|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
co je to za průzkum ? 
tak se přidám 30 let/ 174 cm / 60g (no, je po zimě no, sportovat se teprve začíná) 

Není tady
Nety napsal(a):
co je to za průzkum ?
tak se přidám 30 let/ 174 cm / 60g (no, je po zimě no, sportovat se teprve začíná)
Nety, 60 g? 
Nety napsal(a):
Asi moc sportuju
![]()
![]()

Tak zabrzdi aby ses nám neztratila úplně. 

přidávám se ke statistice. 26 let, 175cm, 52 kg a můžu jíst co chci, spíš mám opačný problém nemůžu přibrat, mám přezdívku "kostra"
dřív jsem to řešila, teď už ne, jsem taková jaká jsem
Není tady
Judyna napsal(a):
Jé, Judinko, to je krásná náhoda. Já má všeho o jedno míň. Je mi 42 (to jsem minule zapomněla napsat) a mám 168/64. Vlastně i ve jménu mám o písmenko míň. Ale já si myslím, že ta naše numera jsou v pořádku. Ne že bych si připadala hubená, ale tlustá teda taky ne.
Viď, i přezdívky máme podobné
Taky si nepřipadám tlustá, ale ten pas by patřil trochu zeštíhlet 
Přeju štěstí 
Není tady
tak já se taky přidám. měřím 158 a momentálně vážím 59 kg, jen nevím jestli jsem tak "vypapaná" nebo těhotná :-)
Není tady
já mám 152-62 kg a 54 let v př.a jsem ráda,že se to drží,horší by bylo nemít dobré zdraví
Není tady
31 let, 158 cm, 52-54 kg podle toho jak moc se najím, noha č. 4 to je průměr, v létě klidně můžu mít i č.3 a v zimě zase č.5 záleží na druhu boty.......
Není tady
Luci napsal(a):
přidávám se ke statistice. 26 let, 175cm, 52 kg a můžu jíst co chci, spíš mám opačný problém nemůžu přibrat, mám přezdívku "kostra"
dřív jsem to řešila, teď už ne, jsem taková jaká jsem
Tak jez tak jak to doporučují lékaři, jez jen bílé maso: bůček, slanina, špek ....
Není tady
Áda1 napsal(a):
31 let, 158 cm, 52-54 kg podle toho jak moc se najím, noha č. 4 to je průměr, v létě klidně můžu mít i č.3 a v zimě zase č.5 záleží na druhu boty.......
A pak, že se třeba u chlapa něco pozná podle velikosti nohy. Jedině, že by to fungovalo jako s erekcí 

Není tady

Plaec, jedine palec na nohe - som sa dozvedela
! sandále...
Není tady
"Tak jez tak jak to doporučují lékaři, jez jen bílé maso: bůček, slanina, špek "
Pelikáne, ty ptáku !

Není tady
Teda tady jsou samí hubeňouři krom těhulek.Já mám 30roků a při 164 cm vážím +-85kilo a je to fakt děs před dětma jsem měla tak 65kg a to jsem byla spokojená a teď to nejde dolu a nejde.Jenže mě tolik chutná.No a už mě zase honí mlsná :-))))))
Není tady

No, ja si skôr myslím, že tehulky sú celkovo mimo súťaž... 2v1 - to sa ani nedá objektívne hodnotiť...
Vyvinula sa tu z toho celkom slušná súťaž, nie? Netuším síce, aké sú parametre a čo je hlavná výhra(víkend s Kalikom alebo Vaškom...?), ale súťaž to po*n je...
Není tady

No, to je práve to, čo vás disqualifikuje, že ten pomer 2v1 sa furt po celých 9 mesiacov mení... Kto to stíha sledovať?! Či deliť dvomi, tromi, prirátať včerajší dátum a odrátať rannú kašu...
pakáreň.
Není tady
tina napsal(a):
jo, takže se mám dělit dvěma? doufám, že jen váhu, nerada bych tu soutěžila s výškou 84cm
Ahoj tinoušku
Prosím tě, Tvoje míry a váhy jsou momentálně zcela neobjektivní, ani to sem nedávej, zbytečně bys nám zvedala náladu 
Kaše bude ještě dost! 
Není tady

Nety, a ty už si taky těhule? 
Není tady
KALIK napsal(a):
Nety, a ty už si taky těhule?
Já ???!!!!! , no to těžko 
Ne, nejsem, jestli děláš průzkum 
Jen mám strááášně málo času, dneska a včera je to ale lepší, tenhle měsíc bude volnější 
Není tady

To Pelikan: promiň mi ten výraz ale já "sežeru" na co přijdu, jím dokonce víc než některý chlapi a bílé maso jako špek slaninu a bůček mám ráda a sním toho dost. Holt mám až moc dobré spalování
jinak díky za radu
zvýším dávky
a přidám 
Není tady
mě je 21,měřím 170cm a vážím 57kg...a hlavně to nijak neřeším:-)
Není tady