Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 4. 3. 2007 11:19

MončaVa
♥♥♥----
Web

Berani, ozvěte se. Jak ste na tom se žárlivostí?

Je tu někdo narozený ve znamení Berana? Chtěla bych se vás zeptat, jak jste na tom se žárlivostí? Dokážete ji ovládnout?

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.

Není tady

#2 4. 3. 2007 11:35

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Re: Berani, ozvěte se. Jak ste na tom se žárlivostí?

MončaVa napsal(a):

Je tu někdo narozený ve znamení Berana? Chtěla bych se vás zeptat, jak jste na tom se žárlivostí? Dokážete ji ovládnout?

Ahoj Mončavo,
můj bývalý byl strašný žárlivec, žárlil i na kolegy v práci a já tudíž neopodstatněnou žárlivost úplně nesnáším. Žárlím jen, když mám opravdu důvod. Jak jsi na tom ty?Proč se ptáš?

Není tady

#3 4. 3. 2007 11:37

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Na začátku vztahu jsem trochu žárlila na bejvalky, to pak nějak přešlo... Během vztahu ani ne... a teď ani není důvod, páč není partner. tummenupp smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#4 4. 3. 2007 11:41

MončaVa
♥♥♥----
Web

Bohužel sem Beran a se žárlivostí mám problémy sad . Chtěla bych vědět, jak sou na tom ostatní Berani. Nejsem ale ten typ, co dělá scény, spíš to v sobě dusím. Ale jako správný Beran jsem průhledná jak výkladní skříň mad

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.

Není tady

#5 4. 3. 2007 11:48

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Tak na bejvalku jsem žárlila taky,neb se nám pořád pletla do vztahu a drahý to neviděl a pořád jí omlouval. Takže to bylo spíš o tom, že mě sr..a, než o žárlivosti.Teď už mi to je jedno. Možná bych mu jí i znovu přála reta
Jinak na mě jsou veškeré emoce taky poznat stolt

Není tady

#6 4. 3. 2007 12:02

MončaVa
♥♥♥----
Web

Já sem trochu přemýšlela, kde se ve mě ta nedůvěra bere a asi jeden z důvodů je, že když sme spolu chodili asi rok a půl, tak můj tehdy přítel, dnes manžel, měl trochu popito a moc kecal. Vylezlo z něho, že chtěl sbalit nějakou číšnici. Sice ho odmítla, ale ve mě to stejně zůstalo. Dnes když mu to nadhodím( to je taky jeden můj problém, že mám tendenci vytahovat staré křivdy), tak mi tvrdí, to sme spolu chodili jenom krátce. No nevím, jestli rok a půl znamená krátce, a i kdyby, člověk by si myslel, že ze začátku je ta láska nejsilnější. Často se biju do hlavy, jak sem do našeho vztahu šla po hlavě, blbá, slepá a strašně mě zraňovalo, že on to tak necítí. Dnes je jeho láska asi o hodně silnější, ale ve mě to prostě je. Nebylo to poslední, čím mě zranil, sice to byly pro něj maličkosti, ale pro mě dost podstatné věci. A já si ho pak ještě vzala.
Asi sem to neměla dělat, neříkám, že ho nemiluju, ale s takovýma bolístkama sem do toho asi neměla jít. Je smutný, že na to přicházím až když je pozdě. dumbom

Není tady

#7 4. 3. 2007 12:14

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Podle toho jak se baví mí kolegové v práci, tak u chlapů jde na prvním místě hlavně o to jedno (samozřejmě se sympatickým protějškem) a jako vztah to asi začnou opravdu řešit až později, když přežije prvních několik měsíců... Nevím. Mončo, jak jseš na tom se sebevědomím..?

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#8 4. 3. 2007 12:14

sandra
♥♥♥♥♥♥-

MončaVa napsal(a):

Já sem trochu přemýšlela, kde se ve mě ta nedůvěra bere a asi jeden z důvodů je, že když sme spolu chodili asi rok a půl, tak můj tehdy přítel, dnes manžel, měl trochu popito a moc kecal. Vylezlo z něho, že chtěl sbalit nějakou číšnici. Sice ho odmítla, ale ve mě to stejně zůstalo. Dnes když mu to nadhodím( to je taky jeden můj problém, že mám tendenci vytahovat staré křivdy), tak mi tvrdí, to sme spolu chodili jenom krátce. No nevím, jestli rok a půl znamená krátce, a i kdyby, člověk by si myslel, že ze začátku je ta láska nejsilnější. Často se biju do hlavy, jak sem do našeho vztahu šla po hlavě, blbá, slepá a strašně mě zraňovalo, že on to tak necítí. Dnes je jeho láska asi o hodně silnější, ale ve mě to prostě je. Nebylo to poslední, čím mě zranil, sice to byly pro něj maličkosti, ale pro mě dost podstatné věci. A já si ho pak ještě vzala.
Asi sem to neměla dělat, neříkám, že ho nemiluju, ale s takovýma bolístkama sem do toho asi neměla jít. Je smutný, že na to přicházím až když je pozdě. dumbom

Mončavo,
já jsem s přítelem přes 2 roky a ty začátky byly taky krušný. Já jsem docela temperamentí a přítel taky, takže hádky jsou normálka. Co je tvůj přítel za znamení? Můj je Blíženec. Bohužel pro mě (někdy) je upřímnej a taky mi podobný věci říká na rovinu a mě to pak bolí.Zapomeň na nějakou servírku. Mně zase celej měsíc povídal o svojí kamarádce, se kterou kdysi spal, jak je skvělá, hubená, bla bla bla. Tak jsem udělala doma bugr, řekla mu,ať se laskavě srovná a místo s ním jsem jela na hory s kámoškou. Já jdu do všeho taky po hlavě - beran. Nejvíc mi vadí, že nejsem moc trpělivá vůči ostatním. A když se mi něco nelíbí, tak se ozvu, což většinou nezkousávají moc šéfové.

Není tady

#9 4. 3. 2007 12:16

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Andromeda napsal(a):

Podle toho jak se baví mí kolegové v práci, tak u chlapů jde na prvním místě hlavně o to jedno (samozřejmě se sympatickým protějškem) a jako vztah to asi začnou opravdu řešit až později, když přežije prvních několik měsíců... Nevím. Mončo, jak jseš na tom se sebevědomím..?

To je dobrá připomínka tummenupp Žárlivost většinou vychází z nedůvěry v sama sebe...

Není tady

#10 4. 3. 2007 12:31

MončaVa
♥♥♥----
Web

To je u mě bohužel kámen úrazu - sebedůvěra a důvěra v toho druhýho. Sebedůvěra mi celkem chybí a můj chlap mi jí bohužel moc nedodává. Je Ryba a ti sou v tomhle tak nějak potichu. Jsem vesměs doma, na MD a tady jaksi není nic, co by mi tu sebedůvěru dodalo. Chlap je neustále na cestách, takže možností k nevěře vlastně může mít nepočítaně. Ale to není ten hlavní důvod žárlivosti. I když to, že vlastně spolu skoro nejsme, tomu taky moc nepřidá.  Nemyslím na to, co tam dělá, když je sám. To bych se musela zbláznit. Ale to, že sem tu sama já, i když se dvěma dětma, mi dává prostor k tomu přemýšlet nad tím, kde sem všude udělala chybu, ale ty bohužel neodstraním, to bych se musela rozvést a to já nechci. Ještě to s náma není ta strašný. Ale časem zjišťuju, že námětů k hovoru tak nějak ubývá. A taky - jeden můj problém je lítostivost. Za tu bych si nejradši nafackovala, ale čím víc se tomu bráním, tím je to horší. Pak si s ním vlastně nedokážu ani promluvit, končí to slzama, na to teda nejsem ani trochu hrdá.

Upravil(a) MončaVa (4. 3. 2007 12:32)

Není tady

#11 4. 3. 2007 12:39

Verčulka
Letňátka 2008

Jéé,hezké téma!Já jsem taky beran jak vyšitý a mám s tím také nemalé problémy.Co se týká žárlivosti,občas mám pocit,že bych se měla nechat léčit vissla

MončaVo,takle moc nad tím nesmýš přemýšlet,to bys fakt za chvilku zcvokla.Holky mají pravdu v hodně věcech,tak to po nich přepisovat nebudu.Makej na sobě,na své sebedůvěře.Se mi to kecá,viď,ale já musela taky pussa

http://www.ticker.7910.org/as1cCxl0g410010MjAyMzA2ZHwwMTI1ZHxKaXJ1bGth.gif
Jiřík se narodil 25.7.2008 ve 22:47, 4350g a 51cm
http://www.ticker.7910.org/an1cHpI0g410010Nzc3NzRkenw3NjA4MDVkYXxFdmEgYSBEb21pbmlr.gif
Eva 16.7.2010 13:08 2150g 43cm
Dominik 16.7.2010 13:10 2300g 45cm

Není tady

#12 4. 3. 2007 13:33

Graen
♥------

Verčulka napsal(a):

Jéé,hezké téma!Já jsem taky beran jak vyšitý a mám s tím také nemalé problémy.Co se týká žárlivosti,občas mám pocit,že bych se měla nechat léčit vissla

MončaVo,takle moc nad tím nesmýš přemýšlet,to bys fakt za chvilku zcvokla.Holky mají pravdu v hodně věcech,tak to po nich přepisovat nebudu.Makej na sobě,na své sebedůvěře.Se mi to kecá,viď,ale já musela taky pussa

Jo, my Berani! Prožívat všechno na plné obrátky, netrpělivost a zbrklost je naše druhé jméno, tím pádem i negativní pocity nás drtí plnou vahou. Celý život se s tím peru, učím se trpělivosti, snažím se nenechávat za sebou nedodělané věci kvůli novým, ktré mě zaujaly...
Ale toho se dá využít i v případě žárlivosti. Úkrok stranou, podniknout něco zajímavého na odpoutání pozornosti. Mnohdy se časem ukáže, že naše obavy byly liché, že jen my samy jsme dělaly z komára velblouda.
V případě opodstatněné žárlivosti také nepomáhá zabývat se primárně pocitem. Je třeba se odhodlat... zvážit pro i proti a řešit příčiny, případně vyvodit důsledky, jakkoli je to těžké. styrka

Není tady

#13 4. 3. 2007 13:49

MončaVa
♥♥♥----
Web

Taky máte občas takový ty primitivní stavy typu"Jen já a žádná jiná"? Dneska můj chlap odjížděl nejspíš se smýšenýma pocitama. Já jsem bohužel měla po delší době rychlejší ruce než hlavu a nahlédla mu do mobilu, říkala sem si Ne, ne, co tvoje hrdost? A stejně sem tam nahlídla. Zjistila sem, že se po měsíci ozvala pipka, kvůli které se mi dřív otvírala kudla v kapse. Taková ta chápavá kamarádka, od které sem nevěděla, co můžu čekat. Jen sem si řekla, tak mu volala, tak co, no bóže. Druhý den sem nadhodila, jestli se mu teď někdy ozvala, nevím, co sem čekala za odpověď, samozřejmě se nikdo neozval. Díval se mi do očí a lhal. Když sem se k tomu vracela, prý neví, co mi má říct, že si to vždycky převrátím. Je mi jasný, že ho ženu ke zdi, ale já ze srdce nesnáším, když mi někdo lže. Pak si říkám, lže mi v tomhle, nelže i v jiných věcech? Chocholoušku, přijeď si pro mě...

Upravil(a) MončaVa (4. 3. 2007 13:50)

Není tady

#14 4. 3. 2007 13:54

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Graen napsal(a):

Verčulka napsal(a):

Jo, my Berani! Prožívat všechno na plné obrátky, netrpělivost a zbrklost je naše druhé jméno, tím pádem i negativní pocity nás drtí plnou vahou. Celý život se s tím peru, učím se trpělivosti, snažím se nenechávat za sebou nedodělané věci kvůli novým, ktré mě zaujaly...
Ale toho se dá využít i v případě žárlivosti. Úkrok stranou, podniknout něco zajímavého na odpoutání pozornosti. Mnohdy se časem ukáže, že naše obavy byly liché, že jen my samy jsme dělaly z komára velblouda.
V případě opodstatněné žárlivosti také nepomáhá zabývat se primárně pocitem. Je třeba se odhodlat... zvážit pro i proti a řešit příčiny, případně vyvodit důsledky, jakkoli je to těžké. styrka

Graen, s tou nedodělanou a již "nezajímavou" prací jsi to vystihla. Je to taky můj problém. dumbom Snažím se dělat si seznam úkolů a pak si je po jejich splnění odškrtávat,ale ne vždy se zadaří. roll

Není tady

#15 4. 3. 2007 13:54

Verčulka
Letňátka 2008

Mám,dost často.Ale kdyby se tady rozepsal můj,asi by jsme se nestačili divit... Máš pravdu,co si čekala za odpověď když ví jak budeš reagovat?!On se s tebou dobrovolně hádat nebude.Jen jedno,často jsem přemýšlela nad svým chováním a hlavně nad tím jak to vidí ten druhý.Já už bych od sebe utekla,tohle je z naší strany asi solidní teror.Vím to,uvědumuji si veškeré následky a stejně čin je rychlejší než zdravé uvažování..

http://www.ticker.7910.org/an1cHpI0g410010Nzc3NzRkenw3NjA4MDVkYXxFdmEgYSBEb21pbmlr.gif

Není tady

#16 4. 3. 2007 13:56

sandra
♥♥♥♥♥♥-

MončaVa napsal(a):

Taky máte občas takový ty primitivní stavy typu"Jen já a žádná jiná"? Dneska můj chlap odjížděl nejspíš se smýšenýma pocitama. Já jsem bohužel měla po delší době rychlejší ruce než hlavu a nahlédla mu do mobilu, říkala sem si Ne, ne, co tvoje hrdost? A stejně sem tam nahlídla. Zjistila sem, že se po měsíci ozvala pipka, kvůli které se mi dřív otvírala kudla v kapse. Taková ta chápavá kamarádka, od které sem nevěděla, co můžu čekat. Jen sem si řekla, tak mu volala, tak co, no bóže. Druhý den sem nadhodila, jestli se mu teď někdy ozvala, nevím, co sem čekala za odpověď, samozřejmě se nikdo neozval. Díval se mi do očí a lhal. Když sem se k tomu vracela, prý neví, co mi má říct, že si to vždycky převrátím. Je mi jasný, že ho ženu ke zdi, ale já ze srdce nesnáším, když mi někdo lže. Pak si říkám, lže mi v tomhle, nelže i v jiných věcech? Chocholoušku, přijeď si pro mě...

Mončavo, on neví,že ty víš a na druhou stranu ví, že kdyby ti to řekl,tak bude bugr,protože ty jí nesnášíš....Takže ano, tlačíš ho tímhle svým přístupem do kouta.

Není tady

#17 4. 3. 2007 13:59

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Mončo - moc to řešíš. Vyprdni se na "kámošku" , možná mlčel jen proto, že ví, že bys byla kvůli ní naštvaná. A asi má i pravdu, že to v jeho očích převracíš. Řekla bych, že čím víc na to myslíš, tím víc katastrofických scénářů tě napadá.
Jo a všimla jsem si, že píšeš, že Ti chlap sebedůvěru taky nedodá. Ale v něm tu sebedůvěru nehledej - musíš začít u sebe.

Jsem taky beran žárlivec. Ale pokud je má sebedůvěra v pořádku, žárlivost mě opouští. Žárlila jsem nejvíc tehdy, když jsem měla silný pocit méněcennosti a závilosti na něm. A taky když si našel milenku, ale to je jiné téma. To jsem myslela, že tu ženskou roztrhnu vejpůl. Smutné je, že jsem tehdy viděla špatnou pouze JI a né mého muže. Ale to je jiný téma.

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#18 4. 3. 2007 14:00

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Můj problém ve vztazích je ten, že já mám při velkých hádkách tendence "utíkat" neznámo kam. Není to kvůli tomu, že utíkám od problémů. Já mám prostě tmu před očima, nevidím,neslyším, pakuju si věci a odcházím do tmy se uklidnit.Dřív jsem to dělala fakt často, teď už je to lepší,venku je totiž většinou zima lol

Není tady

#19 4. 3. 2007 14:02

Verčulka
Letňátka 2008

Koukám že jsme opravdu všechny stejné vissla

Není tady

#20 4. 3. 2007 14:04

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Verčulka napsal(a):

Koukám že jsme opravdu všechny stejné vissla

Jo,jo,možná by ti chlapi ani nepoznali, že mají doma místo Verčulky Sandru a naopak lol

Není tady

#21 4. 3. 2007 14:07

Verčulka
Letňátka 2008

lollollol abych nebyla horší než ty dumbom

Není tady

#22 4. 3. 2007 14:09

MončaVa
♥♥♥----
Web

Tak to mě těší a trochu uklidňuje, že taková nejsem jediná gloria A že se můžu vymlouvat na toho Berana. reta

Upravil(a) MončaVa (4. 3. 2007 14:11)

Není tady

#23 4. 3. 2007 14:10

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mončo, najdi si kamarádku, určitě seženěš nějakou taky na MD ve svém blízkém okolí (třeba přes net). Začít budeš muset u sebe...

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#24 4. 3. 2007 14:15

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Verčulka napsal(a):

lollollol abych nebyla horší než ty dumbom

Toho se neboj big_smile

Není tady

#25 4. 3. 2007 14:16

MončaVa
♥♥♥----
Web

Andromeda napsal(a):

Mončo, najdi si kamarádku, určitě seženěš nějakou taky na MD ve svém blízkém okolí (třeba přes net). Začít budeš muset u sebe...

Já vím o svých kladech i záporech. U mě je asi problém hlavně v tom, že nemám vyřešený vztah žena versus muž. Vzala sem si prvního chlapa, co sem potkala a hlavně to bylo asi v tom, že sem se bála, že když se s ním rozejdu, už nikoho nenajdu a že v podstatě sou všichni stejní a taky že je to hlavně problém ve mně a ne v něm. Já teď můžu být vlastně ráda, že mě ještě nekopl do pr...e. Ono zezačátku našeho vztahu sem byla silný romantik, on teda vůbec  žádnej a teď sem vůči chlapům a jejich věrnosti až přehnaně skeptická...
Kamarádky mám, ale ty takový věci nemají potřebu řešit.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí