29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes jsem měla na koníkovi slepého klučinu ... Byl úžasný ... šlo mu to jako kdyby na koni seděl od malička ... fakt moc šikovnej, překvapilo mi to. Jsem z toho fakt nadšená a tak jsem se musela svěřit ...
Není tady
Super! Člověk by nikdy nevěřil, jak jsou někteří postižení šikovní, když třeba vidíš i jenom výrobky z těch chráněnejch dílen, tak jsou moc hezký!!
Není tady
Kralko,ty jsi z JK v Ústí nebo někde jinde???
Není tady
pamatuji si ze kdyz jsem jezdila chodili k nam do staji jednou tydne postizeni-na terapii! fakt jim to slo ,byli moc sikovni
Upravil(a) Ferda (8. 3. 2007 5:30)
Není tady
Kralko, vzpomněla jsem si na Andreu Boccelli..... Až někdy budeš cválat krajinou, zkus zavřít oči.... Poletíš jako pták..
Kdysi jsem četla rozhovor s výše jmenovaným, tvrdil, že kůň to ví....
Není tady
Asi možná kobylka něco ví. Nechce se totiž lekat jako obvykle. Ale jak může tak se uleje ... zkrátí si jízdárnu a tak. Teď se nám dělají cvakátka (jako jsou na přechodech), aby se klučina mohl lépe orientovat. Tak jsem na to zvědavá, jak to půjde dál. je fakt moc šikovnej a hlavně se nevzdává, když něco nejde.
Není tady
Verčulko jsem z Mostecka ...
Není tady
Aha,já sháním někoho kdo by si mě vzal do parády,ale to je trošku z ruky
Není tady