29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
U muža je len jedna zaujímavá miera...
Není tady
...myslíš délka a průměr ? ....
, hlavy, samozřejmě
jinak já 37/180/70 ...noha č.41
Upravil(a) Misa II (2. 3. 2007 19:43)
Myslela som IQ, samozrejme...! Teda, tie blondíny...
Není tady
:Myslíte aspoň průměr IQ????????-s tím souhlasím.
Upravil(a) Jari (2. 3. 2007 19:48)
Není tady
Selima napsal(a):
Myslela som IQ, samozrejme...!
Teda, tie blondíny...
Neverííím ..... ty blondýno
Nech majú ilúzie aspoň tí, čo ma ešte nepoznajú...
Není tady
By TO TU preriedlo...
Není tady
Ahojky tak já se taky přidám a jak tady zatím čtu jsem zatím nejmenší.
150 cm
45 kg
a v říjnu 32 let
A můžu jíst a pít všechno.
Jo a ještě jsem zapomněla, mám už odrozeno, po dvou dětech to docela jde, ne??? I když nějakej cenťák by mi občas bodnul, aspoň mě tipujou na míň, to se ale mám......
Upravil(a) Lucy (2. 3. 2007 20:11)
Není tady
@tina: I neporazilo. Naopak, myslím, že pánům se líbí chytré dámy. Já si také nemyslím, že se jedná o Intenzitu Qokání. Mě se navíc líbí toto forum, tak jsem si dovolil se zaregistrovat.
Upravil(a) Pelikan (2. 3. 2007 20:12)
Není tady
Pelikan napsal(a):
@tina: I neporazilo. Naopak, myslím, že pánům se líbí chytré dámy. Já si také nemyslím, že se jedná o Intenzitu Qokání. Mě se navíc líbí toto forum, tak jsem si dovolil se zaregistrovat.
No sláva, další mužský element.......
Není tady
Hurrá, ďalší vták na Babinete... Pelikán! Vitaj!
Není tady
Pelikan napsal(a):
To je fajn ,že se ještě líbíme!!!!!!
Není tady
Pokud si chcete zvednou sebevědomí máte šanci 39/165/105 .... někdo musí vyhrát.... ale podotýkám, že mám vážně jedno kilo hezčí než druhý...
Není tady
Selima napsal(a):
Hurrá, ďalší vták na Babinete... Pelikán! Vitaj!
![]()
Díky za přivítání, doufám, že myslíš Pelikána a ne podle toho ...když to nejde s vránou, s čápem, tak to zkuste s jiným ptákem.
Není tady
jarka týnková napsal(a):
Pokud si chcete zvednou sebevědomí máte šanci 39/165/105 .... někdo musí vyhrát.... ale podotýkám, že mám vážně jedno kilo hezčí než druhý...
41/176/asi 85, takže taky mám vpředu pro jistotu záložní padák, no ještě se to snese. ..........snad.
Není tady
[
Pelikáne,Ty jsi navíc ještě noční pták,jak tak koukám. Ňákýho padáka musíme mít každý.Já bych chtěla např. zlatého,ale to bych musela "lítat" někde jinde.A jestli ještě nespíš,tak se ozvi.
Není tady
23 let, 168 cm, 54 kg.... ale bohuzel skoro vsechny kg v dolni casti tela:) holt slovanská postava se nezapre:)
Není tady
Jari napsal(a):
[
Pelikáne,Ty jsi navíc ještě noční pták,jak tak koukám. Ňákýho padáka musíme mít každý.Já bych chtěla např. zlatého,ale to bych musela "lítat" někde jinde.A jestli ještě nespíš,tak se ozvi.
Zlatý padák by se hodil, nejlépe z nějaké banky. No, tam mi ho asi dobrovolně nedají, jedině, že bych si vzpomněl, kde jsem nechal tu kuklu s bouchačkou.
Není tady
:Kuklu mám já,sežeň bouchačku.
Kde pořád surfuješ? Já se pořád vracím na Babinet.
Upravil(a) Jari (3. 3. 2007 0:09)
Není tady
Jak jsem si to tu přečetla, patřím k největším osobnostem .D
Není tady
170/53..spokojenost:-)
Není tady
173 / 62 , 31 let
Není tady
Holky, tak já teda taky 168/56 a 22 let
Ale asi tak osm kilo mám na zadku
Ale dobrou baštu si dám též
Není tady