|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jsem taky beran. Žárlím. Žárlím strašně, ale vždy, když mi k tomu dává partner podnět. Ale jinak jsem báječná 

Já nežárlím. Kdyby můj partner chtěl být s někým jiným, odešel by k někomu jinému, ne ? Vždyť je to jednoduché
Není tady

sandra napsal(a):
Graen napsal(a):
sandra napsal(a):
Graen, s tou nedodělanou a již "nezajímavou" prací jsi to vystihla. Je to taky můj problém.
Snažím se dělat si seznam úkolů a pak si je po jejich splnění odškrtávat,ale ne vždy se zadaří.
To mi povídej... Třeba takové pletení... kolik svetrů se mi nepovedlo dokončit, jelikož objekt povyrostl... nebo třeba povídka na pokračování... nebo... nebo
![]()
![]()
![]()
Aby to nebylo zase tak moc, tak třeba i ta zaujatost pro příslušný objekt bude mít omezené trvání... a přestane nás časem bavit. Bylo by fajn, kdyby to bylo brzy, že?
Ještě co se té práce týče, taky vám přijde vaše pracovní náplň po určité době stereotypní a pošilháváte po něčem jiném? Já teď dělám třeba mnohem zajímavější práci než v předchozím zaměstnaní,ale uplynulo 3/4 roku, já už všechno umím a ráda bych zkusila zase něco nového. Není to na
?
Mončo, s tou prd..í Já sleduju Babinet a ještě se učím na zápočet, takže možná proto jsem tam ten nahled nenašla, tudíž se omlouvám
To znám - momentálně řídím tramvaj 
Není tady
mashanka napsal(a):
Já nežárlím. Kdyby můj partner chtěl být s někým jiným, odešel by k někomu jinému, ne ? Vždyť je to jednoduché
Já myslím, že žárlivost není jen strach, že si partner najde někoho jiného, ale beraní žarlivost je spíš o tom, že nesnesem představu, že partnera může zaujmout i jiný objekt než sme my. Aspoň u mě to tak je. A s tou tramvají... Jak se to projevuje? To máš chuť odbočit na jinou kolej? 
Není tady
Nicolas napsal(a):
Já jsem Vodnář
a žárlím jak prase (je prase nějaký znamení?? :-)) )
Ale vím, že moje žárlivost je především strach :-(
Prase sice není v zodiaku, ale je aspoň v čínským horoskopu... pod jménem vepř. Si to ty? 
Není tady
Strach.... neschopnost příjmoput, že partnera zaujme i někdo jiný...není to vlastně totéž??
Nízká sebehodnota, sebedůvěra...strach z opuštění...touha druhého vlastnit, aby mi neutekl...aby mne nezranil.... vlastně připoutanost a závislost na partnerovi, skrze kterého si potvrzuju svoji vlastní mizernou sebedůvěru???
Ha?
Není tady
Nemám nízkou sebehodnotu ani sebedůvěru. Nejsem závislá na partnerovi. Nebojím se, že mě zraní. Přesto se mi nechce "nechat" chlapa jiné babě. Je to blbě?
hrosanek napsal(a):
Nemám nízkou sebehodnotu ani sebedůvěru. Nejsem závislá na partnerovi. Nebojím se, že mě zraní. Přesto se mi nechce "nechat" chlapa jiné babě. Je to blbě?
Nu pokud ho "chceš" bez toho, abys ho svírala jak anakonda ve svém "milujícím objetí" a umírala při každém pípnutí jeho telefonu žárlivostí, tak na tom nic blbýho nevidím 
A sebedůvěra a sebehodnota například v práci a ve vztazích, to jsou kupodivu dvě zcela odlišné hodnoty
Člověk který si skutečně věří, nežárli...tedy žárlí, ale jen "přiměřeně" - tedy "roztomile", jen tak, aby ten druhý neměl blbý pocit, že je fuk, co uděla a s kým to uděla 
Upravil(a) Pandorraa (5. 3. 2007 18:56)
Není tady
hrosanek napsal(a):
Určitě je to jen správně, mluvíš mi z duše. Vždyť chlapů ubývá, ženský je začínají převažovat, tak si ty naše polovičky musíme hlídat, že? 
Není tady
Pandorro, co si za znamení? Určitě ne Beran, co? Myslím, že tomu rozumí jen ti Berani a někdy ani oni ne... 
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Strach.... neschopnost příjmoput, že partnera zaujme i někdo jiný...není to vlastně totéž??
Nízká sebehodnota, sebedůvěra...strach z opuštění...touha druhého vlastnit, aby mi neutekl...aby mne nezranil.... vlastně připoutanost a závislost na partnerovi, skrze kterého si potvrzuju svoji vlastní mizernou sebedůvěru???
Ha?
Ono jedna věc je, když partner odtáhne za někým jiným a když ho jen někdo zaujme, ale nic nepodnikne. Mě osobně bohužel vadí obě varianty... 
Není tady
MončaVa napsal(a):
Pandorro, co si za znamení? Určitě ne Beran, co? Myslím, že tomu rozumí jen ti Berani a někdy ani oni ne...
Já jsem Střelec, ale věř mi, že žárlivost není jen o slunečním znamení..... můj otec je Beran a nepamatuji si na vic, než na dvě žárlivé scény, které za těch 35 let mámě stropil....
Žárlivost je jen a pouze o Egouškovi 
Není tady
Sakra Pandorro, neříkej, že nejsi ani trochu žárlivá?
Nemluvím o scénách, kontrole mobilu, probírání potenciálního nebezpečí, šmírování. To všechno se mi taky hnusí.
Asi nejsem...... já si věřím
)) A pokud by byl "důvod", tak je žárlivost stejně k ničemu. Nebo myslíš, že ti pomůže udržet si partnera???
Není tady
Pandorro, třeba si jen nerozumíme, co to žárlivost je.
Pro mě je to ten lehce vlastnický pocit, tenhle chlap je můj. 

Určitě ne, zato podobné aktivity (šmírování v mobilu, slídění, výslechy) zcela jistě pomůžou k tomu, aby si šmírovaný partner svůj protějšek dokonale zošklivil. Šmírování v mobilu, lezení do PC, hrabání v osobních věcech dokážu omluvit v jediném případě - když dotyčný najde, co hledá, konečně má jasno a na základě těchto faktů dokáže nevěrného partnera okamžitě opustit. Nechce-li rozchod, tak se nemá k podobným praktikám vůbec uchylovat, natož je ještě přiznávat 
Není tady
A rozhodně si nemyslím, že žárlivost něčemu pomáhá. Ta rozumná, netryskající, mi přijde přirozená. Kdysi mi naopak někdo předváděl, jak je pro druhé pohlaví neodolatelný a brzy mi došlo, že ji chce ve mně vyvolat. A nic, resp. bleskově mi došlo, že je potřeba se ho zbavit, protože mi tím otráví celý život. Pro mě je žárlivost jenom radar, který ve mě zpozorní, když něco ...
hrosanek napsal(a):
Pandorro, třeba si jen nerozumíme, co to žárlivost je.
Pro mě je to ten lehce vlastnický pocit, tenhle chlap je můj.
No..... a to právě špatně je
Ten lehce "vlastnický pocit".....Ty nemůžeš vlastnit žádnou lidskou bytost...takže si jen připravuješ "horkou kaši". kterou si jednoho dne taky budeš muset snist, víš?
A to o čem píše Kaira, odejít středem, to dokáže málokdo...a kdo to dokáže, tan ani šmírovat nemusí, protože zná vlastní hodnotu a dokáže vnímat partnerovy signály, že něco není v pořádku už mnohem dřív, než se něco stane, nemyslí jen na sebe, ale právě i na partnera a jeho potřeby.... Ti ostatní si jen zadělávají na tu kašičku a na pořádný soukromý "peklíčko"
)
Není tady
hrosanek,
ale o tom já právě mluvím - intuice = radar... to není přece žárlivost..pokud tedy hned pod tím radarem nemáš raketovou základnu 
Není tady
Nešmíruju, nevlastním, neprojíždím mobil, dávám svobodu. Vnímám signály. A přesto si někdy zažárlím
A vím co to je nechat někoho jít.
Hurááá už Ti rozumím 
Tak sem si teď objednala Othelon aneb Manuál o žárlivosti od Plzáka, snad mi to bude k něčemu... Nemáte ji někdo doma? A přihodila sem si k tomu i to Sluneční znamení. Tuhle knížku sem kdysi měla v rukách, ale už si moc nevybavuju, co tam bylo, akorát vím, že to byla pěkná bychla... Takže mi do knihovny přibyde další kniha o horoskopech
jestli já z toho nezmagořím, budu dobrá...
Není tady

Othelon jsem kdysi četla, od Plzáka mám doma Manželské Judo. Sluneční znamení budu shánět, to ještě doma nemám
S hrůzou jsem zjistila, že mám doma rozstrkáno asi 300 knížek - některé moje, některé ještě po manželovi a zase jiné po dětech. Případného návštěvníka by s té změti žánrů asi trefilo
: Johann Mario Simmel, Harry Potter, Dějiny Judaismu a Vlasta Javořická
MončaVa: ten odkaz na horoskopy ale seděl - já jako Vodnář jsem se dokonale poznala
Můj syn je taky Beran, sice mu do jeho soukromí nelezu, ale slyšela jsem na něj, že je taky pěkně žárlivej. Bože bože, tak to toho kluka nešťastnýho budu mít asi doživotně na krku 
Není tady
Teď zase Pandorru naštvu. Ona žárlivost beranů bude naopak souviset s tím, že nemůžou pochopit, že existuje někdo "báječnější", kterého chce jejich partner místo nich. Je to nejsobečtější ze všech znamení.