29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Luci napsal(a):
To Pelikan: promiň mi ten výraz ale já "sežeru" na co přijdu, jím dokonce víc než některý chlapi a bílé maso jako špek slaninu a bůček mám ráda a sním toho dost. Holt mám až moc dobré spalování
jinak díky za radu
zvýším dávky
a přidám
Zapíjej to pivem, to je ta správná kombinace.
Já se bojím zhluboka nadechnout, hned přiberu 3 kila.
Není tady
Vitaj v klube, Pelikáne... Mne stačí pozrieť sa na obrázok v kuchárke a môžem ísť
a zhadzovať kilá...
Není tady
Světluško:"Teda tady jsou samí hubeňouři krom těhulek..." to teda neé, akorát ti hmotnější necítí tak silnou potřebu se prezentovat, chi chi. Tak se přiznám 39a3/4,164,60.
Není tady
A chcela by som mať aspoň dolár za každé kilo, čo si tu baby ubrali ...
Není tady
Luci napsal(a):
přidávám se ke statistice. 26 let, 175cm, 52 kg a můžu jíst co chci, spíš mám opačný problém nemůžu přibrat, mám přezdívku "kostra"
dřív jsem to řešila, teď už ne, jsem taková jaká jsem
Luci to jsme na tom podobně 31 let, 176 cm, 58 kg a taky můžu jíst co chci, ale přežírat se mi zas nechce. Takových 5 kg navíc v určitých partiích by se šiklo
Není tady
Renca, tak ja tych 5 naviac asi nemam v tych spravnych partiach......
uf, bola som tyzden lyzovat, ale viac ako som lyzovala, som sa prezierala, sakra, to zasa bude jarne dietovanie....
Není tady
ja meriam 175 cm , vaha 52 kg nestazujem si
Není tady
33let,168cm/72kg....nic moc,ale tak 5kg dolu by nebylo na skodu.
Není tady
42let, 165 cm a 62kg /před silvestrem 68/ tak alespoň nějaké pozitivum:D
Není tady