|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj! Zajimalo by me jestli jste to nekdo uz vyzkousel? A jakej to byl pocit pro Vas????
Ahoj vsichni ! Jak je videt nikdo z vas se neodvazuje na rovinu o tom psat
.Pri tom je to uplne normalni vec o ktere se clovek z mojeho hlediska muze bavit......Takze zacnu:Ja jsem BI s mojim muzem si perfekne rozumime,nejen po sexualni strance,nemame pred sebou zadne zabrany a mluvime o vsem na rovinu i v sexu.
.Oba dva si obcas zajdem do nejakeho toho SWINGER KlUBU,clovek zije jenom jednou a kazdy z nas rad zkusi neco noveho
,my na sebe nezarlime. 
Tak tebe by si asi přešně přál ten můj.

Včera mi řekl, že by si moc přál sex se dvěma holkama. Se mnou a ještě s jinou.
Slyšel rezolutní ne.
A vážně se začínám zabývat myšlenkou, že ho pošlu k vodě.
Když má takové touhy myslím si, že je jen otázkou času, kdy je zrealizuje.
Od té doby co mi to řekl, jsem nějak "mimo" a už mě ty jeho dotyky připadají jako "lež"

Upravil(a) Santala (5. 3. 2007 12:04)
)Není tady
jo je to sen asi KAZDYHO chlapa. -tedy trojka.......já jsem o tom několikrát vážně uvažovala:-)) tedy sex s přítelem a s dívkou - dvě holky a kluk...ale nikdy bych do toho asi nešla kdyby to byl "vážný" vztah...
jenže tohle se dá hóóóóódne těžko naplánovat...spíš se to naplánovat nedá...to bych tak viděla na nějkou akcičku, kde by se to třeba "zvrtlo" ale aby pak člověk neměl probém uhlídat počet - aby z trojky nebyl grupáč...hi hi
no troch žertuju ale na "svingrs" a "grupáči" jsem nebyla a netoužím po tom, láká mě "jen" ta trojka...
ale potýkáme se s problémem sehnat tu třetí....
kdo se hlásí???? 

Upravil(a) adra (5. 3. 2007 12:18)
Není tady
Santalo, to takhle nemůžeš brát..Mě by třeba sex ve třech taky lákal. A vlastně spíš 2 ženy, 1 chlap. A já sama si nedokážu představit, že bych s nějakou ženou měla mít vztah. Tyhle věci by se vážně měly oddělovat - láska a erotika, sex..
Není tady
S partnerem jsme měli jednu dobu společnou přítelkyni... Vlastně to byla moje přítelkyně a partnera jsme občas přibrali... Lákalo by mě zkusit to ještě s jedním mužem, ale také máme problém najít vhodného kandidáta... I když cíleně vlastně nikoho nehledáme..
Upravil(a) Wayway (5. 3. 2007 13:39)
Není tady
Anda napsal(a):
Santalo, to takhle nemůžeš brát..Mě by třeba sex ve třech taky lákal. A vlastně spíš 2 ženy, 1 chlap. A já sama si nedokážu představit, že bych s nějakou ženou měla mít vztah. Tyhle věci by se vážně měly oddělovat - láska a erotika, sex..
Já to neodděluji.
Buď je to sex a můj prožitek je poloviční, nebo je to milování s láskou a prožitek je 100% .
Neberu mu jeho touhy, sny...ale nechci být jejich součástí.
Vím, že do toho nepůjdu, jen bych ten vztah zničila.
Ale, když teď vím, po čem touží...nevím, nějak jsem ztratila zájem.Mám pocit, že ikdych se v posteli roztrhala na kusy, jeho sny mu nesplním..tak na co takový vztah

)Není tady
Snezenka napsal(a):
Jak je videt nikdo z vas se neodvazuje na rovinu o tom psat
.Pri tom je to uplne normalni vec o ktere se clovek z mojeho hlediska muze bavit......
Snezenko, třeba to není o tom, že lidi nemaj odvahu psát o tom na rovinu. Ale třeba o tom, že takovou zkušenost nemají, nemyslíš?
Není tady
Gabrielle napsal(a):
Snezenka napsal(a):
Jak je videt nikdo z vas se neodvazuje na rovinu o tom psat
.Pri tom je to uplne normalni vec o ktere se clovek z mojeho hlediska muze bavit......
Snezenko, třeba to není o tom, že lidi nemaj odvahu psát o tom na rovinu. Ale třeba o tom, že takovou zkušenost nemají, nemyslíš?
A nebo ji ani mít nechtějí 
Není tady
Já nevím, nejsem puritánka, ať si každý dělá, co chce, pokud s tím obě strany souhlasí... ale po tomhle opravu netoužím. A nejde jenom o to, že bych svého partnera "nikomu nepůjčila", ale i o to, že bych si sama připadala špatně, kdybych měla dělat tyhle věci s cizími lidmi, které vůbec neznám a nic k nim necítím... a ješště za dohledu svého partnera.. brrr
Není tady
Santalo...věřím tomu že ti je to nepříjemné vědět o čem tvuj partner sní...ale myslím si že to sice řekl ale nemylsí na to ve dne v noci jak na to myslíš ty...ten pocit že kdyby ses roztrhala a stejně to nebude podle něj - znám moc dobře...
troufnu si ti poradit: promluv si s ním o tom ještě jednou a řekni mu jasně že to necheš že po tom netoužíš...neříkej mi že jen kvuli tomuhle by ses sním rozešla??!!
nevím jak máte dlouho vzta a okolnosti...ale ty jsi taková jaká jsi a jiná nebudeš a dělat něco pro někoho aby ses mi zavděčila je přeco VOLOVINA takže se o tom znova pobavte at v tom máš jasno...hm??Nemyslím to zle...ale myslím si že pokud jinak máte fajn vzteh je škoda ho ničit tvými představami....:-)))) 
ju??
Není tady
jo...znám spousty lidí které mají takové touhy...a realizace žádná....:-)) rpstoě si ty představy nechtějí kazit realitou....na druhou stranu ti nebudu mazat med kolem huby...a pokud takové "choutky" má...příležitost dělá zloděje...:-))))
Není tady
adra napsal(a):
Santalo...věřím tomu že ti je to nepříjemné vědět o čem tvuj partner sní...ale myslím si že to sice řekl ale nemylsí na to ve dne v noci jak na to myslíš ty...ten pocit že kdyby ses roztrhala a stejně to nebude podle něj - znám moc dobře...
troufnu si ti poradit: promluv si s ním o tom ještě jednou a řekni mu jasně že to necheš že po tom netoužíš...neříkej mi že jen kvuli tomuhle by ses sním rozešla??!!
nevím jak máte dlouho vzta a okolnosti...ale ty jsi taková jaká jsi a jiná nebudeš a dělat něco pro někoho aby ses mi zavděčila je přeco VOLOVINA takže se o tom znova pobavte at v tom máš jasno...hm??Nemyslím to zle...ale myslím si že pokud jinak máte fajn vzteh je škoda ho ničit tvými představami....:-))))ju??
To je právě to, co mě rozhodilo.
Nejsme spolu ani rok
Největší "malér" je, že pro mne je milenec číslo 1 . Fakt je dobrej a možná je to beru tak tragicky, protože jsem byla přesvědčená, že i on je v sexu spokojenej 
)Není tady
Až to trochu "ztrávím" ještě s ním o tom promluvím...ale znáš to, myšlenkám neporučíš a od té doby, co to vím, to mám pořád v hlavě a tak i to naše poslední milování za moc nestálo - byla jsem "mimp"

)Není tady
uvidíš že se to srovná - měla jsem něco podobného - "bohužel" si myšlenkám umím poručit...a nemyslím na to na co nechci...:-))))
vždycky když něco takového překonám - nemyslet na "hnusárny" ne je v sexu!!! ale všeobecně...tak si připadám že jsem zase maličko jinde:-)))) samozžejmě nevím co je a co není správné..ale když se cítím dobře tak to pro mě správný je:-))
a do tvých pocitů se opravdu dokážu vžít... 
hi hi tak ted ani nevím jestli se hodí posílat netovou pusu...když scháním někoho do trojky

to byl vtip :-)))) 

Není tady
adra napsal(a):
uvidíš že se to srovná - měla jsem něco podobného - "bohužel" si myšlenkám umím poručit...a nemyslím na to na co nechci...:-))))
vždycky když něco takového překonám - nemyslet na "hnusárny" ne je v sexu!!! ale všeobecně...tak si připadám že jsem zase maličko jinde:-)))) samozžejmě nevím co je a co není správné..ale když se cítím dobře tak to pro mě správný je:-))
a do tvých pocitů se opravdu dokážu vžít...
hi hi tak ted ani nevím jestli se hodí posílat netovou pusu...když scháním někoho do trojky![]()
![]()
to byl vtip :-))))
A ty nemáš strach, že si tím zničíte, to co mezi váma je ?
Už to nepůjde vzít zpátky...
)Není tady
Kdyby přišel manža s tím, že by se chtěl milovat (teda to už je spíše souložení) ve třech, tak bych asi odpověděla-tak jo, doveď nějakýho pěknýho kolíka. Oni ti chlapi totiž myslí ve třech, jako on a dvě ženský (automaticky).
A pokud jde o skupinový sex-na mně už je to moc lidí najednou a měla bych v tom zmatek-taky hygienicky už se mi to moc teda nezdá...
Není tady
Santalo...já nemám žádný závazný vztah.
Ale s přítelem, se kterým bych chodila a měla "vážný vztah" - nesnáším ten termín - tak s tím bych do toho nešla.
Není tady
Ahojky,
tak například já jsem s vícero lidma již spal. U kamaráda na chatě to není moc velké a tak nás leží v posteli někdy docela dost
.
Ale abych to vzal z té správné strany. Hodně chlapů si myslí, že by se chtěli milovat ve více lidech, ale většinou jsou to zkreslené představy a fantasie, které jsou podbarvené sledováním filmů s hvězdičkou. Nevěřím, že každý chlap by to zkusit chtěl.
Na druhou stranu je hodně takových, kteří nedbají na emoce svých partnerek a u těch je docela možné, že to budou vyhledávat, ať partnerka chce nebo nechce. Bohužel to jsou lidé beze cti a nejsou hodni důvěry. Snad takových není mnoho.
Upravil(a) Rytíř_z_cínu (6. 3. 2007 7:54)
Není tady
Adro, přítel sní taky o dvou kočkách, přibereme Tě
. Někdy
.
Hm, myslím, že by mi nedělalo problém mu tohle přání splnit
. Trojku s 2 chlapama jsem kdysi zkusila, ale nějak mě to neoslovilo. Asi proto, že tam nebyly žádné emoce, které pro hezký sex potřebuji cítit.
Už jsem se o swingers s přítelem bavila, protože jeho předchozí vztah skončil právě proto, že ho partnerka tímto způsobem "podváděla" a on o tom neměl ani tucha. Prohlásil rezolutně NE
.
lvice
domluveno:-)) jsem Ti ani neveděla že to bude tak snadný
já bych trojku nechtěla se dvěma chlapama...mám panickou hruzu "kam by mi to strkal ten druhý" - laicky řečeno...no otvorů je na tele víc pravda, třeba ouško

ale já raději "klasiku"....kam co zasunout:-))))
Já si pocity popř. city při trojce vůůůbec nedovedu představit:-)))))) cítím jen "chtíč" cha chá.... 

Není tady
Adro, my prckové musíme držet pospolu
. Až bude mít narozky, tak bys třeba mohla vyskočit z dortu

Símtě, ještě máš taky pusu, né
........ A to já jóó, kdybych přibrala svého bývalého milence, který je dnes mým kamarádem (byla jsem do něj zamilovaná
), tak to bych si to hezky užila
. Ale přítel, že prý néééé, prý bych nestíhala
. Pche 
to jsem se kráně zasmála:-)))) no dort by nemusel být veliký:-)))
já vím že mám pusu a sakra ráda ji používám :-))) ucho je malý, pravda:-))
ale dva chlapy prostě ne...to raději jednoho a pořádnýho:-)))
ale ta holka....ale to až postoupím do dlašího levelu...néééééé-dělám si legraci....:-))))))
Není tady
lvice: já kdysi taky zkusila s dvouma chlapama, ale stejně nakonec zbyl jen jeden-samozřejmně ten hezčí, sympatičtější a tak nějak jsme si ,,sedli".Prostě druhý ostrouhal a šel raději na kafe za ostatníma (mejdan na velké horské chatě).
Není tady