|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
zuciq napsal(a):
23 let, 168 cm, 54 kg.... ale bohuzel skoro vsechny kg v dolni casti tela:) holt slovanská postava se nezapre:)
Jééé, tak to jsme na tom podobně. Jen s jedním rozdílem, že já v tý dolní části mám ještě o dvě kilča víc, než Ty

Není tady
Tak jo, když tu hrajem na tu pravdu.......jsem na tom jak špunt, je mi 39. Mé tukové rezervy mají roztomilá jména, Blaženka a Boženka, kozenkám říkám kozenky a už mě z nich bolí záda. Tak. A jak se říká, ženská bez břucha jako hrnec bez ucha.... Ale radši bych měla lentilky pod kobercem a bříško jak otočený lavór. Už jsem podala žádost vesmíru a zrovna včera jsem to odeslala.
Na druhou stranu ty štíhlé nejsou šťastné jen proto, že jsou štíhlé, tak si říkám, jestli jsem si spíš měla přát víc sebevědomí.
Není tady
Tak sa pridám. Mám 22 rokov, 168cm, 56kg. Pred mesiacom som ešte mala 52kg. No smola, nuž... A netuším ako to dať zas dole. No nevadí :jojo
Není tady
Merim 163 cm a vazim 47 kg 
Děvčata, buďme všechny rády,i ty boubelaté,za to jaké jsme! Moje dcera pomáhá anorektičkám(kterou si sama protrpěla)a věřte .co by za to daly,kdyby byly zdravé(pokud si to vůbec umí uvědomit-že jde o život)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Upravil(a) Jari (3. 3. 2007 20:49)
Není tady
Ja merim 172 cm a vazim 95kg
momentalne jsem upravila jidelnicek a chodim do fitneska 20 kg musi dolu
.
Není tady
Hanicka76 napsal(a):
Ja merim 172 cm a vazim 95kg
momentalne jsem upravila jidelnicek a chodim do fitneska 20 kg musi dolu
.
Jestli to bereš přes sport,tak je to vynikající!Drž se-i když ne za každou cenu. 

Není tady
Uprava jidelnicku je supr,dostala jsem dobrej tip od trenera ve fitnesku
,pomali,ale jiste se casem do plizim k cilu. 
Není tady
Regino, přesně tak - je to o sebevědomí a ne o kilech. Ale jinak - já měřím 168 a vážím tak nějak 64 kg a na velké části těch kil si zrovna teď sedím. Sedí se mi dobře.
Není tady
Tak já se taky přidám
161cm a 56kg...ale když jsem se vážila, tak jsem měla určitě strááášně těžký kalhoty

Není tady
Judyna napsal(a):
Regino, přesně tak - je to o sebevědomí a ne o kilech. Ale jinak - já měřím 168 a vážím tak nějak 64 kg a na velké části těch kil si zrovna teď sedím. Sedí se mi dobře.
A vo tom to je.......
Doufám,že zrovna Ty s tímto nemáš mindráky?!!!????
Není tady
Jarinko, pracuji na tom, abych je neměla. Občas se i daří. Nedávno jsem četla, že s přibývajícími lety by měl být člověk širší a širší, aby se ty nabyté vědomosti a moudra měly kam vejít.
Není tady
Judyna napsal(a):
Jarinko, pracuji na tom, abych je neměla. Občas se i daří. Nedávno jsem četla, že s přibývajícími lety by měl být člověk širší a širší, aby se ty nabyté vědomosti a moudra měly kam vejít.
No vidíš, vo tom to je.O vnitřní "širokosti",kterou Ty máš, a o tom to je!!!!!!!!!!!!!!!
-
Není tady

168/56 41 let, moje váha stále stejná..dlabu naprosto vše..
Není tady
Ahojky. Já vážím 66Kg a měřím 180 cm.
Není tady
163/103 (čtyři měsice po porodu) a když se nevidím v zrcadle nebo na fotce, tak jsem spokojená :-)
Není tady
47 let, 165 cm, 117 prsa,101 pas,120 boky. kg 91 Kdo má víc?
Upravil(a) Musim (5. 3. 2007 12:44)
Není tady
nazdar hubeňouři !!! statistika je holt nutná. tak mám 34 let/ 163 cm/ 55 kg - v době mé loňské intenzivní exhibice v "životě po nevěře" jsem měla kg 50, zaplaťpánbu, že je to pryč, všichni si mysleli, že každou chvíli vydechnu naposled....
no upřímně řečeno, chvílema jsem si to myslela taky !!! 

tak ať nám chutná !!!!!
Není tady
18let, 61kg, 166cm. No výstavní to zrovna neni, ale já a má kila si celkem rozumíme. 
Já už tedy tu váhu tak nějak přestala řešit (dokonce jsem teď přibrala 8 kg po lékách a je mi to celkem jedno)..........Vzhledem k tomu, že je to nedávno, co jsem byla v pubertě....................(no možná ta puberta ještě trochu doznívá! Co si budeme povídat, oproti věčině z vás jsem ještě v životě nezaběhlý dítě) No prostě si ještě celkem živě pamatuju jaký hrůzný myšlenky mi probíhaly hlavou, když sem stála před zrcadlem. V tom největším záchvatu puberty jsem měla pocit, že na mě všichni vrhají své kritické pohledy. A pak mi došlo, že kdyby měli všichni neustále řešit to, jak vypadám, neměli by čas na nic jiného, a že je jim to v postatě jedno jak vypadám! Vždycky se našel nějáký ten kluk, kterému bych se líbila, tak vlastně není co řešit! Teď jsem navíc přestala brát ty léky, tak jdou kyla pozvolna dolů, což je pozitivní vzhledem k tomu, že když se mi něco zalíbí, tak to snim
Vždycky jsem měla větší komplexy spíš z toho, že jsem blondýna, protože vetšina lidí nepochopila hned na první pohled, že mam blond vlasy, ale ne blonďatej mozek!
Tak to šlo na černo
Takže prostě shrnuto: Jsem ráda za to, jaká jsem, mohlo to být i horší!
Tak dámy nezapomeňte, že je jedno kolik vám je let a kolik kil tíží vaši mysl, hlavní je jak krásná a pestrá je vaše duše a ti lidé kteří skrz váš zevnějšek nevidí váš vnitřek............... vám za to nestojí!
S pozdravem všem Katka Šal.
Upravil(a) mortuus_sum (7. 3. 2007 4:54)
Není tady
26 let, 168 cm, 54 kg 
Zase sem to nestihla přeměřit, možná mám o prsa víc.............. 
Musim napsal(a):
47 let, 165 cm, 117 prsa,101 pas,120 boky. kg 91 Kdo má víc?
Není tady
Tino a kdy že to vlastěn zázračně zeštíhlíš?? 
Není tady
43 let, 169 cm, 65 kg. Do 41 let jsem vážila 58, kolem 30 let 55, před prvním těhotenstvím (v 23 letech) 47 a na základní škole jsem měla přezdívku "Kostitřas"
. V 15 jsem vážila 45 kg. V páté třídě jako jiné děti v první : 27 kg. etc...Popsáno zpětně. Jsem si myslela, že budu hubená pořád. A nějak ne. Papám ráda. I dříve. Ale metabolismus nestíhá jako dřív 
Není tady
Jé, Judinko, to je krásná náhoda. Já má všeho o jedno míň. Je mi 42 (to jsem minule zapomněla napsat) a mám 168/64. Vlastně i ve jménu mám o písmenko míň. Ale já si myslím, že ta naše numera jsou v pořádku. Ne že bych si připadala hubená, ale tlustá teda taky ne.
Není tady