Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 2. 5. 2007 16:36

Lil
♥♥♥♥---
Místo: Morava

Re: Život se mi změnil a najednou bolí

(koukám, že píšu jak magor, tolik překlepů)

jako prohru to brát nesmíš. Jen jako něco co nezabije ale posílí.
Ale samozřejmě budu fandit ať se Ti splní vše po čem toužíš.

Člověk musí mít odvahu každý den začínat nový život.

Není tady

#177 2. 5. 2007 19:02

hrosanek
Host

*

Upravil(a) hrosanek (1. 3. 2009 22:09)

#178 2. 5. 2007 19:47

jenik
♥♥♥♥---

hrosanek> Musim se k necemu priznat.  Kdyz jsem cetl tvuj posledni prispevek, vidim, ze se citis asi jako moje manzelka.
Presne to o me rikala, ze jsem hodny, zodpovedny, pozorny, klidny, tolerantni, ale ona potrebuje neco jineho...
Vidis, nejsi v v tom, sama, tento problem podle meho resi vice paru... asi zalezi na tom, jak se k tomu oba partneri postavi, co vse chteji i do budoucna. Tomu, ze kazdy clovek ma vsech vlastnosti , at kladnych ty po*n neverim. Kdyz je nekdo klidny, asi nemuze byt temperamentni... Tak musis si vybrat, jakeho partnera chces mit, me ma manzelka takoveho nechtela, tak odesla. Je mi z toho zle, ale asi uz nemohla dale. Ty si napriklad prestav, ze budes mit vodopad (na zacatku je kazdy vodopad, uvidi se po 10 letech), ale ten vodopad potece kazdou chvilku jinde (tzn. nebude spolehlivy). Budes ho mit tak rada?
Nevim, to je muj pohled...

Není tady

#179 2. 5. 2007 20:17

hrosanek
Host

*

Upravil(a) hrosanek (1. 3. 2009 22:09)

#180 2. 5. 2007 22:27

Zet
♥♥♥♥♥♥-

Holky, holky i kluci Vy mi dáváte, Zase jsem si po delší době přečetla toto vlákno.

Vašíku – ahoj wink

Jeníku – ani nevíš jak jsem ráda, že chlapy o tom takto taky přemýšlí!!!!!! smile  Drž se!

AlixaZS – já jsem se taky nikdy bláznivě nezamilovala.... třeba to ještě přijde. Mě začal manžel podvádět po 9letech spokojeného vztahu, když jsem byla v třetím měsíci těhu, v srpnu odešel(když bylo malému necelých 5 měsíců), teď začíná mluvit o rozvodu. Možná proto, že jsme nebyli bláznivě zamilované – nám to dává teď možnost, aby to přišlo....Já jsem šťastná, že můj zatím zájem o malého má -  a to na něj nebyl zvyklý, ale až bude mít děti se svou paní dokonalou, tak to asi bohužel ochladne.....Jo a netlačit na pilu – já v době, kdy se to provalilo, asi tlačila na tu pilu až moc hmm ....Jéééé víš jak já teď čumím jak puk vava , že manžel dělá věci, kt. se dříve vysmíval roll. A koukám, že k tomu máš stejný přístup jako já – toho dříve chci zpět, tohdle nezmám, a musel byvhom si oba něco odžít, abych mohl zpět. Držím pěsti, ať je to pokukování úspěsné!!!!

Lil – já myslím, že to jde. Přeci se říká, že stará láska narezaví! Já nevím, ale při kontaktu s kluky, kt. jsem měla ráda v pubertě, tam prostě furt něco je.... tongue Prostě si myslím, že to jde. Jinak myslím, že dítě dovolí obnovit lásku k člověku(já miluju pohled na manžela s naším zlatíčkem a současně Tě pohled děsně bolí....) , ale nepořizuj si ho!!!!!!!!!!!!! , dokud jsi nejsi manželstvím jistá. Rozhodně je to pevný bod v životě – já prostě nejsem ztracená a mám v životě své místo wink. Sice je děs, že jsem zůstala sama s mimi a byla ignorována v těhu, ale musím sobecky napsat že bez svého zaltíčka bych to nesla hůře. A proč sobecky – protože mě je lépe na duši a na srdíčku, ale zlatíčko nebude mít úplnou rodinu. Kdybychom ho neměli, tak jsem jen opuštěná ženská a plácám se v tom neskutečně...

Marisko – máme víc času přemýšlet, ze všech stran se na nás valí – najdi sám sebe, jdi za svou láskou, prožij to na plno... a pak taky rozvodů je, není to nic mimořádného (přístup spousty lidí v mém okolí....), navíc jsem zjistila ve svém okolí, že nevěra není jen strašák, ale běžná součást života.... Nevím, ale myslím, že dřív lidi neměli tolik příležitostí a času, a pak to taky nebylo tak vidět, a hlavně rozvody nebyli tak časté – lidi byli v manželství trochu jako v kleci... Neboj ona ta láska existuje - musí sakra wink

Moni – no tak on si to ten Tvůj pacholek tak trochu zaslouží!!! Drž se, 34 je opravdu málo na to žít bez lásky, mě je 30, bez lásky žiju v podstatě skoro rok a půl a už je to na budku roll !

Sel – a není to škoda, že mi to někdo nezrežíruje? By to bylo fajn wink a slibuju, že bych stárnky nečetla napřed tongue....Ale to je dospělost – zodpovědnost za svá rozhodnutí....

Hrošánku -  jsi silná a gratuluji jak to zvládáš tummenupp. A upřímně i sex se dá „léčit“ – já byla ta neaktivnější, a byla jsem připravená jít klidně i k sexuologovi, když už jsme byli u psychouše – manžel.poradna, tak proč nezkusit vše smile

Tak nevím co je horší – být ta podváděná, a nebo se schovávat. Jedno vím jistě, já jsem se tak nerozhodla, jaksi jsem do toho spadla nedobrovolně. A taky vodopády prostě podle mě nemůžou vydržet celý život, ale pozorumění, důvěra, tolerance a jistota dělají dl.vztah.

Moni a Hrošánku – rozhodně Vám Vaši situaci nezávidím, a teď to možná zazní blbě, ale čtu Vás i proto, abych trochu pochopila manželovu dokonalici.

fuj – tohle je dlouhej příspěvek – jsem děsná dumbom dumbom

Není tady

#181 2. 5. 2007 22:59

jenik
♥♥♥♥---

hrosanku> tak vidis, vlastne vis co chces, a umis brat cloveka jaky je, i kdyz neni ve vsem in?
Tak proc se trapis a porad se ptas sebe Ja nevim jak... Je jasne ze kdyby byl i vodopad, bylo by to žůžo, ale proste neni...
Tak ze mas stale dve moznosti, brat ho jaky je a trochu ho postrkovat v tom cem nekam dale, i kdyz i podle sebe mohu pozozovat ze to nebude uplne lehke, nebo se proste sebrat a odejit (ja nekdy rikam utect, ale ono to proste tak neni, je to proste odchod z nespokojenosti), to udelala moje zena.

Není tady

#182 5. 8. 2007 10:06

moni66
♥------

Ahoj Hrošánku,Lil i vy ostatní,kteří jste nás příběh sledovali.Jsem zpátky po pár měsících a musím vám dát za pravdu,hlavně Tobě Lil,když si mi radila,abych se,se svým přítelem rozešla,dřív než to udělá on a zlomí mi srdce...Neudělala jsem to,měli jsme opět plány na společný život,přítel chtěl ještě pár měsíců,než dá dohromady určitý obnos a vyplatí svoji ženu,abychom mohli začít s čistým štítem.
Měli se ženou opět oddělené ložnice,ale občas spolu trávili nějaký čas,tam jí pomáhal s podnikáním,tam spolu jeli k jejím rodičům,tam tchánovi pomáhal něco spravovat.Do toho jí umřel dědeček,jako tenkrát mně.Jak se ten příběh opakuje.Do toho mi udělal ošklivou scénu manžel,který asi tušil,že jsem ten vztah neukončila...
Začala jsem na přítele tlačit,hádali jsme ,brečela jsem.Po pár dnech mu asi došla trpělivost a rozešel se se mnou.Řekl,že se mě bojí,že už nechce a at ho nechám jít.V posledním mailu byla věta:budu Tě vždycky milovat.
Dneska to je týden,co jsme se rozešli.Já vím,že si každý budete myslet,že jsem naprostá kráva a nemámkousek hrdosti,ale v pátek jsem mu zavolala,chtěla jsem ho jen slyšet,znát odpověd na některé otázky.Říkal,že mu je smutno,že mu chybím,že kouká na moje fotky,ale ulevilo se mu od mých scén.Tohle už je konec.Chtěla bych ,aby to bylo zároven poučení pro všechny,kdo něco takového prožívají.Možná,že nebýt mé žárlivosti,byli bychom ještě spolu,i když mám pocit ,že z jeho strany by se vždycky našla nějaká překážka,proč spolu být definitivně být nemůžeme.
Hrošánku,Lil i vy ostatní,potřebovala bych radu,jak dál.Já vím,že už to tu jednou bylo,ale jsem na dně a nevím,jak se od toho dna odrazit a začít znovu.
Hrošánku ,Lil,jak je?

Není tady

#183 5. 8. 2007 23:22

hrosanek
Host

*

Upravil(a) hrosanek (1. 3. 2009 21:24)

#184 10. 8. 2007 7:39

baba
♥♥♥♥♥--

hrosanek napsal(a):

Ahoj Moni,

když se podíváš na jednu z prvních stran byla tam odpověď na tvoje dnešní otázky. Tehdy jsem Ti psala, že není řešením chtít začít za téhle situace nový život s přítelem. Moni vyřeš svůj vztah s manželem, tvoje trápení začíná tam. Nejde mít šťastnější manželství pokud miluješ i někoho jiného. Nejde mít všechno, pak nastane chvíle, kdy nebudeš mít nic. Ztratíš tím spoustu let a cestu nenajdeš. Pak je lepší nemít žádné manželství a počkat si na chlapa, kterého budu milovat a on mě.

Nechci být (zrovna já smile ) kritikem nevěry, ale nejsem ani příznivcem černobílých řešení. Mně pomáhá napsat si, co chci- co nechci. Moc mi pomáhá mluvit se svým mužem. Oba víme, že jsme paličatí a nic nás nezmění. Mluvíme o tom, proč nám nepřišlo těžké žít spolu prvních deset let a teď to tak dře. Teď bylo poměrně dlouhé období, kdy jsem z pracovních důvodů potřebovala podporu svého muže. A on tu najednou byl, chápal mě, dával mi najevo, jak si mě váží a já si najednou uvědomila, že tohle je důležitý. Ten druhý byl ve stejnou dobu taktéž mou podporou. Uvědomila jsem si, že mě milují oba, každý svým způsobem. A mně došlo, že tohle je přesně ta chvíle, kdy vidím, co mi jejich láska dává rozdílného.

Ten druhý je neokoukaný, sexuálně vonící novotou smile, neprožil se mnou nic dlouhodobě ošklivého, vlastně pro něj musím být dokonalá. Potkala jsem ho v nevhodnou dobu, mohla jsem vedle něj prožít úplně jiný život. Mohla, ale neprožiju. Dneska jsem vděčná, že ani jeden z nás neudělal nic šíleného, že jsme nepodlehli pocitu, že to musí mít jiné řešení. Jestli se moje manželství přece jen rozpadne, tak bych chtěla potkat chlapa, který mě bude mít takhle rád. Což je jen fráze, já už dneska vím, že toho chlapa už dávno mám- doma... Manželství je hra na trpělivost, což pro mě jako Berana je občas k nevydržení smile

godlike

Není tady

#185 10. 8. 2007 8:20

boruvecka
♥♥♥----

JE důležité aby člověk byl v životě se svým partnerem šťastný a rovnocený. Není-li tomu tak, hledá se většinou nový, další partner. Ale člověk své štěstí nalezne až poté, co si vyřeší konflikt v sobě samotném. Pokud se toto nepovede, stálečlověk je v začarovaném kruhu a vše se bude opakovat dokola a znovu a znovu.... I když se snažíme, máme pevnou vůli a tisíckráýt si budeme říkaat, že nyní bude všechno jinak - staré rány se postarají o to, že se všechno bude opakovat.

Není tady

#186 10. 8. 2007 10:47

merunka
♥♥♥----

hrošánku,moc tomu nerozumím,chceš svého manžela,jsi ráda že spolu jste,váš vztah se upevnil a sama jsi si uvědomila,že vztah s manželem je to co chceš.Tak proč ten smutek,proč tě život bolí?Nebo máš nějaké pochybnosti?va

Není tady

#187 11. 8. 2007 10:16

hrosanek
Host

Milá Meruňko,

můj příběh jsem začala psát na Babinet začátkem března. A tehdy bolel.

Akorát to není tím, že by se můj vztah s manželem změnil, upevnil. Jak jsem psala, ještě to někdy dře. Ne v nepodstatných věcech. Nejsem princezna, která by potřebovala dávat city najevo hrdinnými výpady, ale mému muži dělají problémy i běžné projevy, bez kterých (jak sám uznává) je vztah sterilní. Druhým nepodstatným problémem je sex, ke kterému máme taktéž rozdílný vztah.

Přesto ho mám ráda, žiju s ním, vychovávám děti, buduju manželství. Protože máme za sebou jedenáct let dobrých i zlých. A po těch zlých byly zase roky hezké. To je ta moje část papíru, o které jsem psala, že mi vyšla jako výsledek.

Kdyby mi vyšlo, že už s ním nechci být, tak bych nechtěla přejít teď hned do druhého vztahu, musela bych se naučit žít s dětmi sama.

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí