy mohu být milenkou dvou zadaných (jeden ženatý). Mohu, ale nechci. Ženatý mě nebere a zadaného jsem milovala. Tudíž role jeho milenky je pro mne nepřijatelná. Ale jinak, ráda vzpomínám na beránky...
Není tady
Wiki napsal(a):
Ano. Adriano, souhlas.
Nikdy mě nepřestane bavit ta jejich na jedné straně rvavost, jak si jdou za svým,naprosto jasný cíl, ....a na druhé straně je dostane úplná pitomost - a jsou úplně bezradný a bezbraný....(př. 3 dny nejsem doma - a můj beran max. v práci schopný, neústupný, obávaný,a podívám se pořádně - ... on má nakřivo zapnutý knoflíček košile, bezradný, protože nenašel " tu překapávanou kávu".....atd, atd.no nejsou miláčkové??
a není to třeba taky tím, že to sou prostě chlapi??? 
Není tady
Natynka napsal(a):
Berani chlapi žárlí. A to stoprocentně. A navíc, očekávají od své partnerky pravý opak, že jim dá naprostou svobodu a volnost. A někdy toho zneužijí. Znám jich víc a musím říct, že jako kamarádi, BOMBA. Jako milenci, taky super, zvláště pro rychlovky někde na stole třeba. Ale do života bych ho nechtěla. Asi je to tím, že já sama pro něho nejsem vhodná partnerka. A já jsem právě nyní v situaci, kdy mohu být milenkou dvou zadaných (jeden ženatý). Mohu, ale nechci. Ženatý mě nebere a zadaného jsem milovala. Tudíž role jeho milenky je pro mne nepřijatelná. Ale jinak, ráda vzpomínám na beránky...

Natynko--uplne presne si ho vystihla---mojho M.....dufam, že ten ženatý nie je presne on??
je to vlastne jedno,ale tvoj záver---do života ako manžel / a u nas aj prvych 10rokov ako otec/ v žiadnom prípade nie..ale ako kamarát /pozor--nie priatel!!/ a milenec--može byt..
..idealny dlhodoby partner pre ženu s nadmierou sebadovery a sebaucty.. a milovníčku neustálych bojov o pozíciu ..
ja--rybka---sa z dlhodobého spolužitia budem zrejme dlho zbierat..
pekný deň
Není tady
dadko
) to jsem ráda, že se shodnem. Určitě to není ten tvůj
)
ano mít, svou sebedůvěru a sebeúctu, protože tě kolikrát tak skolí, že se ti chce řvát ....
Není tady
jeee forum Beranku?? se pridavam ...
co se zarlivosti tyce ,nezarlim... ale drive jsem zarlila i za dva .. a ty sceny nerada na to vzpominam hehe .. nevim..nejak me to preslo
Není tady
Dadko, znám jen jeden pár On-beran, ona ryba , kteří vydrželi spolu a až léty se vztah vykrystalizoval. Ne ovšem zásluhou berana. Ten se nezměnil. Ten měl svých 20let stále pravdu. Ryba to odedřela, ale vyplatilo se to.....Jo, jo na rybičky nedám dopustit.
Není tady
dadka06 napsal(a):
Natynka napsal(a):
Natynko--uplne presne si ho vystihla---mojho M.....dufam, že ten ženatý nie je presne on??
je to vlastne jedno,ale tvoj záver---do života ako manžel / a u nas aj prvych 10rokov ako otec/ v žiadnom prípade nie..ale ako kamarát /pozor--nie priatel!!/ a milenec--može byt..
..idealny dlhodoby partner pre ženu s nadmierou sebadovery a sebaucty.. a milovníčku neustálych bojov o pozíciu ..
ja--rybka---sa z dlhodobého spolužitia budem zrejme dlho zbierat..
pekný deň
No vidíš, u nás je to přesně naopak, já Beran a on Ryba. Máme toho dost společnýho a dost odlišnýho... Ani nemůžu pořádně říct, jaký je společný soužití, protože spolu víceméně nejsme. On je pořád na cestách, domů jezdí nepravidelně. Kolikrát si připadám jak svobodná matka... 
Není tady
A jako partnera bych berana nevyměnila !!!
Už vím totiž jak funguje!!
Není tady
ryba je pre barana niečo tak spomalené, že mňa by z dlhodobého žitia s rybou asi je.lo . asi určite. 
Není tady

Býka na teba...! Pomalého, dôkladného, praktického, detailistu Býka!!!
By si na kolenách žobrala o Rybičku 
Není tady

MončaVa napsal(a):
No vidíš, u nás je to přesně naopak, já Beran a on Ryba. Máme toho dost společnýho a dost odlišnýho... Ani nemůžu pořádně říct, jaký je společný soužití, protože spolu víceméně nejsme. On je pořád na cestách, domů jezdí nepravidelně. Kolikrát si připadám jak svobodná matka...
Monča, tak ty určite nechoď na vedľajšie vlákno, kam osm píslaa o Rybách... radšej nie...

Není tady
Selimko s tím býkem si napsala krááásně 
....začnu o tom uvažovat 
Adrianko...myslíš že berana zkrotí jenom beran ???? 

Nie, možno nejaké trpezlivé vodné znamenie - ale veľmi vhodné sú vraj trpezlivé zemské(Býk, Panna
, Kozoroh...). Ale nemám skúsenosť s krotením Baranov, mám veľa kamošiek Baraníc, jendého kamaráta, ale jediný ctiteľ-baran vydržal asi 3-4 týždne... Nešlo to, drelo to
... čo už.
Není tady

No, to je oheň proti Ohňu - pri tom by som nechcela byť ani ako sekundantka...
Není tady