|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 2
HOLKYYYYYY JE TO TADYYYYYY
Ještě se celá klepu, tak takováhle krásná zprávička mi dnes ráno přišla od Terezky 
"Prcek už je venku, nalejte si sklenku. Jmenuje se Vojtíšek, zatím je ho kousíček (51cm, 3,5kg). Přišel na svět před chvilinkou (4:10hod), za tátou a za maminkou."
TEREZKO a VOJTÍŠKU moc Vám gratuluji a přeji Vám hodně zdravíčka a štěstíčka

Není tady

Hezkýýýýýýýýýý, takže jarňátka asi až tak moc přenášené nebudou!!!!!! Holky jen tak dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Terezko a Vojtíšku, moc, moc gratulujeme!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Tak první jarnatko, moc gratulujeme
Je to už opravdu tady jarnátka.
Není tady
Velká gratulace,
hodně zdravíčka a lásky.

Není tady
Terezko to je nádherný
takže vítáme první jarní miminko
a přejeme hodně štěstí 
Není tady
taky moc a moc gratuluju,jarnátka jen tak dal:)
Není tady
Ahoj Terezko a Vojtisku...Tak necekana a krasna zprava!
Mate to za sebou a uz se na sebe muzete usmivat z oci do oci...At si na sebe rychle zvyknete, jste zdravi a spokojeni.
Terezko, az se vratis z porodnice, ceka na Tebe zalozeni Jarnich maminek 
Není tady
Já tady bulim to je nádhera. Terezko Ty umíš překvapit. Gratuluju strašně k Vojtíškovi:supr: Takže jarňátka už vystartovala 
Není tady
juchůůů moc veliká gratulace 
Není tady

To je jak na běžícím páse, včera Adámek, dneska Vojtšek...gratuluju holky:)!
Není tady
Taky se pridavam ke gratulaci, mam uplne husinu, ze uz je to tady.
Není tady
Gratulujeme
a přejeme hodně zdravíčka a mlíčka 
Není tady
Terezko a Vojtíšku,
velikánská gratulace ode mě a od Anetky z bříška. Tak krásná zpráva do dnešního u nás zasněženého rána. Ty jsi teda překvapila :-) Huráá... Vítáme první jarňátko !!! Moc moc štěstí a zdraví vám oběma. Vlastně všem třem, i šťastnému a hrdému tatínkovi!!!!
Já bulim dojetím... Ty jo, jste šikulové.
Není tady
Terezko, jsi naše statečná jarní maminky, my jsme tě pořád ne a ne poslechnout, viď? Tak jsi se toho prvenství radši ujala ty. Moc blahopřeji a věř, že dnešní den bude pro nás všechny jarňátka krásný. Dala jsi nám krásná dárek do sobotního rána.... a krásné datum narození Vojtíška.
Není tady
Teri, moc gratuluji k narození Vojtíška.
[/url]Není tady
Taky moc gratulujeme a přejeme jarňátku
, aby blyo moooc zdravoučké a mamince hoodně pohody 
Není tady
HURÁ!!!!!! UŽ TO ZAČALO!!!! Tery, moooc veliký gratulace..........hodně štěstíčka, zdravíčka, Tobě i Vojtíškovi.
Není tady
velká gratulace k Vojtíškovi....hodně zdravíčka vám oběma
Není tady
Taky moc a moc gratuluju Terezce a přeju jí hodně mlíčka a ať jí malý Vojtíšek moc nezlobí!!!!!!!!
Není tady
Stránky: 1 2