Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 4. 3. 2007 14:26

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Berani, ozvěte se. Jak ste na tom se žárlivostí?

Mončo,
Andromeda má pravdu. Začít musíš u sebe - sebedůvěru musíš taky hledat v sobě. Nepíšeš, jak malé jsou děti a zda máš tudíž aspoň chvilku na to, zajít si s kámoškou na kafe,na aerobik, výstavu atd atd. Jestli ti má kdo pohlídat?Sebelítost není dobrá. Já jsem sebelítostivá vždycky jen chvilku a pak se to změní ve vztek sama na sebe. Řeknu sama sobě, když jsi to tak chtěla, tak si to vyž.r až do konce.Většinou mě to nakopne jít dál. Já odmítám jakoukoliv závislost, s čímž budu mít asi problém, až přijde dítě a já budu na MD. Více by se mi zamlouval model - já v práci, tatínek doma....Ale bůhví, jak to nakonec všechno bude. Mončo, hlavu vzhůru. Berani jsou známí taky pro svoji cílevědomost, nevzdávají se jen tak snadno a neradi se plácají v bahně pořád na stejném místě. Tak v sobě najdi tu odvážnou a veselou holku, která věří sama sobě a neposuzuje se podle mínění ostatních!!!!! smile

Není tady

#27 4. 3. 2007 14:31

sandra
♥♥♥♥♥♥-

MončaVa napsal(a):

Andromeda napsal(a):

Mončo, najdi si kamarádku, určitě seženěš nějakou taky na MD ve svém blízkém okolí (třeba přes net). Začít budeš muset u sebe...

Já vím o svých kladech i záporech. U mě je asi problém hlavně v tom, že nemám vyřešený vztah žena versus muž. Vzala sem si prvního chlapa, co sem potkala a hlavně to bylo asi v tom, že sem se bála, že když se s ním rozejdu, už nikoho nenajdu a že v podstatě sou všichni stejní a taky že je to hlavně problém ve mně a ne v něm. Já teď můžu být vlastně ráda, že mě ještě nekopl do pr...e. Ono zezačátku našeho vztahu sem byla silný romantik, on teda vůbec  žádnej a teď sem vůči chlapům a jejich věrnosti až přehnaně skeptická...
Kamarádky mám, ale ty takový věci nemají potřebu řešit.

Mončo, ono ale opravdu nemá cenu dopředu řešit, jestli ti bude či nebude nevěrný. I kdybys ho přivázala za nohu ke stolu, tak kdyby on opravdu chtěl, tak tě podvede i s tou přivázanou nohou. Holka, seber se, jaký "můžu být ráda, že mě nekopl do prd..e"???? Proč o sobě takhle přemýšlíš?

Není tady

#28 4. 3. 2007 14:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

MončaVa,
pokud ti mohu poradit, přečti si pani Goodmanovou a její knihu "Sluneční znamení". Určitě se tam v mnohém poznáš, ale taky bys měla hodně rychle pochopit, že se na "nedostatky" berani povahy nemůžeš vymlouvat, stejně tak jako na žádné jiné, o kterých víš.

Z mého pohledu děláš všechno proto, aby ti ta tvá Ryba hezky rychle uplavala. Soužití Berana a Ryby nemůže být vůbnec jednoduché, protože to je spojení Ohně a Vody.... Takže asi nejste ani jeden žádné "vořezávátko", pokud jste do toho šli. Ovšem tímhle způsobem, jak to na něj všechno "hrneš" a "tlačíš", to těžko "doženeš" ke zdárnému konci sad

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#29 4. 3. 2007 15:36

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

MončaVa napsal(a):

Mončo, tahle tvoje věta mě donutila se chvíli zamyslet jak to mám s kamarádkama já... Protože já právě můžu se svýma kámoškama řešit úplně vše, a právě nejvíc takový ty věci kolem vztahů a tak... Ale teď jsem poznala taky jednu holku, co mi říkala, že si o svých problémech taky nemá s kým moc popovídat. Ani ne tak, že by neměla s kým, ale že se svýma kámoškama/kolegyněma apod. nic řešit nechce, že má pocit, že by je to ani moc nezajímalo a že je nechce obtěžovat. Nebo je to tak, že ty právě šťastné se cítí u těch zrovna v problémech nějak blbě..? Nebo je to v nás, jaké přátele si vybíráme a jak moc jsme ochotni na ně trochu přesunout svoje problémy???

Omlouvám se za trochu offtopic, ale fakt mě to zajímá, už jseš druhá asi za posledních pár dní, kdo tohle říká...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#30 4. 3. 2007 16:53

MončaVa
♥♥♥----
Web

Andromeda napsal(a):

MončaVa napsal(a):

Mončo, tahle tvoje věta mě donutila se chvíli zamyslet jak to mám s kamarádkama já... Protože já právě můžu se svýma kámoškama řešit úplně vše, a právě nejvíc takový ty věci kolem vztahů a tak... Ale teď jsem poznala taky jednu holku, co mi říkala, že si o svých problémech taky nemá s kým moc popovídat. Ani ne tak, že by neměla s kým, ale že se svýma kámoškama/kolegyněma apod. nic řešit nechce, že má pocit, že by je to ani moc nezajímalo a že je nechce obtěžovat. Nebo je to tak, že ty právě šťastné se cítí u těch zrovna v problémech nějak blbě..? Nebo je to v nás, jaké přátele si vybíráme a jak moc jsme ochotni na ně trochu přesunout svoje problémy???

Omlouvám se za trochu offtopic, ale fakt mě to zajímá, už jseš druhá asi za posledních pár dní, kdo tohle říká...

Víš, možná sem se špatně vyjádřila, já o tom s kamarádkama můžu mluvit, ale ony mají spíš jiné problémy. Ta s kterou se vídám nejčastěji, spíš řeší internetové sbírací hry. Mluví se mnou o tom, divím se, že mě ještě neuškrtila, ale stejně mám pocit, že pomoct si musím spíš sama. Kupodivu je to taky Ryba. Tak nevím, celý život sem obklopená Rybama. Otec, brácha, manžel, kamarádky. Asi jsou můj osud. Ta kamarádka je taky takovej typ, že nasaje problémy kolem sebe a je z toho rozhozená, a to já nerada vidím.
A jak tu píše moderátorka o tom Slunečním znamení... Já mám svůj horoskop prozkoumaný od začátku do konce, trochu se tím zabývám. Potom vím, že mám Měsíc ve Štíru, ascendent v Raku, Merkur - planetu myšlení v Beranu, Venuši - planetu citů taky v Beranu, no samý lepší.
A že sem psala, že se divím, že mě ještě nekopl do pr..., to sem myslela ze srandy, i to, že se aspoň můžu vymluvit na Berana. Snažím se to všechno brát aspoň trochu z nadhledem.. stolt

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.

Není tady

#31 4. 3. 2007 17:05

Graen
♥------

sandra napsal(a):

Graen, s tou nedodělanou a již "nezajímavou" prací jsi to vystihla. Je to taky můj problém. dumbom Snažím se dělat si seznam úkolů a pak si je po jejich splnění odškrtávat,ale ne vždy se zadaří. roll

To mi povídej... Třeba takové pletení... kolik svetrů se mi nepovedlo dokončit, jelikož objekt povyrostl... nebo třeba povídka na pokračování... nebo... nebo sad sad sad
Aby to nebylo zase tak moc offtopic, tak třeba i ta zaujatost pro příslušný objekt bude mít omezené trvání... a přestane nás časem bavit. Bylo by  fajn, kdyby to bylo brzy, že?  wink

Upravil(a) Graen (4. 3. 2007 17:06)

Není tady

#32 4. 3. 2007 17:10

MončaVa
♥♥♥----
Web

No s těma svetrama... Haha, můj případ, taky sem se zamlada (haha) pustila do pletení a v půlce se mi přestal svetr líbit, tak sem se na to vykašlala. A se psaním... Jednu dobu sem k tomu měla sklony, ale... je čas udělat pápá... A přitom to nemuselo být špatné. Holt, jak se říká Berani to začnou a někdo jiný ať to dodělá.

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.

Není tady

#33 4. 3. 2007 17:11

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Graen napsal(a):

sandra napsal(a):

Graen, s tou nedodělanou a již "nezajímavou" prací jsi to vystihla. Je to taky můj problém. dumbom Snažím se dělat si seznam úkolů a pak si je po jejich splnění odškrtávat,ale ne vždy se zadaří. roll

To mi povídej... Třeba takové pletení... kolik svetrů se mi nepovedlo dokončit, jelikož objekt povyrostl... nebo třeba povídka na pokračování... nebo... nebo sad sad sad
Aby to nebylo zase tak moc offtopic, tak třeba i ta zaujatost pro příslušný objekt bude mít omezené trvání... a přestane nás časem bavit. Bylo by  fajn, kdyby to bylo brzy, že?  wink

Ještě co se té práce týče, taky vám přijde vaše pracovní náplň po určité době stereotypní a pošilháváte po něčem jiném? Já teď dělám třeba mnohem zajímavější práci než v předchozím zaměstnaní,ale uplynulo 3/4 roku, já už  všechno umím a ráda bych zkusila zase něco nového. Není to na dumbom ?
Mončo, s tou prd..í  Já sleduju Babinet a ještě se učím na zápočet, takže možná proto jsem tam ten nahled nenašla, tudíž se omlouvám rodna

Není tady

#34 4. 3. 2007 17:12

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

MončaVa,
Beran s ascendentem v Raku??? A ještě k tomu měsíc ve Štíru???
No tak to holka hlavně NEBOJUJ, ale PŘIJÍMEJ.
A vono to pak pude smile)

Není tady

#35 4. 3. 2007 17:13

MončaVa
♥♥♥----
Web

A s tou sebelítostí, když hráz povolí a já začnu bulit, někdy stačí málo, cítím se tak ponížená a tak se stydím, ale mám obavu, že chlapi v tom vidí spíš pokus o vydírání. Kdybych radši uměla pořádně zařvat místo toho bulení, bylo  by mi to tisíckrát milejší. Chjo!

Upravil(a) MončaVa (4. 3. 2007 17:14)

Není tady

#36 4. 3. 2007 17:15

MončaVa
♥♥♥----
Web

sandra napsal(a):

Graen napsal(a):

sandra napsal(a):

Ještě co se té práce týče, taky vám přijde vaše pracovní náplň po určité době stereotypní a pošilháváte po něčem jiném? Já teď dělám třeba mnohem zajímavější práci než v předchozím zaměstnaní,ale uplynulo 3/4 roku, já už  všechno umím a ráda bych zkusila zase něco nového. Není to na dumbom ?
Mončo, s tou prd..í  Já sleduju Babinet a ještě se učím na zápočet, takže možná proto jsem tam ten nahled nenašla, tudíž se omlouvám rodna

To nemusíš, já to tak ani neberu big_smile

Není tady

#37 4. 3. 2007 17:19

MončaVa
♥♥♥----
Web

Pandorraa napsal(a):

MončaVa,
Beran s ascendentem v Raku??? A ještě k tomu měsíc ve Štíru???
No tak to holka hlavně NEBOJUJ, ale PŘIJÍMEJ.
A vono to pak pude smile)

Můžeš mi prosím tě k tomu napsat něco bližšího? Já mám nastudovaný planety každou zvlášť, ale nikdy ne ve spojitosti s ostatníma planetama

Není tady

#38 4. 3. 2007 18:57

MončaVa
♥♥♥----
Web

co si myslíte o tomhle?
http://pok.webz.cz/horoskop/skopec.htm

Není tady

#39 4. 3. 2007 19:01

MončaVa
♥♥♥----
Web

a nebo tomuhle:
Skopec
21.března-20.dubna
ONA Žije intenzivně a nic nenechává náhodě. Nejraději
By všechno dělala sama, aby jí to druzí nepokazili. Její nároky
Stále rostou, což může způsobit, že se od ní začnou odvracet
Přátelé. Rovněž partner těžko snáší, že mu chce neustále orga-
nizovat život. Občas podniká kroky, které ostatní považují za
riskantní, ale ona dokáže každý risk proměnit v sázku na jisto-
tu. Drží slovo, a když někdo potřebuje pomoct, jde jako první
za ní. Pokud ji někdo zklame, bude si to pamatovat až do kon-
ce svých dní a nikdy mu to neodpustí.

Není tady

#40 4. 3. 2007 19:10

sandra
♥♥♥♥♥♥-

MončaVa napsal(a):

co si myslíte o tomhle?
http://pok.webz.cz/horoskop/skopec.htm

Tady mi to sedí tak 50:50

Není tady

#41 4. 3. 2007 19:14

sandra
♥♥♥♥♥♥-

MončaVa napsal(a):

a nebo tomuhle:
Skopec
21.března-20.dubna
ONA Žije intenzivně a nic nenechává náhodě. Nejraději
By všechno dělala sama, aby jí to druzí nepokazili. Její nároky
Stále rostou, což může způsobit, že se od ní začnou odvracet
Přátelé. Rovněž partner těžko snáší, že mu chce neustále orga-
nizovat život. Občas podniká kroky, které ostatní považují za
riskantní, ale ona dokáže každý risk proměnit v sázku na jisto-
tu. Drží slovo, a když někdo potřebuje pomoct, jde jako první
za ní. Pokud ji někdo zklame, bude si to pamatovat až do kon-

e svých dní a nikdy mu to neodpustí.

Tady taky:)

Není tady

#42 4. 3. 2007 20:15

x21365
Host

Se teda taky hlásím rodna do klubu beranů co mířej na všechny strany, do nových věcí jdou naplno a na 150% před koncem jim dochází dech protože už je něco nového , svetrů a rozešitých věcí mám taky dost / moc hezké šaty pro 4 holčičku, dneska je jí 12 rodnalol / , tma před očima stoltstolt to známe  , žárlivost - asi normální, tam bych hlavní problém neviděla .....hlavně že v tom nejsem sama vissla

Upravil(a) Misa II (4. 3. 2007 20:17)

#43 4. 3. 2007 20:56

Honey
♥♥♥♥---

Taky se hlásím k berankám.A chci říct,že u mě se projevují extrémy...když miluji ,tak žárlím,ale spíš to většinou chvíli dusím v sobě a potom vybuchnu.Když nemiluji,je mi vše jedno.Jinak vždycky mě kamarádka říkala,že jsem takovej start k něčemu.Že ostatní k něčemu naočkuju ,ale nedokončím.A to je pravda.Elán ze začátku,všichni kolem mě vyšívají a já mám rozdělanou práci ve skříňce big_smile

Není tady

#44 4. 3. 2007 21:16

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Můžeš mi prosím tě k tomu napsat něco bližšího? Já mám nastudovaný planety každou zvlášť, ale nikdy ne ve spojitosti s ostatníma planetama

No myslím, že víc, než to NEBOJUJ, ale PŘIJÍMEJ, k tomu zatím ani nepotřebuješ vědět.
Sluneční zanamení je jen ČAST, ascendent další...a tobě se tam mele voda a oheň, takže je to, pokud mluvím z vlastní zkušenosti, především o tom se ukáznit, nestartovat na první našlápnutí, krotit a zvládat emoce a najít vlastní sebehodnotu. A pokud máš na Měsíci - symbol ženy, Slunce je smymbol muže, Štíra, tak to je další voda, proto to máš asi tak ubulený, ale když se podíváš na ženu - Štíra....no, tak to je taky nášup.
Ale mně neber vážně, nejsem odoborník..... spíš to mám hodně podobné jako ty wink Jen tý vody tam nemám tolik vissla

Není tady

#45 4. 3. 2007 21:26

MončaVa
♥♥♥----
Web

Pandorraa napsal(a):

No myslím, že víc, než to NEBOJUJ, ale PŘIJÍMEJ, k tomu zatím ani nepotřebuješ vědět.
Sluneční zanamení je jen ČAST, ascendent další...a tobě se tam mele voda a oheň, takže je to, pokud mluvím z vlastní zkušenosti, především o tom se ukáznit, nestartovat na první našlápnutí, krotit a zvládat emoce a najít vlastní sebehodnotu. A pokud máš na Měsíci - symbol ženy, Slunce je smymbol muže, Štíra, tak to je další voda, proto to máš asi tak ubulený, ale když se podíváš na ženu - Štíra....no, tak to je taky nášup.
Ale mně neber vážně, nejsem odoborník..... spíš to mám hodně podobné jako ty wink Jen tý vody tam nemám tolik vissla

Já docela ráda zkoumám horoskopy lidí kolem sebe, někdy se docela divím, jaká je to pravda. O sobě často říkám, že nejsem typický Beran, u mě to dost dusí ta voda kolem mě... Když mě třeba vytočí tchýně, držím, držím pusu a za rohem buchnu, kolikrát to odnese někdo, kdop za to ani nemůže. Ale myslím, že kdybych projevila svou beraní povahu, třeba ve vztahu k ní, tak už dávno bydlíme pod mostem...

Upravil(a) MončaVa (4. 3. 2007 21:26)

Není tady

#46 5. 3. 2007 7:49

ADRIANA 1
♥♥♥♥♥♥♥

ja som baran a myslela som, že nie som žiarlivá.potom som zistila,že môj muž mi len nedáva dôvody. ale občas sa mi nejaká situácia zdá odôvodnená na žiarlenie a musím sa teda pekne ovládať, lebo s touto vlastnosťou by som sa nerada prezentovala. jednou vetou, čo je moje, je moje. hrozné big_smile

Natália   * 12.06.2010 *  3100g / 48cm
http://www.tickerclub.com/cache/fc254e0664.png
    http://mareckinblog.blogspot.com/

Není tady

#47 5. 3. 2007 8:09

Barborka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Taky se hlásím do klubu beranů winktummenupp.

Není tady

#48 5. 3. 2007 10:44

vladimira
♥♥♥----
Místo: Praha

Já se také hlásím...
A s tím ascendentem v Raku - moc tomu nerozumím, ale mám to tak také, připadá mi, že to působí nějaké rozpolcení - jednou hrrr hlavou proti zdi, podruhé zas mouchy snězte si mě, celkový dojem - věčná nespokojenost...
Žárlivost - škoda slov...

Není tady

#49 5. 3. 2007 11:23

MončaVa
♥♥♥----
Web

a taky máte... "Já nepotřebuju poradit, nechte si svý rady, nebo vás naberu na rohy!"?
http://www.gify.nou.cz/z_ovce_soubory/ov12.gif

Není tady

#50 5. 3. 2007 17:05

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Já jsem Vodnář
a žárlím jak prase (je prase nějaký znamení?? :-)) )
Ale vím, že moje žárlivost je především strach :-(

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí